Şimdi Ara

Asus F3JP serisi Light Scribe???????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bnm bilg. asus F3Jp sesiri xp kullanıyorum Light scribe kullnacağım fakat bir türlü kullanamıyorum sorunum sürücü bulunamıyor gösteriyor .. Bunun sürücüsünü acaba nerden bulabilrim yada nasıl kurulduğunu ban söleyebilcek bir arkadaş varsa çok memnun olacam.Ciden nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum .

     Asus F3JP serisi Light Scribe???????


    Bana Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok ama çok teşekkürler...



  • dvd rw in light scribe özelliği olduğundan eminmisin... şayet öyleyse nette araştırıp bulabilirsin en azından asus un sitesinde vardır
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ada44mavi

    dvd rw in light scribe özelliği olduğundan eminmisin... şayet öyleyse nette araştırıp bulabilirsin en azından asus un sitesinde vardır

    valla kaptan sitesinde bile öle diyor var diyor ama ben bir türlü anlayamadım nsıl çalıştırılacağını internetee aramam rağmen drive bulamadım . bana yardımcı olursan sevinirim .. Asus F3Jp modelim xp kullanıyorum ... Şimdiden çok ama çok sağolasın .




  • Dostum bende de aynı alet var ama benimkinde o dediğin özellik yok. Yaklaşık 2 sene önce almıştım. Aldığımda light scribe le ilgili program falan varsı masa üstünde ama sadece reklam özellikliydi. Forumda da bu bilgisayarın forumunda tartışıldı ve hatırladığım kadarıyla kimsede yoktu. Seninkinde de olmayabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.