Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED UNITY TÜRKÇE YAMA (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
18
Favori
131.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: obscurhomme

    Ben silip yeniden yükledikten sonra yamayı kurmadım.Sadece DataPC.forge dosyasını indirip kurulu olduğu dizine attım.Bu daha garanti çünkü.İndireceğiniz DataPC.forge dosyası Türkçe yamayı içinde barındırıyor zaten.Onu oyunun dizinine yapıştırdığınız zaman oyun Türkçe oluyor yine."DataPC_patch_01.forge" dosyasınıda silmeyi unutmayın.
    Mösyö De La serre ölümünden sonra Çalışmayı durdurdu hatası aldım. Bende benzer adımları uyguladım. Önce oyunu komple kaldırdım tekrar kurdum. Daha sonra sırasıyla 1.2, 1.3 ve 1.4 güncellemelerini yaptım sadece 1.4 ün crack dosyasını kurulu olduğu yere yapıştırdım. Oyunun kurulu olduğu yerde DataPC_patch_01.forge dosyasını silip, Yamanın paylaşıldığı sayfadaki DataPC.forge yi indirdim ve oyunun kurulu olduğu yere yapıştırıp yönetici olarak çalıştırdım şuanda sorunsuz oynuyorum hiç bir hata yok teşekkürler.




  • Mevcut yöntemleri denedim fakat hiçbir şekilde oyun türkçe olmuyor. Data patch dosyasını silince zaten oyun hiç açılmıyor. Silmeyince de Türkçe olmuyor 144p ile başlıyor oyun.
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.