Şimdi Ara

ASUS K53SV Format sonrası yavaşlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Asus K53SV modeli laptopumu garantiye yolladım. Format sonrası aşırı bir yavaşlama söz konusu, windows otomatik olarak güncellemeleri yüklüyor ara sıra ama, net olarak sebebi nedir bu yavaşlığın yardımcı olabilir misiniz?

    Format sonrası bluetooth yüklenmiş bilgisayara önceden yoktu, asus programlarının etkisi var mıdır bu yavaşlıkta, varsa nasıl kapatabilirim gereksiz programları?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • up
  • oncelıkle merhaba sorunun basıt insallah cozulur.

    windows + r (veya calıstır) msconfig ac başlatma yerine gel

    ordan gereksiz programları kaldır.ve reset aat

    sonucları paylasırsan iyi olur.
  • nopainnogain12 kullanıcısına yanıt
    merhabalar hocam. o dediğiniz işlemi yaptım birkaç asus programını devre dışı bıraktım fakat pek işe yaramadı. onun dışında hangilerini kapatmalıyım bilmiyorum.

    Güncelleme eksikliğinden mi böyle acaba diyorum, geçen gün service pack 3 güncellemesini yüklemedi başarısız diyo sürekli. bir çözüm bulmam lazım, gerçekten çok yavaş şuan bilgisayar.
  • sargon06 S kullanıcısına yanıt
    up
  • Revo uninstaller yükle bi bak gereksiz programlara promram izleyici felan kullan gereksizleri kapat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: king_adam

    Revo uninstaller yükle bi bak gereksiz programlara promram izleyici felan kullan gereksizleri kapat

    Program izleyici dediğin nedir hocam?

    Revo 70 tane program buldu. Hangileri gereksiz hangileri mühim nasıl ayırt edebilirim? Asus'un programları gereksiz sanırım.

    (Bu arada başlangıca msconfig yazıp başlangıç programlarından antivirüs hariç hepsini kapatmıştım daha önce, yine de yavaşlık söz konusu, özellikle internette gezerken)

    (güncellemeler de tam, eksik güncelleme gözükmüyor)
  • Laptop da recovery özelliği varmı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asusmagduru1

    Laptop da recovery özelliği varmı ?

    Var kardeşim. Garantiye yollamadan önce yedeklemiştim recovery'i, garantiye format yedikten sonra çok yavaşladı. Şuanda da recovery yapılması gerekiyo da yapmadım onu daha.
  • aynı dertten muzdaribiz kardeşim bende k53ta modeli var bendede anormal bi kasma valla 0dan windows kurma niyetindeyim şuan laptopun kendi işletim sistemi home basic 0dan format atma niyetindeyim recovery giderse gitsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asusmagduru1

    aynı dertten muzdaribiz kardeşim bende k53ta modeli var bendede anormal bi kasma valla 0dan windows kurma niyetindeyim şuan laptopun kendi işletim sistemi home basic 0dan format atma niyetindeyim recovery giderse gitsin

    Bendeki de home premium hocam. Garantide ram değişti içi fln temizlendi. İyi bari artık hızlanır dedim, aynı dediğin gibi feci bir yavaşlama söz konusu. Ama çözemedim bi türlü sebebini. Hani bidaha format yedirmeye de niyetlenemiyorum, yedekle tekrar kur çok uğraştırıyo ama çözüm oysa deneyebilirim. Sen format atarsan paylaşırmısın hocam laptobun durumunu, bi düzelme fln olursa.
  • karar veremedim kardeşim ya garantiden çıkma ihtimali var format atmak sorun değil acronis ile tekrar recoverysi oluşturulurda orjinalliği gidiyor o zamanda laptopun kafamın takıldığı yer orası.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asusmagduru1

    karar veremedim kardeşim ya garantiden çıkma ihtimali var format atmak sorun değil acronis ile tekrar recoverysi oluşturulurda orjinalliği gidiyor o zamanda laptopun kafamın takıldığı yer orası.

    Anladım hocam. Valla sıkıntı bi durum, böyle takıla takıla kullanılmaz bunlar. Keşke formata gerek kalmadan çözülebilse de..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.