Şimdi Ara

ASUS 22' VW222S İncelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
15.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kakaleyte

    1-2 gün bekleyenbilirseniz dvi - analog farkını direk kullanıp yazacağım


    ürünü değiştirip dvi lısını mı alıyorsun yoksa?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MMXex


    quote:

    Orjinalden alıntı: kakaleyte

    1-2 gün bekleyenbilirseniz dvi - analog farkını direk kullanıp yazacağım


    ürünü değiştirip dvi lısını mı alıyorsun yoksa?


    evet öyle yapıyorum.para iadesi için bekliyorum.Alınca dvi farkını yazarım.
  • İnşallah aralarında görüntü farkı yoktur bende kaç gündür bu monitörü araştırıyorum alacağım sanırım kısa zmaanda Dvi ile analog arasındaki incelemni bekliyoruz eline sağlık
  • dvi olanı kaç mangıreş ki?
  • aynı modelin dvi lısı türkiyede yok. ancak monitörden mi yoksa analog bağlantıdan mı kullandıkca iyice inceledikçe görüntüde sorunlar gördüm . En belirgini beyaz ekranda üstten bakınca yatay çizgilerin geçmesi çok yakından dikkatli düz bakınca da görülüyor.
  • slm arkadaşlar bende dayanamadım siperişi verdim, bugün 3. gün daha yeni kargoya vermişler, umuyorumki yarın elime geçer fakat son yorum biraz moralimi bozdu, ayrıntılara takılan birisiyim inş görüntü kalitesi iyidir, inceledikten sonra yorumlarımı yazarım!
  • bende bugün aldım monitörü ve oldukça memnunum inşallah başka arkadaşlar böyle sorunlarla karşılaşmaz F/P süper
  • Aynısının DVı olanı da var. Ancak fiyatı biraz daha yüksek tabii. Modelin ismi MW221U istersen bir göz atabilirsin...

    quote:

    Orjinalden alıntı: righteous@

    şu monitöre dvi koymayan zihniyete
  • Evet arkadaşlar monitör bugün elime ulaştı ve tabi büyük bir heyecanla bağlantıları yaptım ve 1,5 saattir kullanmaktayım, çok doğru bir karar verdiğimi şimdi daha iyi anlıyorum, ölü piksel testide yaptım ve ölü pikseller ile de karşılaşmadım, 17" vestel crt monitörden sonra oldukça şık duruyor ve büyüklük olarakta bence 22"lerin ideal büyüklükte ve orantıda olduğunu düşünüyorum çünkü 19" ler geniş olduklarından pek hoşuma gitmemişti sanki oyuncak gibi duruyolar, şuanda görüntüde hiçbir dalgalanma veya renklerde bir bozulma yok, görüntüye bakış açısıda oldukça fazla samsung 940bw modelinin görüş açıları berbat, ekrana yanlardan baktığınızda bırakın görüntünün kararmasını renkler değişiyor, sararıyor, bunun dvi lı modelinin görüntü kalitesi belki daha iyidir ama bu modelde kötü değil diyebilirim, F/P olarak kesinlikle tercih edilebilecek bir lcd monitör olduğunu düşünüyorum. Gözünüz kapalı alabilirsiniz!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakuza283 -- 17 Kasım 2007; 15:51:44 >




  • bu modelde entegre hoparlör var mı?görüş açısı nasıl, iyi mi?600 ytl ye 15" lcd tv almaktansa harici tv kartı ile bunu lcd tv olarak kullanmak istiyorum, düşük çözünürlüklü videolar tam ekran olunca uzaktan güzel bir görüntü verebiliyor mu?

    ek:asusun sitesine baktım alta küçücük olarak yazmışlar hoparlör var diye ben monitöre resimlerden bakınca göremiyorum emin değilim.varsa ses çıkışı nasıl bir laptop dan iyi ise yeterli benim için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi positroN -- 18 Kasım 2007; 13:24:47 >
  • http://www.e-turuncu.com/default.asp?git=9&urun=15016

