Şimdi Ara

astra h kasa aracımla ilgili bir kaç sorum var yardımcı olabilir misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 3 ay önce 2011 model sedan astra dizel araç satın aldım. 111.yıl diye geçen modeli. Araçla ilgili bir kaç sıkıntım/sorularım var yardımcı olabilirseniz sevinirim.


    1) Araç dizel ve çok bağırıyor, vitesi kaç devirde arttırmam gerektiğini çözemedim, özellikle 1 ve 2. viteslerde çok sorun yaşıyorum, vitesi arttırmassam çok bağırıyor ve yakıt tüketimi uçuyor, arttırırsam da toplamıyor araba,
    Genel olarak hangi devir aralığında geçirmem lazım vitesi ve de düşük devirde vites arttırmak zarar verir mi ?

    2) Aracımın su fıskiyelerinden biri tıkanmış, daha az su veriyor. Bu konuda ne yapmam gerekir.

    3)Dün gece ilk defa camlardaki buğu çözdüremedim. Yağmur sebebiyle aşırı buğu oluyordu, ben de çözülsün diye ön tarafın buğunu açan düğmeye bastım, zaten fan otomatik 6 da açılıyor ben de bu düğmeye basınca. Fakat buğ hiç çözülmedi. Sonra kontrol ettiğimde aracın cam önüne hava üfleyen kısımlarından hiç hava gelmediğini farkettim. Fakat normal hava üfleyen kısımlarda sıkıntı yok, yani arabayı ısıtabiliyorum. Ama cam önlerine üflemiyor. Bu neden olabilir ne yapmak gerekir ? Bir de genel olarak buğu engellemek için sürekli klima açıp kapamamak adına ne yapılabilir, spreyler vs varmış önerir misiniz ?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.