Şimdi Ara

ASUS F3JC ile Sorun yaşayanlar ve MEMNUN olanlar, buyrun katılın.. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
3
Favori
35.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım fakat Asus F3JC ile ilgili bir sıkıntım var. Asusu Antalya'dan aldım ve Antalya'da yaşıyorum ve Laptopu alalı 1 sene oldu. Hiç bir problem yaşamadım fakat şimdi hoparlör sorunum var. soldaki hoparlörü patlamış herhalde :((( Laptopun 1 sene daha garantisi devam ediyor fakat ben bu sorunumu nasıl çözebilirim??? Dediğim gibi Antalya'da yaşıyorum ve bildiğim kadarıyla istanbul'da ve ankara'da teknik servisleri var. Ankaraya gidip Teknik serviste sorunumu halletmek istiyorum. Arkadaşımızın biriside dikmende servisi var demiş herhalde ankara'da 2 tane teknik servis var. Sorunuma yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler. Saygılarımla.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Baho_34

    Merhaba Arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım fakat Asus F3JC ile ilgili bir sıkıntım var. Asusu Antalya'dan aldım ve Antalya'da yaşıyorum ve Laptopu alalı 1 sene oldu. Hiç bir problem yaşamadım fakat şimdi hoparlör sorunum var. soldaki hoparlörü patlamış herhalde :((( Laptopun 1 sene daha garantisi devam ediyor fakat ben bu sorunumu nasıl çözebilirim??? Dediğim gibi Antalya'da yaşıyorum ve bildiğim kadarıyla istanbul'da ve ankara'da teknik servisleri var. Ankaraya gidip Teknik serviste sorunumu halletmek istiyorum. Arkadaşımızın biriside dikmende servisi var demiş herhalde ankara'da 2 tane teknik servis var. Sorunuma yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler. Saygılarımla.


    öncelikle aramıza hoşgeldin ilk seçeneğin bilgisayarı aldığın yere götürmek. aldığın mağaza, faturanın fotokopisini çekerek garanti merkezine gönderiyor(bende de kulaklık sorunu olmuştu, aynen bu şekilde yaptım, bilgisayarım 1buçuk haftada servisten döndü ve mağazadan tekrar aldım bilgisayarımı).
    ikinci seçeneğin ise bilgisayarı, yine faturanın fotokopisiyle birlikte bir servise kargoyla göndermen. ama bunu yapmadan önce servise telefon açarak durumu bildirmen daha sağlıklı olacaktır. ben sana ilk yolu izlemeni öneririm, kolay gelsin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sazan84 -- 17 Ekim 2007; 15:27:13 >




  • Hoş bulduk. Bende yardımcı olduğun için teşekkür ederim. Şöyle diyeyim dün ankaradaki servisi aradım ve istanbuldaki servise göndereceğimi söyledi ve bende faturamı ve diğer şeylerin fotokopisini çektirdim. Düşüncem hem laptopumun hoparlörünün tamir edelmesi hem ram ilave edilmesini istiyorum. internet üzeriden 2 adet 1024 MB DDR2 667 MHZ KINGSTON almayı ve kutu içerisinde gönderip takılmasını istiyeceğim. Umarım herhangi bir problemle karşılaşmam. Tekrar teşekkürler yardımcı olduğunuz için. Saygılarımla.
  • Site kurallarını okumak için pek fırsatım olmadı fakat şunuda yazmak istedim umarım banlanmam Asus Laptopum (F3JC) Ram alıp 2 adet 1 gb alıp kendim takarsam laptop garanti dışı kalıyormu? F3JC konuların birisinde arkadaşımız kendin ramleri takabilirsin demişte onun için sorma gereği duydum. Saygılarımla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baho_34 -- 18 Ekim 2007; 19:53:30 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Baho_34

    Site kurallarını okumak için pek fırsatım olmadı fakat şunuda yazmak istedim umarım banlanmam Asus Laptopum (F3JC) Ram alıp 2 adet 1 gb alıp kendim takarsam laptop garanti dışı kalıyormu? F3JC konuların birisinde arkadaşımız kendin ramleri takabilirsin demişte onun için sorma gereği duydum. Saygılarımla.


