Şimdi Ara

Astropay Bozdurma - Paykasa Bozdurma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle sizlere biraz astropay dan bahsedelim. İnternet üzerinde bir çok alışveriş sitesi var ve bu alışveriş siteleri çok geniş yelpazeli. İstediğiniz bütün ürünler neredeyse var ve evinizden çıkmadan istediğiniz siteden istediğiniz siparişi vererek kolaylıkla alışveriş yapabiliyorsunuz. Tabi ki bu alışın birde verişi var. Verişi sizin yaptığınız ödemelerdir. İşte bizde bu ödemelerden bahsedeceğiz. Yeni ve hızlı gelişen ödeme sistemi Astropay. Sizler alışveriş sonrasında ödeme yapmanız gerektiğinin bilincinde olarak ödemelerinizi güvence içinde gerçekleşmesini isteyebilirsiniz. Kredi kartıyla ödeme olan çok site var fakat kredi kartı bilgilerinizi çalınıp çalınmadığından emin olamazsınız. Bu yüzden güvenli bir ödeme sistemi olan astropay sizlere bu konuda yardımcı oluyor. 16 haneli bir kod olan astropay son kullanma tarihi ve güvenlik kodu olan güvenli bir ödeme sistemidir. Bu kart ile istediğiniz her siteden astropay logosunu görürseniz güvenle ödeme yapabilirsiniz. Peki AstroPay ile ödeme alırsam bunu nasıl nakite çevirebilirim ? Dediğinizi duyar gibiyim. AstroPay ile ödeme aldıysanız ve elinizdeki astropayı nakite çevirmek istiyorsanız, Astropay bozdurma işlemi yapmalısınız. Astropay bozdurma kolay gerçekleşen bir işlemdir. Aynı astropay satın alır gibi sitemize başvuruyorsunuz ve müşteri temsilcimize bağlanıyorsunuz. Astropay bozdurmak istediğinizi belirtiyor ve yardım istiyorsunuz. müşteri temsilciniz astropay bozdurma işleminizi başlatmak adına sizlerden isim soy isim, telefon numarası ve mail adresi gibi bilgileri güvenlik amacıyla isteyebilir. Bu bilgileri görüşmelerinizin güvenliği açısından paylaşıyorsunuz. Reklam amaçlı kesilikle değildir. Astropay bozdurma işleminizi gerçekleştirmek adına sizlerden banka hesap bilgilerinizi isteyeceğiz çünkü bozdurmak istediğiniz astropayın değerini banka hesabınıza aktarmak için hesap bilgileriniz gereklidir. Şirketimizin Türkiye deki bütün bankalarla çalıştığını ve 10 dakika içinde havale imkanı sağladığını unutmayınız. Cepbank, paypal ve havale gibi ödeme sistemlerimiz mevcuttur. Sizde astropay bozdurmak istiyorsanız doğru adrestesiniz. paykasa bozdurma işlemlerimiz de şirketimiz bünyesinde kullanıma açılmıştır. Artık güvenli bir şekildewww.bozdurma.org sitemizden paykasa bozdura bilirsiniz. Paykasa bozdurma da astropay bozdurma gibi 10 dakika içinde gerçekleşir. Paykasa kodunuzu ve değerini müşteri temsilcimizle paylaştığınızda banka hesabınıza havaleniz yapılacaktır. Paykasa bozdurma işlemi için hemen müşteri temsilcimiz ile irtibata geçiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astropay11 -- 25 Nisan 2016; 3:30:59 >







  • Paykasa Bozdurma Nedir ? Ne İşe Yarar ? kartboz.com

    Paykasa son 3-4 yıldır popüler olan ödeme yöntemlerinden biridir. Bu yıla kadar sadece satışı gerçekleştirilen paykasa geçtiğimiz aylarda ” bozdurma sistemine ” geçiş yaptı. Yani tıpkı dolar, euro, altın bozdurur gibi elinizdeki ” Paykasa Kodlarını” bozdurarak nakite çevirebilirsiniz. Bozdurma sisteminin oluşmasıyla birlikte paykasa kullanıcıları daha da arttı. Çünkü hem güvenilir bir yöntem hemde kazanç elde edebileceğiniz bir yöntem haline geldi.

    Önceden satın aldığınız ve kullanmadığınız, alışverişlerinizde kullanıp bakiyesinin bitmediği vb. durumlar gibi elinizde kalmış paykasa kodlarını ” Resmi Paykasa Reseller “ları aracılığı ile nakite çevirebilirsiniz. Ayrıca döviz kurunu takip ederek yükselince de paykasa bozdurarak aldığınız fiyattan daha fazlasını geri kazanabilirsiniz. Tıpkı dolar, euro birikimi yapıp döviz kuru artınca bozdurmak gibi.

    Paykasa bozdurma yetkili firmasıwww.paykasabozdur.net sitesi üzerinden bozumlarınızı güvenli ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.