Şimdi Ara

ASUS F3JC ile Sorun yaşayanlar ve MEMNUN olanlar, buyrun katılın.. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
3
Favori
35.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: esenkoylu

    Benim f3jcde de başka bi sorun oldu. fotoğraflarımın kayıtlı olduğu cdler var sürücüye takınca cd sürücü boş gözüküyo açmıyo. DVDyi takınca onu açıyo. Anlamadım niye böyle yapıyo. Daha önce hiç böyle bi sorun yoktu. Geçenlerde kayıt yapılıp silinen DVDler varya RW dvdler onlara bi kayıt yapıp tekrardan sildiydim dvddeki kayıtları ondan sonra böyle bi sorun oldu. CDleri açmıyo. Ama mesela pcnetin program cdsi var denemek için onu taktım onu direk okuyo.



    Bize servis yolları gözüktü kardeş
  • Makinayı 21 mayıs 2007 de aldım 1 yıl olacak nerdeyse.. Şimdiye kadar hoparlor sorunu falan olmadı.. Sadece mavi ekran sorunuyla karşılaştım 5-6 kere.. ama genelde pc boştayken hiç birşey yokken mavi ekran sorunu oluyor yani ne msn de oluyorum ne oyun oynuyorum.. bunun için ne yapmam gerekir pc yi aldığımdan beri bios güncellemedim.. servise götürmedim ne yapmalıyım?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dwyanewadecns

    Makinayı 21 mayıs 2007 de aldım 1 yıl olacak nerdeyse.. Şimdiye kadar hoparlor sorunu falan olmadı.. Sadece mavi ekran sorunuyla karşılaştım 5-6 kere.. ama genelde pc boştayken hiç birşey yokken mavi ekran sorunu oluyor yani ne msn de oluyorum ne oyun oynuyorum.. bunun için ne yapmam gerekir pc yi aldığımdan beri bios güncellemedim.. servise götürmedim ne yapmalıyım?

    sanırım hoparlör olayı biraz şans işi, bana olmuştu ama ben az uğraşıp, microsoft ve realtek sürücülerini güncelleyerek aşmıştım bunu. tabi bu sorun xp de oluyordu, vista da hiç böyle bir sorun yaşamadım. bios unu güncellemeni kesinlikle tavsiye ederim, büyük iht senin bios v204, üstüne 5-6tane daha bios çıktı, en son 306 var. mavi ekran ise benim başıma, geçen hafta korsan vista 64bit yüklediğimde gelmişti. lisanslı vista 32bit i mayıstan beri kullanıyorum ve hiç mavi ekranla karşılaşmadım.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: sazan84


    quote:

    Orjinalden alıntı: dwyanewadecns

    Makinayı 21 mayıs 2007 de aldım 1 yıl olacak nerdeyse.. Şimdiye kadar hoparlor sorunu falan olmadı.. Sadece mavi ekran sorunuyla karşılaştım 5-6 kere.. ama genelde pc boştayken hiç birşey yokken mavi ekran sorunu oluyor yani ne msn de oluyorum ne oyun oynuyorum.. bunun için ne yapmam gerekir pc yi aldığımdan beri bios güncellemedim.. servise götürmedim ne yapmalıyım?

    sanırım hoparlör olayı biraz şans işi, bana olmuştu ama ben az uğraşıp, microsoft ve realtek sürücülerini güncelleyerek aşmıştım bunu. tabi bu sorun xp de oluyordu, vista da hiç böyle bir sorun yaşamadım. bios unu güncellemeni kesinlikle tavsiye ederim, büyük iht senin bios v204, üstüne 5-6tane daha bios çıktı, en son 306 var. mavi ekran ise benim başıma, geçen hafta korsan vista 64bit yüklediğimde gelmişti. lisanslı vista 32bit i mayıstan beri kullanıyorum ve hiç mavi ekranla karşılaşmadım.

    XP KULLANIYORUM recover cdlerimi bulamıyorum tekrar nası edinebilirim onları pc nin içindede yok.. bios güncellemesini yapıcam mavi ekran için nasıl yapabişirim




  • cvp verebilecek yokm u?
  • arkadaşlar asus f3jc kullanıyorum. ilk aldığımda vista yüklüydü. makine ağır çalıştığı için xp yükledim. ilk bi iki ay iyi çalışıyordu. sonradan kablosuz ağda hata mesajı alıp durdum. format attım tekrar. sürücülerini falan asusun sitesinden indirdim ve yükledim. bu defa da bağlantıyı buluyor sinyal mükemmel diyor ama internet sayfası açtığımda sayfa görüntülenemiyor diye hata veriyor. bağlantıları tekrar tekrar kontrol ettim bi sorun yok. işin içinden çıkamadım. yardım edebilecek arkadaşlar var mı?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kyuksel

    asus f3jc laptobum var.vista 32 bit ultimate yüklü.dvd-rw hata vermeye başladı.cd ve dvd leri yakıp duruyor.power calibrator hatası diye bi uyarı çıkıyor.acaba ne yapmam gerek.hata resmi ektedir.