    Ram değiştirmekle garanti bozulmaz.Bence en iyisi ramleri aldığın yere taktır.
  • asus f3jc ,bu aleti alalı tam bir yıl oldu, ve gayet memnunum ciddi hiç bir sorunla karşılaşmadım...yalnız bir sorunum var, media player da film izlerken bir süre sonra ekran koruyucusu devreye giriyor bunu nasıl düzeltebilirim arkadaşlar,şimdiden teşekürler.

     ASUS F3JC ile Sorun yaşayanlar ve MEMNUN olanlar, buyrun katılın..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bulut73

    asus f3jc ,bu aleti alalı tam bir yıl oldu, ve gayet memnunum ciddi hiç bir sorunla karşılaşmadım...yalnız bir sorunum var, media player da film izlerken bir süre sonra ekran koruyucusu devreye giriyor bunu nasıl düzeltebilirim arkadaşlar,şimdiden teşekürler.



    resim bilgisayarının son haliyse valla iyi bakmışsın makineye, ben şubatta aldım, etiketlerin etrafı kararmaya başladı. ekran koruyucusu için power4gear dan süre değiştirilebiliyor. yanlız son sürüm power4gear yazılımını kullan, eski sürümlerde 3dk ayarlayınca mesela, film seyrediyorsan da anlamıyodu makine, 3dk sonra giriyodu ekran koruyucu.
  • ARKADASLAR BEN ALALI 1 SENEYE YAKIN OLDU SU BİR AYA KADARDA
    HERHANGİ Bİ SORUNLA KARŞILAŞMADIM ANCAK SU BİR AY İÇERİSİNDE
    BİLGİSAYAR 80 DERECELERE CIKIYO ASIRI DERECEDE Bİ ISINMA VAR
    BUNUN NEDENİ NE OLABİLİR ACABA

    HEA BİDE RECOVERY CDM KAYIP NE YAPABİLİRİM
  • Selam arkadaşlar bende asus alalı tam 11 ay oldu ilk aldığımda makinada XP HOME vardı o zamanlarda bir kaç kez mavi ekran problemi oldu ama problem bendeki programlardandı ben biliyorum sonra makinama VİSTA yı kudum ve şimdi makinam tüm herşeyi ile güncel ve hiç bir problem çıkartmadan çalışmaktadır. Ben MAAŞALLAH tan başka bişi demicem ,saygılar.
  • Bende alalı 1 yıl dolmak üzere.Herhangi bir problemle karşılaşmadım gayet iyi.Ama tek sevmediğim yanı ekranı.Ekrana biraz sağdan soldan bakınca kararıyor.İlla tam karşıdan bakmak gerekiyor.İzleme açısı az.
  • Arkadaşlar Asus F3JC'sini hiç kargo ile İstanbul'a Teknik Servise her ne sebeple olursa olsun garanti dahilinde gönderen varmı? Arkadaşlar sorunum hoparlörlerde. Şarkı çok rahat dinliyorum ama önceki gibi değil :( Bütün ses ayarlarına hepsine baktım fakat asıl mesele hoparlörlerin patlamış olması. Herhalde garanti kapsamında F3JC'nin hoplarlörleri değişiyordur. 2. olarak yapmak istediğimde 2 adet 1 gb 667 Mhz Kingston SODIMM ram aldım ve F3JC'nin kolisi ile birlikte Teknik servise göndereceğim için o ramleri'de koliye koyup ramlerin değişmesini (Upgrade) isteyeceğim. Ciddi olarak öğrenmek istediğim şey ise ramleri ben kendim taksam laptopum garanti dışı kalırmı??? Herhalde kalır ya ???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baho_34 -- 21 Ekim 2007; 0:28:16 >
  • Servise Gonderebilirsin Onarımı Yapılır. Ramlari Kendin Takabilirsin Ama Daha Once Takmadıysan Bırak Servis Taksın . ;)
    Sen Takarsan Garanti Dışı Kalmaz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Baho_34

