Şimdi Ara

ASUS F3Jc ORTAK PAYLAŞIM ALANI(İnceleme,öneri ve sorunlarınız) (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.696
Cevap
2
Favori
183.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar laptopun ramini yükseltmek istiyorum ama uyumlu olup olmayacağı konusunda bir fikrim yok.Niyetim 1 tane 2gb ram takmak ,sizce bu şekilde mi yapamlıyım yoksa 2 tane 1gb mı takmalıyım. Şu an üstünde 2x512 var.Görüş ve önerilerinizi bekliyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
  • MODERATÖR ARKADAŞLARIN AFFINA SIĞINIYORUM BİLİYORUM YERİ DEĞİL AMA FORUMDAKİ ARKADAŞLAR FAYDALANSIN DÜŞÜNENLERE ASUS F3JC 975 YTL

    http://forum.donanimhaber.com/m_27426758/mpage_1/key_//tm.htm#27426758
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TaNeR_c

    quote:

    Orjinalden alıntı: amoleuciscus

    3gb ram takmayı deniyen var mı yani 2+1 ya da 64 bit vista ile 4gb ram yani 2+2 deniyen oldu mu??



    geçen hafta 1 gb yanına 2 gb taktım toplam 3 gb oldu fakat çok fazla bir hız artımı olmadı. Benim dikkatimi çeken şey hdd nin yavaş kalması. Çünkü makina ne zaman ağır çalışsa ram ve işlemci yeterli ama hdd onlara yetişemiyor.
    7200 RPM disk takmayı düşünüyorum bu konuda bilgisi olan var mı? sata diyemi almam lazım yada sata2 falan mı, ayrıca uyum sorunu yaşanır mı ?
    pili çabuk yiyeceğini biliyorum ama genelde şarz aleti bağlı kullanıyorum.


    Toplamda 3 Gb ram mi kullanıyorsunuz şu anda f3jc ile :S
    Bende de F3JC var ve 1Gb ram yetmediği için yükseltmek istedim ASUS'un sitesinde en fazla 2 Gb ram desteklediği yazıyor.




  • s.a arkadaslar ASUS AN-304 F3JC CORE2DUO MAKİNAM VAR SU DÖKÜLDÜ ÜSTÜNE VE ANA KART SİZLERE ÖMÜR sizlerden ricam anakartı olan bu markanın bana mail atması yada msneye eklemesi atlas_oceann@hotmail.com müjdeli haberinizi bekliyorum güzel insanlar esenlikle kalın murat kejanlı......!!!
  • arkadaslar bana f3jc notebook pıl lazım nereden bulabılırım..

    simdiden saolun...
  • şimdiye kadar asus beni üzmemis.en ufak sorun çıkarmamıştı.geçen aniden anakartım bozuldu.makina çalışıyor ama işletim sistemi başlamıyor.bu nedenle anakart arıyorum. Email: andan44@hotmail.com
  • ben çok çektim bu makineden, 2 kere dvd yazıcısı bozuldu, servise gitti, 1kere de ısınıp kapanma problemi ve meşhur harici hoparlör takılıyken dahili hoparlörün sesinin kesilmemesi yüzünden servislik oldu. ama sonunda kurtulucam inşallah. haziranda tüketici haklarına başvurmuştum kasadaki kararma problemi yüzünden. geçtiğimiz hafta para iadesi konusunda lehime karar çıktı. bu ctesi günü samsun da bilgisayarı aldığım yere gidicem elimde karar dilekçesiyle, umarım bir sorun çıkarmazlar. ha sorunlarıma tekrar dönersek, dvd yazıcı yine bozuk, 2gün önce harici hoparlör problemi yine hotladı, bugün ben birşey yapmadan kendi kendine düzeldi. aslında ilk notebook um olduğu için seviyordum bilgisayarımı ama artık vedalaşma zamanı sanırım, ilk günkü güzelliğinde değil çünkü hanımefendi

    edit:imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sazan84 -- 30 Kasım 2008; 17:25:49 >




  • Asus kullanıcılarının fazla bilmediklerini sandığım bir şey açıklamak istiyorum: Forumda çok görüyorum, arkadaşlardan bazıları Asus F3JC me format attım ses driverim yok, wireless driver i yok falan diye soruyorlar. Asus un recover özelliği var. Cihazı resetlediniz yada yeniden açtınız bios ekranında iken F9 tuşuna basın ve parmağınızı çekmeyin. Recover menüsü ekrana geliyor. Asus fabrikasyon olarak cihazın sıfır kurulumunu hard disk te özel yere yazıyor. Cihazınıza virüs bile bulaşsa burayı etkileyemiyor. Karşınıza gelen menüde hard diski tek parça veya iki parça olarak ayarlayıp sıfır windows kurulu hale 15 dk içinde getiriyor. Sanki mağazadan aldınızda eve gelip ilk defa tuşuna basmışsınız gibi bir iki ufak soru soruyor ve tüm herşeyi ayarlı sıfır bir işletim sistemi olarak makinanız yeniden açılıyor. Ben bir tane taşınabilir HDD aldım. 2-3 ayda bir belgelerimi oraya taşıyorum sonra yapıyorum bu işlemi.




