Şimdi Ara

Asus F3JR TV çıkışı hakkında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eski bir asus laptop var çalışıyor fakat ekranı kırık olduğu için kullanılmıyor. Cihazın üzerinde TV simgesi olan bir port var fakat tv ye kendi özel ara kablosu ile bağladığımda herhangi bir görüntü alamıyorum. Bu çıkış ne için bilen var mı ?

    Asus F3JR TV çıkışı hakkında ?
    Asus F3JR TV çıkışı hakkında ?
    Asus F3JR TV çıkışı hakkında ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jicob16964 -- 11 Aralık 2020; 10:18:10 >







  • TV çıkışı, portunuz doğru fakat kablo bir tuhaf... En azından ben 10 sene önce alttaki SCART adaptör ve iki ucu S-Video olan bir kablo ile yapmıştım. Görüntü vasattı. Ya kablo yada SCART sıkıntılıydı yada bununla fazla bir şey beklememek gerek.

    Asus F3JR TV çıkışı hakkında ?


    Bilgisayar markasının sitesinden ekran driverını indirmeniz gerek. Bazen böyle nadir bulunan portlar ekran kartını üretenin çıkardığı driverlar ile çalışmayabiliyor.


    Bu işe para yatırmanızı istemem... Ya uygun ekran paneli alıp laptopunuza takın yada laptop çok eskiyse ikinci el temiz orta hâlli (1000TL)'lik laptop bakın. Bu işlere girince yok kablosuydu yok adaptörüydü vs. vs. (100 TL) gidiyor... Devamlılığı da yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karanlık Ülke -- 11 Aralık 2020; 13:50:45 >




  • Hocam cihaz 2007 de alınmıştı ve o zaman içinde vista vardı. Win7 ile idare edecek seviye iş görüyordu ama belirttiğiniz o port için özel bir driver yoktu. İkinci el ekran g.gidiyorda 150₺ ye var ama cihazın kendisi o para etmez :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.