Şimdi Ara

astra classic 3 cdti & jetta 1.2 tsi trendline (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yakıt, fiyat,donanım Astra lehine.

    Donanım, güncellik ve bagaj Jetta lehine.

    Ben bu ikisinide almam ve Golf alıırm.
  • yakın bütçe tek çocuklu aile, hemen hemen aynı kullanım koşulları ile araç arayan biri olarak söyleyeyim ikisi de alınmaz hocam seçenekleri tekrar gözden geçirin bence.

    astra kasası üretimden kalktı. türkiye'ye avrupada elde kalan ne kadar araç varsa getirilip satılıyor. trendline vw ise her halükarda kötü bir seçim.

    ben mitsubishi asx ve yeti bakıyorum şu aralar 42 43000 e ikinci elleri bulunuyor. tavsiye edebilirim ikisini de.
  • Satış temsilcisi saçmalamış bayağı... Comfortline ile Highline Jetta arası çok fark yok, kabul.

    Ama Trend-comfort farkı bayağı fazla yahu. direksiyondaki tuşundan tut jantına, döşemeler bile komple değişiyor.
  • 1.33 corolla'ya da bence bir göz atın.
  • Bu ıkı secenek arasın jetta derım
    Ama trendlıne da cok bos be kardesım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deli07

    arkadaşlar malum uzun süredir araç aramaktayım.kredi ile zorlama ile 43000 tl civarı bütçem var.astra classic dizel ve jetta 1.2 tsi trend arasında kararsızım.bir tarafta opelin en çok tutan modeli hem de dizeli hem de fullü (esp olmaması büyük eksik ama jetta trendlineda da yok) diğer tarafta ise hayranı olduğum vw modelinin yeni kasası.yaşım 26 aracı 3 kişi kullanacağız eşim ben ve çocuuğumuz.yıllık ortalama 10000-15000 km yol yapmaktayım ve yılda en fazla 2 defa uzun yola çıkmaktayım.jetta 1.2 incelemeye gitti ğimde satış temsilcisi ısrarla 1.4 tsi trend almamı tavsiye etti.uzun yoldaki başarısından özellikle klima açıkken ve ikinci elde daha az değer kaybeder dedi. ve comfort alma anlamlı bir farkı olmadığını belirtti trend ile comfort arasında.tabi benim için esp öenmli bir fark ama astrada da yok nasılsa.astrayı inceleme fırsatım olmadı henüz ama sanırım bu yıl üretimden kalkacakmış.gönül comfort almak ister ama maddi durumum ancak trende yetmekte.sizin tavsiyeleriniz nelerdir peki.?

    arkadaşım ortak noktalarımız çok senle.bizde 3kişilik bir aileyiz,yılda 10000-15000 arası yapıyorum.dizel olmalı,donanımı full olmalı,kaliteli malzeme kullanılmış olmalı,konfor olmalı dedik ve 39750 ye aralık kampanyasında astra classic aldık.çok memnunum,bakma sen hantal,güçsüz dediklerine hepsi hikaye inanma sen.geçen hafta izmir-antalya yaptım.denizli'nin o yokuşlarında yağ gibi aktı araba.klima da açık üstelik.benim tavsiyelerim bunlar...




  • Jettayı düşünme bence çok kalitesiz yol lastik sesi ne varsa alıyor.(en azından trendline öyleydi)Astra classic 3 dizeli 2 yıla yakın kullandım gitmiyor diyenleri dinleme 1800 devirden sonra uçak gibi.Bu arabanın iki kötü yönü var:konfor ve eşya gözü.Ama astra kalmamıştır bayilerde bitmiştir hepsi.Jettayı ben çok düşündüm ama pek çekici degil trendline.İlle jetta diyorsan comfortline ve 1.4 tsi almalısın.1.2 tsi'nin ikinci eli belli değil ve trend çok boş.Sana tavsiyem biraz bütçeyi arttırıp golf alman veya astra bulman.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Janjan

    Satış temsilcisi saçmalamış bayağı... Comfortline ile Highline Jetta arası çok fark yok, kabul.

    Ama Trend-comfort farkı bayağı fazla yahu. direksiyondaki tuşundan tut jantına, döşemeler bile komple değişiyor.

    en önemlisi ESP var comfortline

    sis farı var
  • Astra eski kasa ve kaldırılıyor. Jetta da ise malzeme kalitesi düşük ve donanim zayıf. Mütevazı bir performansı var ama vergi avantajı ve yakıt acısından dizi üzmez. Ancak bagaj tAkintiniz yoksa Alman üretimi ve performans acısından kesinlikle golf tsı tavsiye ederim. Her acıdan tatmin eder. Yol tutus ve ses yalıtımı cidden iyi. Performansa gelince söze gerek yok. Opelin 100 e çıktığı zamanda golf 160 a çıkar. Düşünmeden golf kalitesini yasayın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cihanair

    Trendline hicbir vw alinmaz

    Cihancım merhaba:)
  • 4 Teker olsun Vw olsun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.