     ASUS F3JC ile Sorun yaşayanlar ve MEMNUN olanlar, buyrun katılın..




    Güç ayarlama hatası servise vermelisin DVD Rw yi değişiyorlar.Ben pazartesi verdim çarşamba aldım.
  • arkadaşlar benım f3jc de ıcı dolu dvd yı okuyo ancak boş dvd olarak goruyor bunu butun dvdlerde yapmıyor bazılarında sorun verıyo dvd lerı baska pc lerde denedım sorunsuz calısıyor bu konuda bılgısı olan arkadas varsa yardımcı olursa sevınırım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: realyum

    arkadaşlar benım f3jc de ıcı dolu dvd yı okuyo ancak boş dvd olarak goruyor bunu butun dvdlerde yapmıyor bazılarında sorun verıyo dvd lerı baska pc lerde denedım sorunsuz calısıyor bu konuda bılgısı olan arkadas varsa yardımcı olursa sevınırım.



    Arkadaşım aynı makine bende var , servise verirken başka biri aynı senin söylediğin şeyi söylüyordu servise vermişti.Sanırım DVD-rw değişiyor.
  • Laptobum ateş gibi oluyor.

    Arkadaşlar asus f3jc sahibiyim,cihazı ocak 2007'de aldım yaklaşık 1 yıl sorunsuz kullandım fakat yaklaşık 3.5 aydır işlemci fanımın sıcaklığı hiç bir işlem yapmasam bile 70 derecenin üstüne kadar çıkıyor,laptobumda oyun falan oynayamaya kalkıştığım zaman işlemci sıcaklığı 100 derceyi buluyor,
    işlemci fanı sürekli çalışıyor fakat sıcaklıkta düşme olmuyor,klavye çok sıcak oluyor-laptobun altında işlemcinin bulunduğu kısmın üstüne yumurta koysanız
    pişecek kadar sıcak oluyor servisle irtibata geçmek istemiyorum çünkü cihaz bana derslerim için çok lazım,bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı
    olabilirlerse çok sevinirim.

    Laptopla ilgili ikinci bir sorun bundan 1 ay önce başladı,monitörüm karıncalı gösterior,ekran yeşil karıncalarla kaplanıyor,laptopun kapağıyla oynadığımda sorun düzelse de bir kaç saat sonra aynı sorun yine başıma geliyor.

    3.sorunum :laptobumun dvd writter'ı çok yavaş yazıyor ve çok yavaş okuyor öyleki 3.5 gblık tertemiz bir dvd'deki bilgileri ancak yarım saatte atabildim laptobumun hard diskine,daha önce güç ayarlama hatası veriyordu dvd yazdırırken fakat fortmat attıktan sonra düzeldi.

    4.sorunum :laptobumun işlem yapma kapasitesi %75 oranında düştü msn+ares+müzik bile yapamıyorum bu koşullarda bile laptop çok kasıntılı çalışıyor,football manager 2008'i en düşük veri tabanıyla bile oynayamıyorum,photoshop v.s gibi programlarda çok kasıyor,virüs falan yok çünkü kaspersky 7.0'ı kullanıyorum kasper'in silemediklerini ben siliyorum.

    5.sorunum : laptobumun boyaları gitgide renk değiştiriyor.


    Arkadaşlar bu sorunlar hakkında bilgisi olan arkadaşlar bildiklerini paylaşırlarsa çok sevinirim.cihazımı çok seviyorum fakat bu aralar beni çıldırtacak kadar sorun yaratıyor.




  • Bende se ASUS F3JC var MATSHITA DVD-RAM UJ-850S DVD/RW Var içinde CD brakmıştım. Dün çıkardım şimdi ne CD ne DVD okuyor sürücüye tıklayınca Boş açılıyor. ne okuyor ne yazıyor. Çözüm bulan tavsiyesi olan arkadaş varmı.
  • Valla bende 1 yıl önce f3jc aldım herşey ilk 6 altı ay kadar iyi gidiyordu.Taki mavi ekran belası başıma dadanana kadarArtık Counter oynarken bile pc kasıyor.En yüksek FPS 60!!!!Birde şunu farkettim normalde mavi ekran çıkmıyor.sadece CS oynarken sxe injected ı açıyorum o zmn pc kendin geçiyor!!!!Format attım geçer diye ama nafile.Servise göndermekte istemiyorum.Göndermeden yapılacak bişi yok mu?Ekran kartından hiç memnun deilim.Oyun performans vista puanı 3.2.Ne yapabilirim arkadaşlar??Bilgisayarın teknik konularından pek anlamam ayrıntılı biçimde yardımcı olursan çok sevinirim.Yardımınıza muhtacım




