Şimdi Ara

Asus F50SV - Vatan Bilgisayar'a iade ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vatandan zamanında F50SV aldım. üründe ufak bir sorun vardı. Konu Burada da mevcut. o sebepten dolayı 4 eylül tarihinden izmir şubelerinden servise verdim. Servise götürürken bir yerde ürünü full olarak gönderin yani kutusunda köpüklü şekilde gönderin demişlerdi bende aynı şekilde topladım servise gittim. servsiteki yetkili sadece bilgisayar yeterli dedi. kutu falan gerekmez dedi ve sadece bilgisayarı aldı ( üstüne arıza fişini izolabant ile rastgele yapıştırdı ve hiçbir koruması olmadan içeri koydu. sonra poşetlediler mi bilmiyorum. ) neyse çıktım servisten elimde koskoca boş bir kutu. e izmir ' de yaşamıyorum biraz gezip eve dönücem. en yakın çöp kutusuna salladım elimdekileri.

    bugün ürünün 30 iş gün süresi doldu ve hala serviste parça bekliyor. 1.buçuk aydır bilgisayarımı kullanamıyorum çıldırmak üzereyim.

    ürün gelmeden bu hafta içinde tekrar izmire gidip aynı değerde başka bir ürün almak istiyorum fakat tek sorun var ürünün kutusu yok :S

    ürünün cdleri, aksesuarları, çantası , garanti belgesi falan herşeyi mevcut fakat bi o lante kutu yok.

    vatan bilgisayar müşteri hizm. sayfasında yazmış
    quote:

    İade edilecek ürünlerin aşağıdaki koşulları sağlaması işlemlerin aynı gün içerisinde sonuçlanmasını sağlayacaktır:
    • Ürünün ayıplı olması,
    • Satın alındığı andaki gibi kusursuz ve eksiksiz olması,
    • Ürünle birlikte verilen hediyelerin, aksesuarların, yazılım cd'lerinin ve orijinal kutusunun, köpüklerinin ve garanti belgesinin teslim edilmesi.
    • Satış faturasının aslı.


    acaba kutusu olmadığı için ürünü iade almazlar mı ? hiçbir şey yapamam mı paşa paşa ürünümün hala gelmesini mi bekliyecem. yasal haklarım bir kutu yok diye olmuyor mu ?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.