Şimdi Ara

ASUS A3E ALMAYIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir asus A3e kullanıcısıyım, amatör biri değilim, kullandığım en kötü notebok, ayrıca türkiyede servis noktası var ama Allah düşürmesin, bir zerre dahi bilgisayardan anlamamış, asus kullanmamış adamları karşıma teknik servis temsilcisi diye çıkarttılar, malum A3 te bir fan sorunu var.. adamlar işletim sisteminden dediler yaa.. saka gibi..
    PCMCI tv kartımdan pille çalışırken tv izlerken ekranda çizgi çizgi şeyler oluşuyor.. anormal birşey yok dediler... oysa avermedianın merkezine mail attım, çizgiler oluşunca videoya çektim onlara postaladım, PCMCI yuvasının yetersiz güç almasındandır dediler(mükemmel yardımcı oldular, aver ürünlerinden şaşmayın derim). ama bizim asus servis bişey yok dedi. fiyata aldanmayın sakın. A3E tavsiye etmiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan.kocer -- 6 Nisan 2006; 20:49:06 >



  • eyvallah...insallah denk gelmez asus felan bana....
  • Almış olduğun Fiyat performans açısından gerçekten tatmin edici. Avermedia yetkilileri haklı PCMCIA yeterli güç almazsa çizgi sorunu ve televizyon sesi düzgün çıkmayabilir. Ancak birkaç setup ayarı ile bu sorun halledilebilir. Birde sen hangi servise gittin bilmiyorum ama servisler senin dediğin kadar kötü değil be. Fan problemine gelince hangi programları çalıştırıyorsun ve hangi sıklıkta fan devreye giriyor?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ak_onair

    Almış olduğun Fiyat performans açısından gerçekten tatmin edici. Avermedia yetkilileri haklı PCMCIA yeterli güç almazsa çizgi sorunu ve televizyon sesi düzgün çıkmayabilir. Ancak birkaç setup ayarı ile bu sorun halledilebilir. Birde sen hangi servise gittin bilmiyorum ama servisler senin dediğin kadar kötü değil be. Fan problemine gelince hangi programları çalıştırıyorsun ve hangi sıklıkta fan devreye giriyor?


    denemediğim setup ayarı kalmadı aynı şekilde bios da..
    ve asusun tek servisi var, üsküdarda.. ve gidip görsen bana hak verirsin be kardeşim.
    fana gelince, elektrikle çalışırken fan sürekli devrede. 2700 RPM de,
    oyunlarda bu hız 3000 RPM ye çıkıyor ki sana bu sesi anlatamam, bi elektrik süpürgesi gibi
    kaldı ki bu bi notebook dolayısıyla bilgisayarla arandaki mesafe 1.5 metre.. 1.5 metre uzağında bi elektrik süpürgesi için 1860 YTL verdim anlican




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.