Şimdi Ara

ASUS FONEPAD 2. (Telefon Özellikli tablet). [ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.132
Cevap
9
Favori
61.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • benim cihazda aynı zamanda, cihazın sol tarafındaki birleşim yerinde çok az bir açıklık vardı ve tableti sol elimle tutarken gacır gucur sesler geliyordu. hatta bu açıklıktan ekranın içerisine çok küçük bir tüy gitmiş. servise verirken şikayetimde bunu da belirtmiştim. belki bunun da etkisi ile değişim raporu verdiler. sadece ses yankısı için değişim verip vermeyecekleri hakkında net bir şey söyleyemem. bununla ilgili servisle görüşmeniz daha uygun olabilir.

    ayrıca yankılanma konusunda şöyle söyleyebilirim, benim fonepadde çok ciddi yankılanma yapıyordu. yani karşı taraf, sürekli olarak kendi sesini duymaktan konuşamıyordu. bu forumdan görüştüğüm başka bir arkadaş, kendisinde yankılanmanın çok az olduğunu ve rahatsız etmediğini söylemişti. muhtemelen cihazdan cihaza da değişebiliyor yankı problemi. çok rahatsız edici değilse kafaya takmaya gerek yok bence.




  • cihaz yeni olduğu için root konusunda net bir duyum almadım. fakat root'a da gerek yok aslında? hali hazırda otg her şeyi destekliyor. ve ayrıca uygulamaları sd karta da taşıyabiliyoruz?
  • heyvan kullanıcısına yanıt
    ahize ile normal hoparlör aynı oyuzden çok çıktığından yankı yapıyor diye düşünüyorum sesi kısınca yankılanmada azalıyor.. Rootsuz olmaz :)
    Teşekkür ederim
  • arkadaşlar merhaba, cihazı alalı 3 5 gün oldu ilk kasılmalar ve donmaları gözlemledim. acaba benden dolayımı bilmiyorum. 2güncelleme geldi şuana kadar 4.3 e yükseldi android sürümü. yankılanma sorununu sesi kısarak yada kulaklık takarak gideriyorum. tricover kılıfla ilgili bilgisi olan varmı ? arçelik ve asusun anlaştığını okumuştum amma nerde okudum hatırlamıyorum ocak sonunda gelecek yazıyordu. kese usulü bir kılıfta taşıyorum şimdilik. bu arada kulağıma götürüp konuştum toplum içinde baya dikkat çekiyor benden söylemesi :D suratınızdan büyük olduğu için epey garip kaçıyor. :D tricoverı gören duyan bi haber etsin burdan
  • Arkadaslar sim mikro mu normal mi nereden takilir v.b bilgiler verebilir misiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inci-gunes İ kullanıcısına yanıt
    güncellemelerin ardından tableti fabrika ayarlarına alman lazım çünkü güncelleme kur dosyasını da halen bellekte saklıyor ve ayrıca tablet yavaşlıyor. bende de bu şekilde takılmalar vs. olmuştu, fabrika ayarlarına alınca düzeldi. ayrıca asus'un yedek alma uygulaması var, fabrika ayarlarına aldıktan sonra uygulamaları kurmanın hemen ardından yedek alırsan, zaman zaman tableti fabrika ayarlarına aldığında, almış olduğun yedeği geri yüklersin ve hızlı bir kurulum yapar.
  • realraven kullanıcısına yanıt
    Sim kart micro sim tabletin ekrani yuzunuze bakarken sol kenarda biraz yukarda kucuk igne girecek kadar delik var oraya kutudan cikan aparatla basarsaniz sim kart tepsisi cikar oraya yerlestirecekainiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benm telefon özelliğim de 3g de gitti. kapatıp açınca bazen şebeke alabiliyorum ama internet erişimi kesinlikle yok. napçam bilmiyorum
  • inci-gunes İ kullanıcısına yanıt
    cihaz güncelleme ile 4.2'den 4.3'e çıkmış. yazılım güncellemelerinden kaynaklanan data kirliliği olabilir. tableti fabrika ayarlarına alıp, tekrar test etmeni öneririm.
  • arkadaşlar çağrı alamıyorum. ben arama yapbiliyorum. ama biri beni aradığında cevap vermedim sanıyor. çözümü olan varmı ? kapatıp açtım fabrika ayarlarına döndürdüm. aveayı aradım. cihazda bişey var. menüde çağrı ayarlarında bazı yerlere basılamaz hala gelmiş. arama engelleme vs gibi menüler açık griyle yazılmış. fikri olan varmı acil
  • asus me372cg 3G desteklemiyor diye yazı çıktı aveanın müşteri hizmetleri sayfasında
     ASUS FONEPAD 2. (Telefon Özellikli tablet). [ANA KONU]
  • inci-gunes İ kullanıcısına yanıt
    avea'nın müşteri hizmetleri sayfasında "asus me372cg 3G desteklemiyor" demesi, avea'nın saçmalığı olsa gerek, asus bu konuda ne yapabilir ki.. ben turkcell hat kullanıyordum ve gayet sorunsuz çalışıyordu.
  • piyasada me372cg modelinin 1b092a / 1a072a / 1b072a kodlu cihazları var bunların hepsi simkartlı mı? elinizdekilerin kodları kaç?
  • realraven kullanıcısına yanıt
    benim cihazın kodu 1a072a = beyaz renk(teknosa)
    1b092a kodlu cihaz = siyah renk(vatan bilgisayar)

    bildiğim kadarıyla bu kodlar renk kodu olması lazım. aynı mevzu memopad modellerinde de vardı.
    bahsettiğiniz cihazların ortak yanı, mağazalar tarafından açıklanan teknik özellikleri tamamen aynı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyvan -- 18 Ocak 2014; 22:28:18 >
  • cevap için teşekkürler. ben dün gold marketten beyaz olanını aldım (1a072a) + concord klavyeli 7" kılıf + kargo hepsi 695,99/12 taksit. fiyatı şuan 699tl olması lazım ben 669 tl den aldım. max kaç gb hafıza kartı destekliyor (kk detay yok) ya da siz kaç kullanıyorsunuz?
  • realraven kullanıcısına yanıt
    Nasıl memnunmusunuz
  • realraven kullanıcısına yanıt
    teknik özelliklerinde 64 gb'a kadar hafıza kartı desteklendiği yazıyor.
  • ilk izlenimlerime göre gayet iyi. dokunmatik-ekran çözünürlüğü-telefon özelliği tatminkar hatta başarılı kullandıkça deneyimlerimi paylaşacağım konu daha aktif olursa karşılaştığımız sorunları çözme ya da edindiğimiz tecrübeleri paylaşma adına iyi olacaktır. Güncelleme yaptım yaklaşık 60-70mb lık daha sonra tekrar tarattım 273 mb lık bir güncelleme buldu şarj az olduğundan (ilk şarj bile yapmadım) indirmeyi iptal ettim. cihaz sürüm 4.2.2 olarak geldi 273 mb lık güncelleme sürüm güncellemesi mi acaba?
  • realraven kullanıcısına yanıt
    273 mb'lık güncelleme ile cihaz 4.3'e yükseliyor. güncellemeler komple bitince tableti fabrika ayarlarına alırsanız iyi olur yoksa güncelleme artıkları kalıyor ve hem tabletin belleği doluyor hem de yazılımsal sorunlar oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyvan -- 20 Ocak 2014; 11:19:18 >
  • Ok. peki sarji acik mi kapali mi yapayim kilavuzda ilk sarj 8 saat yaziyor ben acik 8 saat yaptim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.