Şimdi Ara

Asus K53 SV gec duran parça?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Hepsiburadadan ayın 3nde sipariş verdiğim Asus K53 SV laptop gecikmeli olarak ayın 28nde sonunda elime ulaştı ve acilen üniye dönmem gerektiği için gözüme çarpan sorun olma ihtimali taşıyan şeyleri zaman olmadıgından teknik servise götürüp soramıyorum. Bende size danışayım dedim. Ilk basta laptopın alüminyum kısmında elektirik akımı hissediyordum, parmaklarımı gıdıklıyordu fakat fişi topraklayınca o sorun düzeldi. Çözemediğim sorun ise laptop kapandıktan bir 10 saniye sonra bir parçanın durma sesi geliyor ama neyden geliyor bilmiyorum. Laptop kapanıyor ve yaklasık 10 sn sonra '' tiuuuuuvv'' diye bir ses geliyor, sanki fandan geliyor ama bilmiyorum. Dönen birşey duruyor ama ne? cd okuyucuyu acık bırakıp kapattım belki o dönüyordur diye ama aynı ses yine geldi. Hani bu sesin cikmasi beni şu anlamda rahatsız ediyor; ilerde bir sorun yaratır mı? Boş yere teknik servise gönderip içini açtırmak istemiyorum. Kötü bir sorunsa üniden erken dönüp değişim talep etcem.







  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ozsy

    Merhaba arkadaşlar. Hepsiburadadan ayın 3nde sipariş verdiğim Asus K53 SV laptop gecikmeli olarak ayın 28nde sonunda elime ulaştı ve acilen üniye dönmem gerektiği için gözüme çarpan sorun olma ihtimali taşıyan şeyleri zaman olmadıgından teknik servise götürüp soramıyorum. Bende size danışayım dedim. Ilk basta laptopın alüminyum kısmında elektirik akımı hissediyordum, parmaklarımı gıdıklıyordu fakat fişi topraklayınca o sorun düzeldi. Çözemediğim sorun ise laptop kapandıktan bir 10 saniye sonra bir parçanın durma sesi geliyor ama neyden geliyor bilmiyorum. Laptop kapanıyor ve yaklasık 10 sn sonra '' tiuuuuuvv'' diye bir ses geliyor, sanki fandan geliyor ama bilmiyorum. Dönen birşey duruyor ama ne? cd okuyucuyu acık bırakıp kapattım belki o dönüyordur diye ama aynı ses yine geldi. Hani bu sesin cikmasi beni şu anlamda rahatsız ediyor; ilerde bir sorun yaratır mı? Boş yere teknik servise gönderip içini açtırmak istemiyorum. Kötü bir sorunsa üniden erken dönüp değişim talep etcem.

    kesin HDD dir diyorum ve diğer arkadaşların cevaplarını bekliyorum




  • peki bir sorun yaratır mı?hdd yi zaten degistirip 7200 rpm yapicam. ondan geliyorsa sorun yok bence :D
  • yaratmaz bence.. bende duyulmuyor hdd durma sesi ama dayımın hp sinde çok bariz duyuluyor kapanırken.. 3 yıldır sorunsuz kullanıyor o da..
  • Başka fikri olan yok mu yav?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ozsy

    Başka fikri olan yok mu yav?

    HDD
  • değişim talebine gerek var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ozsy

    değişim talebine gerek var mı?

    sen bilirsin
  • sorun yaratmayacagına emin olsam. biri güzel bi acıklama yapsa değiştirmek istemicem. ha şöylede bir durum var. yakın bir zamanda 7200 rpm hdd alip taktircam. o zaman seste geçer diye düşünüyorum ama ondanda emin değilim. biri güzel bir açıklama yapsa :D
  • hocam ayni ürün bende de var. İ3 işlemcili olan modelinden. Bende öyle bir ses gelmiyor. Servisi arayıp bir sorsan yararına olur. İlerde sorun yaşamamak için.
    İyi günler.
  • servis getirin bakalım diyor. yurt dışında okuduğum için götüremiyorum. bide daha yeni aldığım ürünün içini açtırmak istemiyorum. adamlar açıcak kurcalıcak sonra bişi olmaz diyip geri vercek bende kafayı yicem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.