Şimdi Ara

Asus k55vj-sx077d alacaklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Netten bakındım durdum forumları araştırdım herzamanki gibi tam olarak bi fikre sahip olamadım.Bende nasip deyip 2 gün önce ebrar bilgisayardan siparişi verdim.Bugün elime geçti ürün.
    Öncelikle ürünün kasası gayet hoş ve plastik değil alüminyum.Touchpad gayet kullanışlı,klavye 'de tuşlar biraz fazla yumşak geldi ama yinede güzel.

    Freedos geldiği için win7 kurdum wireless driverında hata verip win8 driverını çalıştırmadı bende üretici modelinden bakıp buldum bulamayan arkadaşlar için link de atıyım
    http://www.atheros.cz/atheros-wireless-download.php?chipset=70&system=5

    Ses konusunda hoparlörü alt kısma koymuşlar bu biraz sıkıntı pc kucağınızdayken hoparlörü kapatıyor ses boğuk geliyor.Ve birde yeni laptopların belası kocaman bi adaptör.

    Kurulumla birlite yaklaşık bi 7 saattir pc çalışıyor evet ısınmasını gerektirecek bişey yok ama şu an buz gibi hiçte ısınıcak gibi durmuyor.Ses konusunda sadece kısık bi fan sesi geliyor o kadar.

    Ürünün dvd writer'ını çkardığınızda normalden fazla sallanıyor aşağı yukarı doğru her an kırılacakmış izlenimi veriyor insana.

    Bunlar büyük sıkıntılar değil bana göre deyip gönül rahatlığı ile bu fiyata stoklarda bitmeden kaçırmayın derim saygılar üstadlar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi computer_isa -- 21 Şubat 2013; 20:34:06 >







  • Ben de bu cihaza kaç defa niyet ettim ama her defasında olumsuz bir yorum görüp geri durdum. En son batarya ömründen şikayet ettiler, benim için de önem arz ediyor batarya. Rica etsem pil ömrü hakkında da bilgi verir misin? İnternet kullanımında (wireless açıkken) ne kadar dayanıyor?
  • Batarya ömründen şikayet eden arkadaşlar ultrabook gibi 8-10 saatlik batarya ömrü bekliyor heralde.Dün 2 saat 45 dakika felan götürdü beni tam kesin rakamı bugun dener mesajla yollarım kardeşim dikkat etmedim tam olarak yanlış olmasın.
  • geçen ay teknosadan k55vj aldım..alırken aradığım özelliklerin başında 2 gb ekran kartı olması ve uzun şarj süresi idi.. zira cihazın üzerinde " DURABATT 3 KAT UZUN PİL ŞARJ SÜRESİ " etiketi vardı. cihazı aldım ve kullanmaya başladım..genelde digitürkplay den maç izlemekteyim.. malasef cihazın şarjı 1 maçı tam olarak seyretmeye yetmiyor. durumu teknosaya ilettiğimde pilin 3-5 kullanımdan sonra max performansa ulaşacağını belirttiler..ne yazıkki süre değişmedi..asus.com.tr ye şikayetimi ilettiğimde ilginç ve hayretler uyandıran cevaplar aldım..
    bana cihazın şarj süresinin max 1, 5 saat olduğunu bildirdiler..bende cihazın üzerindeki " 3 KAT UZUN PİL ŞARJ SÜRESİ " ibaresinin ne anlama geldiğini sorduğumda " bunun uyku modundaki değer " olduğunu bildirdiler.. şikayetim varsa mail atmamı önerdiler..attığım 2 maile 15 gündür dönüş olmadı..
    ASUS LAP TOPLARDA DURABATT 3 KAT UZUN PİL ŞARJ ÖMRÜ ETİKETİ TAMAMEN HALKI KANDIRMACA DAN İBARET..MARKANIN SERVİS MERKEZİ İSE TAM EVLERE ŞENLİK..
    BU CİHAZI ALACAKLARA DUYURULUR..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.