Şimdi Ara

astra j nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • kışa doğru astra j almayı planlıyoruz ancak hangi donanım ve motor seçeneği olacagına karar veremedik donanım olarak sport ve cosmo arasında kalmış bulunmaktayım bu donanımlar mototra göre değişiyor mu ve aralarındaki farklar nelerdir birde aklımda 1.4 t ve 1.6 t var 1.6t cok yaygın dğil ama fiyatları daha uygun ikinci el olarak 1.4t cok yaygın yakıt performans olarak hangisi daha iyiydir



  • Cosmo'da Sport'a ek olarak AFL farlar denen virajlarda otomatikman dönüp hareket edebilen ön farlar dışında çok önemli bir fark yok. Hatta Sport'un jantları birçoklarına ve bana göre çok daha güzel. Cosmo'da ayrıca kimilerine önemli gelebilecek fark şu ikisi varmış; arkaya ek olarak ön park asistanı ve alarm sistemi. Bunun dışındaki farklılıkları krom kapı eşiği, katlanabilir ayna, kapı içi led aydınlatma gibi para etmeyecek şeyler. Bence cosmo alınırsa AFL için alınır, eğer ilginizi çekmiyorsa cosmo için ek ücret ödemeye gerek yok.

    Motor seçenekleri sitesinde yazıyor. Cosmo'da 1.6 136hp var. Sport'da hem 136hp'si hem de 110hp'si var. Ayrıca ikisinde de 1.4 benzinlisi var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.