Şimdi Ara

Asus F3SC-180DR 'ye RAM takviyesi (önerileriniz bekliyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar F3sc 180DR bilgisayarıma yeni ram almak istiyorum.Su an uzerınde 1g b ram var.Teknik özelliklerine göre 4GB a kadar yukseltme imkanı varmıs. Sizce 1 tane daha 1Gb mı alayım yoksa 1 tane 2 gb mı alyım 2Gb taktıgımda diger 1 GB RAm'imle uyumlu calısırmı calısmaz mı?Bu seceneklerden herhangi biri olursa tavsiye edebileceginiz RAm'ler varsa yazabilirmisiniz.Birde Clock olayı varmıs sanırsam ramlerde vatan bilgisayarda bir OCZ marka RAm de 5.5.5.15 sanırsam su an bilgisayarımda takılı olanda 5.5.5.15 bu clock degerleri hakkındada biraz bilgi verirseniz cok sevinirim. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.



  • aynı bilgisayardan bendede var alırken ram i 2 gb yapırmıştım performansından gayet memnunum
  • http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=28856


    bu Rami almak istiyorum acaba tavsiye edermısınız.??Uyum saglar mı?
  • 64 bitlik bir işletim sistemi kullanmadığın sürece 4 gb ram taksan da işletim sistemin en fazla 3 gb olarak görünecek, öncelikle bunu bilmelisin. Gösterdiğin ram gayet iyi
  • o konuda bılgım var zaten su an bunu taktıgımda toplamda 2 gb ramımı olucak o konuda bı sorun yasamam dıye dusunuyorum yardımın ıcın tesekkurler bu rami almaya karar verdım.İnsallah bi sorun cıkmaz.Birde bi sorum olacak Ram'i kendim taksam garantıde bı sorun olurmu yoksa kendı servısını ne mı vereyım takılması ıcın?
  • Kendin takabilirsin, herhangi bir sorun yok
  • quote:

    Orjinalden alıntı: freedag

    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=28856


    bu Rami almak istiyorum acaba tavsiye edermısınız.??Uyum saglar mı?



    Asus F3SR üzerinde ..ilave RAM olarak ...linkini verdiğiniz RAM ı kullanıyorum ..Sorun yok... 3 GB a çıkış ..eğer sorununuz ''işlem hızı'' ise ..bir yarar sağlamaz...Bellek hızını belirleyen ..saniye başına bellek işlemi sayısdır (MHZ)...Bazı ''Masaüstü'' PC lerde 800 ..1066 Mhz le çalışan RAM ler var...667 Mhz le çalışan bir RAM ...1066 Mhz le çalışan bir RAM kadar ..asla...hızlı olamaz.( ya da daha teknik deyişle ..işlem yapamaz)

    Bir dizüstünde ...2 GB bellek kapasitesini ''Darboğaz'' olarak gören .....bir uygulama ben bilmiyorum... Bilen varsa ve yazarsa ...öğrenmiş oluruz...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.