Şimdi Ara

Astra 1.3 cdti easytronic kullananlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2013 Polo 1.4 dsg chrome edition kullanıyorum. Günlük kullanımız, şehirler arası seyehatlarımız arttığından ve yakında ailemizde genişleyeceği için daha büyük HB bir araç arıyorum. Eşimde kullanacağı için mecburen otomatik. İlk tercihlerim Astra 1.3 cdti easytronic ve polodan daha geniş bagaj ve daha az sorunlu şanzımanından dolayı honda jazz. Easytronic kullanıcı tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.



  • aralık ayında aldım aracımı 2008 model 70000 kmde 3000 km yaptım yakıt,vergi, bakım masrafları cok ekonomik. genel anlamda sanzuman vites gecişleri fena sayılmaz 4kişi binildiğinde bazen elle mudahalelere ihtiyac duyabiliyor. sehir ici ortalamam 5.5 litre civarları
    sehir dısı 4.3 litre gordum en dusuk.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ailemizde 2 tane Astra clasic var. ikiside 2012 model otomatik dizel. Yaklaşık 40k kilometredeler bu güne kadar rutin bakımlar dışında bir sıkıntı çıkmadı. Sorularınız varsa cevaplayabilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tamerinal

    Ailemizde 2 tane Astra clasic var. ikiside 2012 model otomatik dizel. Yaklaşık 40k kilometredeler bu güne kadar rutin bakımlar dışında bir sıkıntı çıkmadı. Sorularınız varsa cevaplayabilirim.


    Teşekkürler, 2012 model otomatik dizellerde iki donanım seçeneği bulunuyor galiba enjoy mu essentia mı daha donanımlı acaba?
  • 2012 modellerde sadece essentia modeli var. Konfor paketli olup olmamasina göre arac donanimli yada bos diyebilirsiniz. Bizdeki 2 araçta konfor paketli ben konfor paketlisini öneririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.