Şimdi Ara

Asus G75VW-BBK5 Ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhaba.
    Asus G75VW-BBK5 marka laptopumda su an 8 GB mevcut ram var ve bu yüzden yavaş olduğunu düşündüğüm için boş olan iki slota 16gb ram ekleyip 24gb ram yapicaktim fakat asustaki teknik destek 2X4gb ramin 2x8 gb ramdan daha yararlı olacağını söylediler bu doğrumudur ?
    Benim şu an sistemki mevcut ram modülüm: 2X(ELPIDA 4GB DDR3 PC3-12800S EBJ40UG8BBU0-GN-F 1600 MHZ)

    Sizce Ebay'den AYNI modülden 2 tane daha alıp 16gb tamamlayayım yoksa 2X(Kingston HyperX PnP-Notebook 4GB DDR3 1600MHz Gb) Ram mi alayım yani hangisi daha iyi olur ?



  • Dual kanaldır 4 ram slotu var her slota 4 ram takabilirsiniz yada 2 slotta 4gb ram var sizde bir slota 8gb ram takabilirsiniz yada 4x4 daha takabilirsiniz fark etmez ram özellikleri aynı olsun yeter.8gb ramin neden yavaş olduğunu düşünüyorsunuz?Sistemi zorlayan herhangi bir iş yapıyormusunuz render gibi çünkü oyun uygulamalarında şimdilik 8gb fazlasıyla yeterli sıkıntınızın ramden kaynaklı olduğu düşüncesinde değilim bence sisteminize bakım yapmanız gerekir.Kısaca virüs varmıdır,sistem bellekleri gereksiz dosyalarla dolmuştur,başlandıçta çalışan programlar fazladır,arka planda sistemi kullanan sistem uzantıları olabilir bunlardan bazıları rame veya işlemciye yüklenebiliyor.Yine ram artırımı yapabilirsiniz ama sıkıntınız bence bu değil eğer sisteminizi yoran programlar uygulamalar kullanmıyorsanız sıkıntınız farklıdır.
  • Merhaba Sistemimin neden yavas oldugunu hicbir sekilde cozemedim hatta haziranda yine actigim bir konuda siz bana cok yardimci olmustunuz o zamanda benim donma kasma oyundan atma problemim vardi ama birturlu cozemedikten sonra boyun egmeye karar verdim. Simdide bu yuzden Rami arttirmayi istiyorum. hatta konuyla alakali link:http://forum.donanimhaber.com/m_75946633/f_//tm.htm#75946633 Ben herseyi yapmama ragmen bir turlu olmadi oturup sinirden komidimi bile kirdigim bir zamani hatirliyorum. Ne yaptiysam olmadi. Hani siz yakin bir sehirdeiseniz simdi cikip bunun icin yaniniza bile gelebilirim o kadar moral bozucu bir durum.
  • Şırnak'ın ilçesindeyim mardin tarafına yakın,yakınsan buyur gel.Yazılımsal mı donanımsal mı anlamak için elden iyice geçirmek gerekir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.