Şimdi Ara

asus f3jc hakkında bilgi acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ben foruma yeni katıldım ve asus f3jc bekliyenlerdenim ama bikaç sorum var size ve bu bilgisayardan farklı olarak ne önerebilirsiniz?



  • neden f3jc den caydın kardeş?ben bu perşembe alcam inşallah ekran kartı biras kötü ama pili 9 cell bi kere 4 saat falan gider fiyatta uygun çok oyun oynamıyorum derslerimden dolayı.o yüsden ekran kartını pek umursamıyorum ayrıca ramide 1gb hardisk 100 daha ne istiyim canım bu bilgisayardan farklı sana ben beklemeni önerebilirim daha iyisini uygun fiyata bulabilmen için ..asus kalitesinde tabii..
  • aslında biraz endişeliyim asusun iyi bir marka olduğunu biliyorum ama daha önce toshiba almıştım aldığım ilk hafta içinde servisinden ve golddan biraz sıkıntı çektim ve şimdide ya bundada bi sorun çıkarsa diye korkuyorum. ben bilgisayar almak için yaklaşık 1 senedir araştırma yapıyorum çünkü hem maddi açıdan her zaman alamam kısacası sakınan göze çöp batar misali ne önerirsiniz alınırmı bu bilgisayar ve nereden alınır ben pentadan almayı düşünüyorum.
  • valla ben kesinlikle tavsiye eederim. bende ubunu alacağım galiba. hem 128 mb lik ekran kartının neresi kötü anlamadım ben yaa. daha ne olacak. şuan 64 mb lik ekran kartları bile bi çok oyunu kaldırıyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.