Şimdi Ara

ASUS 27-inch ROG Swift PG27AQ 4K Gaming Monitor G-SYNC / IPS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vbalikci

    quote:

    Orijinalden alıntı: Wikingtoro

    quote:

    Orijinalden alıntı: vbalikci

    quote:

    Orijinalden alıntı: ogundemir

    ASUS 27-inch ROG Swift PG27AQ 4K'dan ses seda varmı ?

    Hiçbir yerde ses seda yok. Satışa çıkacağına dair bir ibare de yok. Takip ediyorum bende sanırım bir daha ki yıl..

    ben asusa mail attım aralık sonu ocak başlarında satışa sunulacakmış pg279q geldi vatanda satışta ama 5 adet gelmiş satın alanlar ölü pixel yüzünden geri iade etmişler forumda okumuştum yani bu ürünler çok yeni kronik sorunu varmı yokmu bilinmiyor bu kadar parayı veripte uraşırsak çok kötü olur benim asıl kararsızlıgım burada .?

    Dostum bu mesajı yazdığımda "Asus'um" sağlamdı. 4k'sını düşünüyordum ama cihazlar cidden sorunlu. Bendeki bunun 2k'sı, teknik servise 2. kez gitti. İlkinde anakart değişti. 2.'sinde ne oldu bilmiyorum gerizekalılar İzmir'e göndermişler monitörü ben Ankara'dayım.. Bekliyorum ki gelsin monitör.. Asus mu? Yok arkadaş ben bir daha yaklaşmam. Benden uzak Allah'a yakın olsunlar. Teknik servisleri üstelik "değişti.." Çizgi değil artık. Tam bir kepazelik firması oldu.. Bu kadar "yüksek" fiyata ürün alıp sorun yaşayan çok var.. İyice araştırmak lazım.. ben Acer'e yöneldim. x35 predator'u bekleyeceğim..

    monitörlerin fiziki görselleri çok güzel çerçeve tasarımları ince ama PG278Q Sanırım forumda okudugum kadarı ile alıpta sorun yaşamadan kullanan hiç olmamış hadi bir iki üründe anlarsında çoğunluk şikayetçi servis rezaletinden almak sorun değil yoksa fiyatıda hadi vericem ama 7-8 sene gitmesi lazım en azından monitör sürekli uprage edilecek bir şey değilki ben 4k versiyonunda sorunlu olacağı kanaatindeyim.
    acer türkiyedehttp://us.acer.com/ac/en/US/content/model/UM.PB0AA.001 bu model bulunuyor 4k çerçevesi vs rog taklit etmişler biraz ama 60hz 4k tam format tek display port a sahip tn panel yani film resim işlemek için değilde oyun için gerçi şu anda 4k için güncel yeterli ekran kartları yok ama ileriye dönük olur gibi 4k almak forumda bir arkadaşımız bu monitörü alıp deneyimlerini paylaşmış memnun oldugunu söylüyor isterseniz bir düşünün derim sizde benim gibi ara çözünürlük istemiyorsunuz anlaşılan ama
    4 k için ancak seneye çıkacak ekran kartları yeterli gelir gibi bi bak istersen hepsiburadada 2600tl fiyatıda bence uygun asusa göre aşaıdaki linkte incelemesi mevcut

    http://forum.donanimhaber.com/m_110551050/tm.htm




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.