Şimdi Ara

Asus Garanti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Asus N53sn bilgisayarımı tam 1 hafta önce İstanbul servisine ODD ve şarj girişi yerindeki klasik sorunlardan dolayı götürdüm. 5 gün içerisinde tamirinin gerçekleşeceğini söylediler fakat arayan soran olmadı ben de bugün servisi aradım. Bana sıvı teması olduğunu ve klavyenin değişmesi gerektiğini söylediler. Şu anki durumda bilgisayarın garanti dışı olduğunu ve eğer klavye değişirse tekrar garanti kapsamına gireceğini söylediler.

    Ben de klavyesinde herhangi bir sorunun olmadığını hatta takılma yada tuşlarda yapışma gibi klavyenin değişmesine gerek olmadığını söyledim. Üstüne üstlük sıvı teması olmadığını da söyledim. Ben bilgisayarı getirdiğimde bilgisayarı incelediler ve herhangi bir sıvı teması yoktu. Bunu söylediğimde de bana cihazın içini açmadıklarını söylediler. Ben de bana verdikleri formda sadece toz birikmeleri ve ufak çizikler olduğunu. Sıvı temasıyla alakalı bir şey olmadığını söyledim. Bana fotoğraf gönderdiler. Fotoğrafta sıvı temasından dolayı olup olmadığı belli olmayan klavyenin altında küçük bir leke var.

    Bu durumda ne yapmam gerekiyor? Acaba bilgisayarı alıp lekeyi ıslak mendille silip aynı yere geri mi versem yoksa Ankara'ya mı yollasam? Yada klavyeyi değiştirin diğer sorunları da çözün deyip bilgisayarı almaya gittiğimde ben klavyeyi geri iade etmek istiyorum bu yüzden ücretini ödemeyeceğim mi desem? Hatta polis bile çağırabilirim. Bu ikinci Asus bilgisayarım ve kardeşimle babam benim referansımla asus aldılar. Sinirden metrobüse bile yanlış binip ters yöne gitmişim. Yemin ederim aklıma maddi manevi tazminat davası bile açmak geldi. Böyle terbiyesizlik olmaz. Bu arada bilgisayarın ODD ağrızasından servise 2. gidişi yine bozulacağından eminim. O zaman da değişim hakkım olacak.

    Yardımcı olursanız sevinirim Böyle birşey yapma hakları var mı?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.