    Arkadaşlar Asus F3JC'sini hiç kargo ile İstanbul'a Teknik Servise her ne sebeple olursa olsun garanti dahilinde gönderen varmı? Arkadaşlar sorunum hoparlörlerde. Şarkı çok rahat dinliyorum ama önceki gibi değil :( Bütün ses ayarlarına hepsine baktım fakat asıl mesele hoparlörlerin patlamış olması. Herhalde garanti kapsamında F3JC'nin hoplarlörleri değişiyordur. 2. olarak yapmak istediğimde 2 adet 1 gb 667 Mhz Kingston SODIMM ram aldım ve F3JC'nin kolisi ile birlikte Teknik servise göndereceğim için o ramleri'de koliye koyup ramlerin değişmesini (Upgrade) isteyeceğim. Ciddi olarak öğrenmek istediğim şey ise ramleri ben kendim taksam laptopum garanti dışı kalırmı??? Herhalde kalır ya ???

    Bencede sen servis aracılığı ile hallaet işini ama bildiğim kadarıyla HDD ve RAM değiştirebiliyorsun ve garantiden çıkmıyor diye biliyorum ama değişim esnsında bir prolem olursa o zaman garanti dışı kalabilir.




  • 7 Seneden beri 3 defa bilgisayar değiştirdim ve bilgisayar donanım bilgim çok iyidir fakat hiç laptop sökmemiştim. Bende bugün karar verdim bir bakayım diye,itina ile söktüm ve ramlere filan baktım nanya yazıyor. Birisini çıkartıp laptopu tekrardan açtım bir baktımki özelliklerde 512 yazıyor neyse diğerinide takıp geri monte ettim. Yarın hayırlısıyla ramler gelecek ve hem xp hemde vista kurup F3JC'nin performansına bakacağım.Ha birde aklıma gelmişken şöyle bir sorunla karşılaşıyorum. Encode yaparken cpu kullanımı %100 oluyor ve sistem 30sn sonra laptopu kapatıyor. Herhalde işlemciyi çok kullandığı için sistemi kapatıyor?
  • Go 7300 Vista 64 bit driverını bulup asus f3jc üzerinde kurup stabil kullanan varsa lütfen hemen yardım eli uzatsın... saygılar...
  • Arkadaşlar önceden DVD çok rahat yazdırabiliyordum fakt şimdi hep bu uyarı alıyorum ve DVD yazdıramıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

     ASUS F3JC ile Sorun yaşayanlar ve MEMNUN olanlar, buyrun katılın..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Baho_34

    Arkadaşlar önceden DVD çok rahat yazdırabiliyordum fakt şimdi hep bu uyarı alıyorum ve DVD yazdıramıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.



    aynı sorunu ben de yaşıyorum, sanırım dvd yazıcı bozulmuş, ama işin ilginç tarafı, cd yazarken hiçbir sorun olmuyor. bize servisin yolları gözüktü sanırım.
  • Aman kardeş öyle deme tamda çok lazım olduğu zamanda bozulduysa beni deli eder. Seninle birlikte bir öğrensek bu bizim DVD problemini ne dersin? Umarım bozulmamıştır
  • F3JC İstemdışı 2 TEST

    1 - arkadaş makinayı masadan yere düşürdü Sonuç: Hiçbişey olmadı makina saglam
    2 - Ben notebook u kapandı diye çantasına koyup kaldırdum cihaz kapanmamış 4 saate takın kapalı havasız ortamda çalışmış zavallı.
    Haliyle bayagı bi ısınmış ama yinede HP makinayı dizinizin üzerie koyduğunuz kadar ısınmamış. Sonuç. Isınma sorunu yok ve scaga son derece dayanıklı.
    hiçbir problem gözlenmedi. başka makina olsa yanardı bi yerleri bence.
  • arkadaşlar ben vista yı kaldırdım yerine xp kurdum. tüm driverler yüklendi. ama fn+f2 yaptığımda wistada iken bluetooth ve wireless seçebiliyodum. ve ışıkları seçimime göre touchpad yanındaki ledler yanıyodu. şimdi sadece wireless ledi yanıyo. bluetooth ışığı yanmamasına rağmen bluetooth çalışıyor. ledi yakmanın bir yolu varmı acaba tşk ederim...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.