Şimdi Ara

astra 1.4T nin motoruna kediler giriyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • opel astra J 1.4T alacaklar bir kez daha düşünsün.Astra J 1.4T lerin motor kısmı yol geçen hanı gibi her türlü hayvan kolayca girip çıkıyor. Aracı sıfır alırken karter koruma taktırmama rağmen kediler ısınmak için motor kısmına girip motorun üstünde yatıyor.Motorun her yerinde çamurlu kedi pati izleri var Opel turkiye bu problemi sorun olarak görmüyor.Kedilere bir zarar vermemek için hergün motor kaputunu açıp kontrol etmekten sıkılmazsanız bu aracı alabilirsiniz yada bana ne kedilerden derseniz bir vatandaşın başına geldiği gibi aylarca çıkmayan yanık kedi kokusu ile dolaşırsınız.Merak edenler teşhirdeki aracların motor kaputunu açıp önden bakınca sol arka tarafta çok büyük bir boşluğun oldugunu görecektir.Eski aracımda kontağı çevirir giderdim.Ama işler astra da o kadar kolay değil önce motor kaputunu açıp kedi var mı diye bakman gerekiyor.



  • Hahaha Cidden sesli güldüm kardeş :)

    Nasıl olurda kedi girer ya arabanın moturunun içine anlamam. Mümkünse o boşluğun fotoğrafını paylaşabilirmisiniz ?
  • motora önden bakınca sol arka tarafta (ön sağ teker aksının yanı)tombul bir kedinin bile geçebileceği bir boşluk var.Herhangibir opel bayiyine gidip motor kapunu açıp sol arka dip tarafa bakınca o devasa delik gözüküyor.(müsait bir zamanda fotograf çeker koyarım)Bu yeni motorlar turbo oldugu için ufacık dolayısıyle motor bölümünde bir sürü boşluk var.Eski aracımda (laguna 1)değil kedi minik bir farenin girebileceği bir boşluk bile yoktu.Çünkü ondaki karter koruma tüm tabanı kaplıyordu.Bundaki karter koruma ufacık sadece motorun ön kısmını kaplıyor.Sanırım Almanyada sokak kedisi pek olmadıgı için Almanların aklına kedi girebileceği gelmemiş.
  • işte kedilerin girdiği delikler.Bu arada araba henüz 3 aylık paslanan aks parçasına dikkat.
     astra 1.4T nin motoruna kediler giriyor
  • 2013 Astra J m var. Bizimde kaput altına kedi girmiş. Marsa basmışız kedi varken. Parçalanmış hayvancağız. Haftasına serviste bakımda öğrendik bizde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.