Şimdi Ara

Asus gtx 1050

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi forumlar.Asus gtx 1050 ekran kartı almaya karar verdim Overwatch gibi oyunlar oynamak için fakat monitörüm vga girişli
    http://m.n11.com/hdmi-to-vga-kablo-cevirici-donusturucu-goruntu-siyah-P135737651
    Bu ürünü almaya karar verdim fakat işe yaramadığını söyleyenler var görüntü gelmemesi gibi.Eğer bu ürünü alıp görüntü alamayacaksam hiç ekran kartına da o kadar para vermeyelim veya görüntü almak için başka kablolar var mı? Yoksa bana overwatch gibi oyunlar rahat medium high ayarlar da oynayabileceğim ekran kartı önerileri bekliyorum
    Anakart:Asus P8H61-M LX
    Islemci:i3 2120 cpu 3.30 ghz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Upp

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 1050 ti kullanıyorum hdmi vga dönüştürücü aldım biraz sorun yaşadım kasayı açıyorum Windows açılma ekranı görünüyor masa üstü geliyordu reset attığımda geliyordu. Bu sorunu display vga ile çözdüm bence display vga dönüştürücü almalısın.
    http://www.hepsiburada.com/dark-display-port-to-analog-vga-aktif-donusturucu-dk-hd-adpxvga-pm-bs130177 bu tarz bir dönüştürücü kullanmalısın.
  • hem performanslı olsun hem vga çıkışı olsun öyle bir kart bulamadım ben.dediğiniz de doğru basit dönüştürücüler ile görüntü alınamıyormuş o kartta.vga çıkışı olan kartlar giriş seviyesidir ve o tip dönüştürücü olmuyorsa aktif dönüştürücü denilen pahalı kablolardan almanız lazım.yorumları okuyun bu oluyor galiba.

    http://www.hepsiburada.com/dark-display-port-to-analog-vga-aktif-donusturucu-dk-hd-adpxvga-pm-bs130177
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.