  • mrblar...
    ^F3J arkadaşımda var fakat makina klavyesi birden kafayı yedi ?
    TR karakterleri ve üst sembolleri yazmıyor çıkarmıyor...
    yeni klayve ekledik, tık yok Q F yine yok. uzaktan bağlandım soruna bakayım diye ben bağlandıktan sonra benim açımdan normal yazdı,
    bağlantıyı kesip kendisi kullanmak istedi hiç bişi düzelmemüş...

    örnek
    baz53ar5n5 yaz5y6
    gibi yazıyor makina

    neyapabiliriz...
  • fn ile numerik klavyeyi açmışsınız. ilgili kombinasyonla aynı şekilde kapatabilirsiniz. (fn+num lock)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sazan84 -- 19 Aralık 2008; 0:55:25 >
  • tşk.
  • Elimde bir tanidigin bu makinasi olan bu modelden var. Bir kere yere dusurmus ekrani tutan iki mentese den birinde sorun olmus ve sarsintilarda ekran kendinden geciyor. En son gecen gun makina cokuınce bana verdi. Formatta atilmiyor windows kurarken bir dunya donanim yuklenemedi battery bisey bisey yaziyor.

    Simdi esas sorum bunu verip adam gibi yaptirmaya kalksak bizi ayakustu dolandirmayacak bir teknik servis lazim. Bildiginiz bir yer varmi ? Adresi yada telefonu yada internet sitesi olabilir. Simdiden tesekkurler.
  • asus f3jc yi acaba usb bellekten başlatıp vista kurulumu yapabilirmiyi?anakartın desteği varmı.
  • arkadaslar bu kulaklık takarken hoparlorden ses gelme sorunu bendede olustu dun ıtıbarıyle.recovery yapınca yada baska bı sekılde duzeltebılen oldumu.servısmı gerekıyor mutlaka.bırde garantım doldu benım degermı servıse gıtmeye sızce...
  • arkadaşlar kart okuyucuya 4 gb a-data marka sd sdhc kart taktığımda kartın içindeki alırken ve kartın içine bakarken notebook kasılmalar oluyor ve hiçbir işlem yapamıyorum.zar zor içindekileri kopyalıyorum ve cız cız diye sesler gelyor.yükleme bitince bilgsayar eski haline dönüyor.acaba kart okuyucu 4gb kartı desteklemiyormu.
  • arkadaslar bu kulaklık takarken hoparlorden ses gelmeme sorunu bendede olustu kulaklık ısıgı yanıyor
    servise gittim garantisi doldugu icin 120 dolar artı kdv bicti
    daha ucuza yaptıran varmı
  • servisler tam ölü soyucu, ebay'da f3jc ekranı 35 dolar 50 dolar arası satılırken, türkiyede sorsan yüzlerce dolar fiyat çekerler, servis mantığı yanlış işliyor türkiyede!
  • geçenlerde farkettiğim bir şeyi sizlerle paylaşmak istedim. yaklaşık iki ay once formatladığım f3jc'mde ilk defa format sonrasında Ashampoo Firewall kurdum ve oylece çalışmaya devam ettim. Fakat aradan 4-5 gun gecince henuz anlayamadıgım bir sebeple mavi ekran verdi. Mavi ekran hata kodunu hatırlayamıyorum fakat istenirse bulurum (arkadasın cep telefonuyla resmini cekmistik). Ardından ashampoo'dan hiç şüphelenmeksizin tekrar format attım. Ve her formattan sonra Ashampoo Firewall u tekrar kurdum. Yine yaklaşık bir hafta sonra aynı şey başına geldi. Bu dongu 3 kez tekrarlandıktan sonra bu sefer Ashampoo'dan suphelenerek makineme kurmamaya karar verdim. Ve o gun bugundur mavi ekransız kullanıyorum makinemi. 2.5 yıldır sadece o iki-üç haftalık donemde mavi ekran hatasıyla karşılaştım. bu hatanın bir çok farklı sebebi oldugu için bunları yazmak istedim. Kendi mavi ekran hatasına yazılımsal ya da donanımsal bir açıklama getirememiş arkadaşların bazılarına yardımcı olur belki.




  • Mavi ekran hatasını ben ilk aldığımda yaşamıştım. Benimki donanımsaldı.

    Yalnız bu firewall işi de ilginç.
  • arkadaşlar hard disk upgrade eden varmı hiç asusa?ben 100gb yerine 250gb takmak istiyom ama içindeki recovryi de yeni diske kopyalama imkanı var mı acaba ?bilgisi olan varsa
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.