  • slm arkadaşlar bende bir asus F3JC kullanıcısıyım bu laptopu alalı 1 sene oldu su ana kadar hiçbir sorunum yok.Ayrıca ses falanda gelmiyor bende çok araştırdım alana kadar canım çıkmıştı iyiki almışım verdiğim paraya değti oyun oynarken hiç bir sorun yaratmıyor çünkü geforce 7300 ekran kartı var 128 gb lık buna ek olarakta ihtiyaç duyduğunda on board(ram) 384 gb alıyor toplam 512 mb ta kadar yükseltiyor bu harici 512 mblık ekran kartı kadar görüntü kalitesi (grafik)olmasada yinede çok güzel ayrıca benim laptop orjinal vista olarak geldi sizdekiler galiba xp okuduğum yorumlara göre
  • bildiğim kadarıyla asus f3jc nin wireless ları diğer pclere göre düşük bağlanıp tekrar kapanabiliyor o kadar kaliteli değil bence birde kabloluyu dene büyük bi ihtimal hata vermez denediğinde cvp at ok
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Sygncn

    Valla bende 1 yıl önce f3jc aldım herşey ilk 6 altı ay kadar iyi gidiyordu.Taki mavi ekran belası başıma dadanana kadarArtık Counter oynarken bile pc kasıyor.En yüksek FPS 60!!!!Birde şunu farkettim normalde mavi ekran çıkmıyor.sadece CS oynarken sxe injected ı açıyorum o zmn pc kendin geçiyor!!!!Format attım geçer diye ama nafile.Servise göndermekte istemiyorum.Göndermeden yapılacak bişi yok mu?Ekran kartından hiç memnun deilim.Oyun performans vista puanı 3.2.Ne yapabilirim arkadaşlar??Bilgisayarın teknik konularından pek anlamam ayrıntılı biçimde yardımcı olursan çok sevinirim.Yardımınıza muhtacım

    Sorunun sxe kaynaklı..




  • arkadaşlar bir sorum olacak başka yerde konu açmak istemedim,
    f3jr var bende bir kaçgün önce cihazın fan kısmından bir takırtı tukurtu geldi hemen kapattım sonra peşinden açtım ses gelmedi cihaz rahat çalıştı sonra kapattım 2 saat sonra aynı sesi bidaha yaptı kaçgündür hiç yapmıyor
    birkaç arkadaşa sordum fandan dır dediler bir zararı olurmu sizce ve sorun nedir sizce cihazım garantili hala
  • Merhaba 1.5 Yıldır F3Jc kullanıyorum suana kadar hiç bir problemle karşılaşmadım fakat bu aralar bir sorun oluştu gibi, kapatma tuşuma "bekleme modu" ayarlı onceden tuşa bastığım anda bekleme moduna geçerdi şimdi 10 saniye kadar bekliyor sonra kapatıyor. yazılımsal bir sorun olduğunu düşünmüyor değilim ama ilginç geliyor. bir ara düzeldi fakat sonra yine aynı duruma döndü. Yardımcı olabilecek biri bilgi verirse sevinirim...
  • asusun kısıklıdaki servisine nasıl gidilir tarif edebilir misiniz?
    mecidiyeköydeyim...

    F3jc benim başıma bela...
    anakart değişti,
    ekranda beyaz yarler pembe, siyahların içinde yeşil küçük küçük noktacıklar var...
    dvd 30 dk da yazıyor
    mavi ekran sorunu yaşıyorum
    kulaklık çıkışı sorunu vardı

    DAHA NE OLSUN...




  • f3jclilerde dertler başlamış bu topik yakında reyting rekorları kırmaya başlar. f3jclerin çoğu sorunlu zaten.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: aliiup

    Merhaba 1.5 Yıldır F3Jc kullanıyorum suana kadar hiç bir problemle karşılaşmadım fakat bu aralar bir sorun oluştu gibi, kapatma tuşuma "bekleme modu" ayarlı onceden tuşa bastığım anda bekleme moduna geçerdi şimdi 10 saniye kadar bekliyor sonra kapatıyor. yazılımsal bir sorun olduğunu düşünmüyor değilim ama ilginç geliyor. bir ara düzeldi fakat sonra yine aynı duruma döndü. Yardımcı olabilecek biri bilgi verirse sevinirim...


    arkdaslar konu hakkında bilgi sayibi hiç kimse yok mu?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.