Şimdi Ara

ASUS DSL-AC88U Modem ve Yönlendirici (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.723
Cevap
17
Favori
74.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • - Fixed Firewall related issues.
    - Fixed UI HTTPS failed to work
    issue.
    - Removed HTTP support from
    web access from WAN, only
    HTTPS available.
    - Removed G.fast capability from
    Auto-Sync mode for DSL
    Modulation, in order to avoid
    possible ADSL2+ sync up issue.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son çıkan betayı yükledim modem sorunsuz tek sorun download master bölümü zaten modemi aldıgımdan beri DM düzgün çalışmıyor. kimi zaman sayfaya ulaşılamadı diyor kimi zamanda açılsada menü gelmiyor zaten cep uygulamasından erişmek hiç yok bu sorunu bildiren yokmu acaba düzelmesinin tek çaresi DM kaldır diyorum tekrar yüklüyorum düzeliyor ama sonra gene sorun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 31 Mart 2018; 19:4:31 >
  • DM çalışmıyor şeklinde sürekli geri bidirim gönderin. O işin alternatifi var aslında. Farklı bir linux indirme programı usb ye kurulabilir ama zahmetli ve son çare o yüzden daha erken. Biz sürekli geri bildirmlerde bulunalım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ₯

    DM çalışmıyor şeklinde sürekli geri bidirim gönderin. O işin alternatifi var aslında. Farklı bir linux indirme programı usb ye kurulabilir ama zahmetli ve son çare o yüzden daha erken. Biz sürekli geri bildirmlerde bulunalım.

    Birde aklıma geldi devlet utorrent erişim engellemiş acaba bundada öyle bir erişim engeli olabilirmi? çünkü kaç sefer denedim az önce sayfaya erişilemiyor diyor.
  • Modeme dns girmeyi denedin mi ?
    Wan da kullanıcı adı ve şifre girilen yerde dns otomatik ayarlıdır onu değiştirip 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 olarak kaydedip modemi yeniden başlatarak etkinleştirebilirsin. Ip alıp sayfa açmazsa tekrar dns i otomatik yapıp modemi yeniden başlatırsın. DNS ler normalde engelli ama bende çalışıyor üstelik modeme girdiğimden her cihaz için etkin oluyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 sefer kaldırıp yükledim düzeldi ama sonra denedigimde gene hata vericek bu dedigin dns yapıcam birde 500 gb disk var formatlıyım deneyecem. ac68u DM süper çalışırdı modemin benim açımdan en büyük özelligi.
  • Şuan daha çok ana yazılım üzerinde duruluyor gibi ancak şu dm de ne varsa düzeltemediler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Asus modem de 802.1q aktif etmek Online oyunlar da benim yararıma olur mu ? 802.1q olayına yabancıyım internet den araştırdım ama hiç anlamadım. Asus modem de kullanmak istesem de VLAN ID ve 802.1P değerlerini servis sağlayıcımız a göre mi ayarlamamız gerekiyor.
  • Futurisma kullanıcısına yanıt
    Download master sen kullanıyormusun?

    Öte yandan dedigin ayar online oyunlarda işe yarıyorsa banada gerekli olur.
  • ASUS DSL-AC88U Modem ve YönlendiriciWan sekmesinde hangi yere girmeliyiz bu dnsleri
  • Futurisma kullanıcısına yanıt
    O konuda bilgim yok ama o özelliği açık tutup id ye 35 yazabilirsiniz. Operatörlerin verdi modemde açık olduğundan ben de açık tutuyorum da bence oyunlara etkisi olmaz. Siz yine de fark var mı test edin tabi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Download master dan 16 gb lik dosya indirdim seed yapan az olduğundan 2 günde indi ve memnun kaldım torrent' i ilk eklediğimde 10-15 dk bekletti sonra indirmeye devam etti. 802.1P Ayarı ile internet de araştırma yaptım ama hep bilişim işleri ile ilgili makaleler buldum yani son kullanıcıya fazla hitap etmiyor ve tam olarak da ben fazla bir şey anlamadım. En son mtu değerimi bir önceki turkcell huaweı 255 modemde windows üzerinden 1492 ye alınca bf3 ve bf4 oyunların da işe yaradı. Ama turkcell den midir yada modem den mi bir süre sonra default olan 1500 e alıyor ve 1492 değerinde yine %100 kayıp veriyor bende hem modem aldım hemde ıss değiştirdim sonra bu 802.1P ve diğer ayarlar aklıma takıldı.
  • Bu aralar akıllı tefonum yok ss atamam. Attığın resimdeki yerdeki ayara düzenle de tarif ettiğim gibi değiştir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin verdiğiniz o değerler turkcell superonline değerlerimi. Farklı Iss olunca o değerleri de Iss nin verdiği değere göre ayarlamak gereklimi ?
  • Futurisma kullanıcısına yanıt
    Bakır hatsa aynıdır hepsi herhalde. TTnet modeminde vardı sanırım ama benim hat TürkNet. Bir işe yarar mı doğru mu bilmiyorum işte. Ben o değeri girdim, doğru veya yanlış o şekilde duruyor hep

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futurisma kullanıcısına yanıt
    Bende çok indirdim sayfa açıldıgında ekledigimizde indirme yada seed sorun yokta o arayüz açmada sorun oluyor sizden ricam bir kaç kez denermisiniz DM bölümüne giriyormu?
  • Modemi farklı, hatırlatmak istedim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende sizin yaşadığınız sorunu yaşadım download master sayfasında sayfanın yarısı gözükmedi bende download masteri kaldırıp yeniden kurarak girdim.
  • odaya kadar fiber kablo ile bağlanıyorum internet turkcell di vodafoneye geçtim turkcell altyapısı ile hizmet alıyorum bu konuyu araştırırken ingiltere vodafone forum sitesinden bir kullanıcı VLAN ID değerini 101 yapmış sorunsuz şekilde işe yaradığını yazmış ben denedim bağlantı koptu. Bu konuyu şimdi vodafoneye nasıl anlatacam adamların bu konular ile ilgili bilgisi olacağını sanmıyorum. E-posta atacağım orda bile konu seçeneği seçilmediğinden e-posta gönderemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Futurisma -- 31 Mart 2018; 21:31:1 >
  • Futurisma kullanıcısına yanıt
    35 i denedin mi, gitti mi yine ?

    35 ve 55 i dene



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 31 Mart 2018; 21:36:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.