Şimdi Ara

.::ASUS Eee PC 1201N (Review & Tests)::. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
625
Cevap
2
Favori
51.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1gb ram var ve ben o kadar kötü görmedim performansı. ne netbooklar gördüm zaten hiç yoktular diyeceğim ama öyle değil. performans fena değil. 1gb ram ile geliyor hadi ona eyvallah da win 7 starter ne yahu.
    ram yuvasına 4gb ram takılıp sistem 64bit yapılarak canlandırılabilir bence.
  • ben saturn de inceledim bu netbook u. 1GB ram ve Windows 7 Starter ile ancak bu kadar performans olur zaten. Eğer hiç ram eklemesi yapılmıcaksa alınmaz. yanında 1201HA vardı. 2 GB ram ile 1201N den çok daha hızlıydı. Asus 1201, Windows 7 Ultimate 64 bit ve 2 GB ram ile 2. bir bilgisayar olarak kullanılabilir.
  • z serisi bir işlemci ile nasıl kıyasladınız bu makinayı merk eiyorum. z serisi dandiktir.
  • Bu gün bende media markt ta inceledim bu ürünü, ve çok hoşuma gitti. Ram takviyesi ve starter dan kurtarılarak canavar bir makine olur kanısına vardım, en kısa sürede edinmek istiyorum, elimdeki nc10 u kardeşime vermeyi düşünüyorum zira...

    edit:imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mTm -- 23 Mayıs 2010; 22:05:59 >
  • 1201T diye bir makina var migroslarda AMD Congo işlemcisi vardı sanırım, bunun hakkında bilgisi olan kullanan kimse yokmu ?
  • kaç para 1201t?
  • 800 TL, bence gayet uygun gibi ama tabi kullanan birinden bu işlemcinin performansı hakkında bilgi edinmek lazım, atomdan üstün olduğunu düşünüyorum hemde baya üstün olmalı :)
  • ARkadaşlar bende bu urunden kullanıyorum. hersey ıyı hoş ama banada yavaş geldı alet. 1 gb ram var 2gb daha ekletıcem toplam 3gb sizce belırlı bır fark olurmu hızda ? yada belırlı bır fark olması ıcın daha neler yapmam lazım ? Ayrıca bu cihaza XP nasıl yükleyebilirim ? bu konularda yardımcı olabılırsenız cok memnun kalacağım.

    Not : Sizde ram'i hangi marka almalıyım ?

    Not 2 : Xp mi yüklemeliyim yada 7 home yüklesemde hız konusunda farkları olurmu ? Şuan masaüstünü bile değiştiremiyorum cunku.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictator -- 31 Mayıs 2010; 13:22:55 >
  • ben 2 haftadır kullanıyorum. 1 gb ram ekledim. Performansından çok memnunum. Sana tavsiyem bir başka netbookda 1080p video çalıştır ve bunda da çalıştır. Bunda hiç takılma yok diğerleri çok kasılıyor. Aleti çok beğeniyorum ben. Standart dandik marka bir 1gb ram taktım.

    İncelemem yakında arkadaşlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IRFUN4EVER

    ben 2 haftadır kullanıyorum. 1 gb ram ekledim. Performansından çok memnunum. Sana tavsiyem bir başka netbookda 1080p video çalıştır ve bunda da çalıştır. Bunda hiç takılma yok diğerleri çok kasılıyor. Aleti çok beğeniyorum ben. Standart dandik marka bir 1gb ram taktım.

    İncelemem yakında arkadaşlar.

    evet videolarda sorun yok fakat birşeyler açmak istedigimizde en basitinden exploreri bile açarken bekleme yapıyor. yanı kısaca 2 gb ram eklersem cıhaz kendıne gelırmı bekleme yapmazmı ? yoksa işletim sisteminide değiştirmelimiyiz ?
  • valla o bekleme bende ilk açılışta yapıyor. ondan sonra zaten tabları kulllanıyorum. Firefox bende 2gb de bile bekleme yapıyor. ama açıldıktan sonra dert yok. Gerçi ben chrome kullanıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IRFUN4EVER

    valla o bekleme bende ilk açılışta yapıyor. ondan sonra zaten tabları kulllanıyorum. Firefox bende 2gb de bile bekleme yapıyor. ama açıldıktan sonra dert yok. Gerçi ben chrome kullanıyorum.


    Peki herhangi birşey yükledinizmi Xp, 7 home edition yada ultimate gibi ?
  • 4gb ı destekliyor sistemi.İçindekini çıkartıp satıp 2x2gb ram takardım üstünede 64 bit win 7 ultimate çok güzel olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0je

    4gb ı destekliyor sistemi.İçindekini çıkartıp satıp 2x2gb ram takardım üstünede 64 bit win 7 ultimate çok güzel olur.


    Yanlız nasıl win 7 ultimate yüklücem onu bilmiyorum. egerki bu konuda yardımcı olabilicek biri varsa pm atsın lütfen.
  • sadece ultimate yüklemen önemli değil. 4gb ve üstünü görmesi için 64bit bir işletim sistemi yüklemeng erekiyor. Bende standart starter var şu anda.

    Makinayı 5 saat boyunca şarja takılı olmadan kullanabiliyorum. Wifi açık. Ama şunu diyeyim eğer bataryadan kullanıyor isen uzun batarya gitsin istiyorsan o zaman Sadece chrome açık olsun. Firefoxun bataraya tüketimi daha cok.
  • Bu cihaza win7 ultimate yüklemek istiyorum bende.ondan sonra 2gb ram daha eklıcem cıhaza. bu konuda yardımcı olabılıcek arkadasların pm lerını beklıyorum. teşekkürler.
  • çıktığı gibi bende gidip aldım, win 7 starter yüklü, 2 gb ram de eklettim, ama hala 1080p youtube videolarında takılma var, acaba 2 gb ram daha mı almak lazım, şu an 3 gb ram nasıl kasar 1080p de anlamış değilim, ancak gerçekten çok güzel netbook, hatta daha iyisi çıkmadıysa en iyisi, herkese tavsiye ederim, merak ettiklerim;
    xp ile driverları uyumlu mu? xp yüklenirse bu bilgisayar uçar.
    3 gb ram olunca, normalde 2 gb mı kullanıyor bilgisayar, gerek olduğunda mı 1 gb devreye sokuyor?
    1080p youtube videolarını da neden takılma yapıyor? youtube testlerinde takılmıyor şeklinde gözüküyor, yoksa bu takılma sonradan taktırdığım kingston 2gb 800mhz ramden mi kaynaklanıyor?
    yardımcı olursanız sevinirim.
  • youtube 1080p videolarında takılması baglantıyla alakalı deılmı ? normalde pcdekı 1080p filmlerde bı takılma olucagını sanmıyorum.

    artık bende ultimate yuklemeyı ve 2gb ram taktırmayı yakın zamanda dusunuyorum.

    bu ultimate yuklemesınden sonra urunde gelen programların kaybı olur dıye duydum. örnek : kamera programı falan..
  • videonun tamamını indirmesine rağmen takılma oluyor ne yazık ki, görüntü atlayarak kesik kesik geliyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaganss

    videonun tamamını indirmesine rağmen takılma oluyor ne yazık ki, görüntü atlayarak kesik kesik geliyor


    Valla bende bırcok soru sordum ama kımseden tık yok. Ben az önce 720p film indirdim izlerken bsplayer kullanıyordum 720p de donma yaptı. k-lite codec pack ındırdım kurdum şimdi canavar gibi kasma donma hiçbirşey yok.

    kaganss sende bunu yukle bırde öyle dene diyorum. sonrasına bakarız artık.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.