    Asus MW201U 20.1 MM LCD Monitör Siyah 2ms Dvi

    EKRAN BOYUTU : 20.1" WIDE SCREEN LCD
    VIS (Görülebilir Ekran Boyutu) : 20.1"
    DOT/YATAY PITCH (mm) : 0.258/0.258
    KONTRAST ORANI : 700:1
    TEPKİME SÜRESİ : 2ms
    PARLAKLIK : 300
    MAX.ÇÖZÜNÜRLÜK : WSXGA+ 1680x1050
    DİĞER ÖZELLİKLER : 160 derece yatay / 160 derece dikey görüş açısı, Splendid Teknolojisi
    VIDEO BAĞLANTISI : D-SUB & DVI
    ENTEGRE STEREO/HOPARLÖR : 2 x 1 Watt Stereo
    GARANTİ : 3 YIL




  • quote:

    Orjinalden alıntı: kakaleyte

    cod4 ve medal of honor süperdi ikisi de. Ancak bende bir sorun var galiba pes6 da arada çok hafif bir dalgalanma oluyormuş gibi.Ancak ben bu sorunu bi önceki 17" philipste de yaşıyordum yani ekran kartı ya da başka birşeyden olması muhtemel. Ancak rahatsız edici boyutta değil


    o sorun vsync acilarak halledilebiliyor


    226BW yi mi tavsiye edersiniz bunu mu ?
  • 226 bw daha iyidir tabiki.Bu monitörün f/p oranı çok iyi.Ama fiyat sorun değilse 226bw



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemuco -- 18 Kasım 2007; 20:07:37 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: xqw1

    bu modelde entegre hoparlör var mı?görüş açısı nasıl, iyi mi?600 ytl ye 15" lcd tv almaktansa harici tv kartı ile bunu lcd tv olarak kullanmak istiyorum, düşük çözünürlüklü videolar tam ekran olunca uzaktan güzel bir görüntü verebiliyor mu?

    ek:asusun sitesine baktım alta küçücük olarak yazmışlar hoparlör var diye ben monitöre resimlerden bakınca göremiyorum emin değilim.varsa ses çıkışı nasıl bir laptop dan iyi ise yeterli benim için.


    monitörde dahili hoparlör var..üst tarafında gibi...daha hiç test etmedim 1X2Watt çıkışı var kablosu kutudan çıkıyo....Gayet memnunum monitörden....Düşük çözünürlüklü videoları biraz kötü gösteriyo tam ekran olunca

    görüş açısı gayet yeterli




  • arkadaşlar bugün gidip samsung 223bw aldım . 226 bw nin aynısı gibi nokta aralığı daha sık,5ms. Dvidan bağladım görüntüsü süper. Asus a kıyaslarsak; benim asusda bir problemden mi bilmiyorum daha öncede bahsettiğim gibi
    yatay çizgiler görünüyordu beyaz ekranda sorun vardı her zaman değil bazen oluyordu mesela gün içinde 10 kere baktıysam 5 inde vardı. Voltajdan değil ups e bağladım sonra. Şimdi gelelim verdiğim 140 ytl fark değdi mi? Orasını bilmiyorum ancak o asus u değiştirmem gerekiyordu çizgilerde sorun vardı.Ama asus f/p olarak çok iyi. Ben düşündüm günde 5 saatim bilgisayar başında geçiyor. Elktro. müh olacağız almışken yeni teknolojiyi ve en iyisin alayım diye düşündüm. Samsung için de küçük bir inceleme yapacağım . Sevgiler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemuco -- 1 Mart 2008; 20:26:02 >




  • Arkadaşlar benim sipariş ettiğim ASUS 22" VW222S de bugün geldi. Piksel sınaması yaptım, ölü piksele rastlamadım. Çok doğru bir seçim yaptığımı düşünüyorum. Harika bir monitör. Kesinlikle tavsiye ediyorum..
  • Arkadaşlar bu monitörü almaya düşünüyorum fiyatı gayet makul ama dvi olmayışından dolayı biraz tereddütteyim.
  • inceleme için tşk.ler.
    ama ben de çoğunluğa katılıyorum ve keşke dvi bağlantı opsiyonu da olsaydı diyorum. çünkü bu saatten sonra sadece analog bağlantılı monitör almak pek mantıklı değil.
  • DVİ olmayan ürünleri boykot etmek lazım ne saçma bişey

    Hayırlı olsun bu arada konu cortlamış
  • DVI ile VGA bir şey farketmiyor. DVI da 2560*1600 VGA da 1980*1200 civarı sadece çözünürlük değişiyor. Diğer seçenekler de kayıp olmuo. Yani DVI yın çok önemi yok.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.