Şimdi Ara

ASUS K55VD Açılmama Sorunu - Bios ile alakalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, bir süredir technopat üyesi olmadan sadece dışarıdan forumu takip ediyordum ve technopat sayesinde kendimi geliştiriyordum.

    Dün ASUS K55VD marka laptobumu açmaya çalıştım ve kasanın altındaki ledler yanmasına rağmen ekrana hiç bir şekilde görüntü gelmedi, kapatmaya çalıştım kapatma tuşuna bastım ancak o da cevap vermedi ve bilgisayar kapanmadı bile, bende bataryasını söktüm. Ardından sadece elektriğe bağlı olarak denedim sonuç değişmedi. Belki sorun ramdedir diye rami söktüm ve denedim yine aynı, ardından hddyi söktüm ve yine değişmedi. En son günah benden gitti dedim ve bios pilini söktüm biraz sonra tekrar yerine taktım ve açmayı denedim ama açılmadı. Ancak bu sefer kapatma düğmesine bastığım zaman kapatma işlemini yaptı.

    Bundan 1 - 2 ay önce format atmak istemiştim ve bios sırasını değiştirmek için bios a girdim sadece cd sürücüsünü biosdan ilk sıraya getirdim ve kayıt edip çıkmıştım ardından yukarıda anlattığım aynı sorun başıma gelmişti. Bende bir bilgisayarcıya götürüp tamir ettirmiştim 160 TL gibi bir ücret karşılığında ayrıca orada biosun uçtuğunu ve tekrar bios yazıldığını söylemişlerdi.

    Acaba şimdi de laptopumun biosu mu uçtu ? Eğer öyleyse kendim yapabilir miyim veya ne yapmalıyım ?

    Dipnot : Bu olay olmadan önce sanırım laptop kendi çantasında bir süre açık kalmıştı, çanta tamamen kapalıydı.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.