Şimdi Ara

Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.914
Cevap
27
Favori
98.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunun yapımı tamamlanmış.


  • Shadow Of Tomb Raiderı henüz bitirememişken Odyssey de az süre kaldı.İçerik olarak hem ana oyun hemde season passı dolu bir oyun gibi görünüyor.Ana oyunu ön sipariş etmiştim fakat season pass içeriklerini görünce oyun çıkışı sonrası temin etmekte yarar var gibi duruyor.Bu arada Ubisoft oyun fiyatlarını güncel kura göre yeniden düzenlemiş yani fiyatları yükseltmiş fakat Odyssey Steamde 209 TL lik ön sipariş fiyatını koruyor.Oyun diğer oyunlar gibi bir süre sonra 309 Tl olabilir diğer sürümleride artabilir bu nedenle almayı düşünen varsa fiyatlar yükselmeden almasını öneririm.




  • Origins bitmesin diye sindire sindire oynuyorum Turkce yama cok güzel olmuş. Umarim bu oyunuda cevirir animus ekibi :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun xbox one için ön yüklemeye açıldı oyunun yapımının sona erdiği belirtildikten sonra. biz pcdekiler bekliyoruz tabiki. ayrıca ubisoft mağazasında ne yapmış öyle. neredeyse %50 zam. 349 TL olan gold edition 509 TL olmuş. yuh diyorum. fiyatlar da çok uygun gidiyor diyordum kendime halbuki. iyi ki gold edition'ı zamdan önce almışım. %20 indirim kodunu da kullandığımdan yaklaşıık 280 TL'ye gelmişti. şimdikinin neredeyse yarısı, şu anki standart sürümden de daha uygun fiyat. bundan sonra bu fiyatlara orjinal oyuna yaklaşılmaz.
  • Assassın's Creed Odyssey için Spartan Starter Pack ek içerik paketini oyun çıkmadan önce ücretsiz olarak hesabınıza ekleyebilirsiniz.Bunun için Assassin's Creed Odyssey'in sitesine gidip oyunu ekleyeceğiniz hesap bilgilerinizle giriş yaparsanız starter paketinde yer alan içeriklere ücretsiz sahip olacaksınız.Oyun çıktıktan sonra bu pakete ücretsiz erişim olmayacak.Bu nedenle oyunu alanlar çıkmadan önce ilgili siteden giriş yaparak ücretsiz starter pakete erişim sağlayabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 19 Eylül 2018; 0:43:56 >




  • Bugün ubisoft'tan gelen maile göre pc'de ön yükleme 28 eylülde başlayacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.Oyun hangi dönemde geçecek acaba daha önce sormuştum ama olsun,2 oyunda antik dönemlerde geçtiğine göre sonuncusu da benzer bir dönem olacak,var mı antik dönemlere ait tarihi bilgisi olan?Benim aklıma bir tek Roma gelmekte,Acaba Roma impartoruluğu işlenirse Hunları da görürürmüyüz,gerçi oyunun Sürekli Avrupa da geçmesinden de bıktım.Mezopotamya ve Anadoludaki eski Babil-Sümer gibi medeniyetler döneminde geçse diyeceğim onlara ait bilgiler de çok ksıtlı,yaparsalar bile bir çok şeyi kendileri hayal ederek uydurarak yapmak zorunda kalacaklar.
  • Mısır- Yunan geriye doğru gidiyorlarsa büyük ihtimal antik Roma olacaktır.Çünkü orginste Mısırın yanısıra Yunan ve Roma sıkça geçiyordu.Mısırdaki halk Yunanlıları hiç istemiyordu.Roma askerleri ile de sıkça savaşıyorduk.Kimbilir bakarsın Kartaca dönemini rasgetirirler.Hanibal ve Scipio müthiş olur herhalde.
  • Akılma İskandinav tarafları geldi.Keşke burada geçen bir oyun olsa
  • Çıkış fragmanı yayınlandı.

  • ön yükleme yarın saat 17.00'da başlayacak. oyunu ön sipariş verenlere duyurulur.
  • Bu oyuna Assasın’s Creed diyen ben Assasin’s Creed hayranıyım demesin. Bambaşka bir oyun olmuş bu suikastçilerle alakası yok. Ubisoftun ne kadar kazansak kardır mantığıyla çıkmış çöp bir oyun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parker ali -- 27 Eylül 2018; 15:45:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön yükleme başladı.Boyut 37.7 Gb
  • Oyunu pre load yaptim fakat uplay de aktiflestirmek icin cikis gununu mu beklemem lazim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veinglory -- 29 Eylül 2018; 13:24:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taş gibi gözüküyor oyun, beğenmeyen oynamasın. Kaç tane bu büyüklükte oyun çıkıyor her yıl? Geçiniz. Ayrıca oyunu oynayan bir tester 41 saatte bitirebilmiş ki yan görevleri sadece level atlamak için yapmış, 37 level'da bitirmiş. Level sınırı 50. Yan görevler, ek challenge'ler, DLC'ler derken çok rahat 70-80 saatlik içerik olacaktır oyunda.
  • GTX 1080 TI Extreme O.C is hungry.

    Pre-Order yapanlara 2 ekim de unlock olucak olması güzel bir offer olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 29 Eylül 2018; 15:21:52 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-E690B3CC5

    Taş gibi gözüküyor oyun, beğenmeyen oynamasın. Kaç tane bu büyüklükte oyun çıkıyor her yıl? Geçiniz. Ayrıca oyunu oynayan bir tester 41 saatte bitirebilmiş ki yan görevleri sadece level atlamak için yapmış, 37 level'da bitirmiş. Level sınırı 50. Yan görevler, ek challenge'ler, DLC'ler derken çok rahat 70-80 saatlik içerik olacaktır oyunda.
    Ben oyun iyi veya kötü diye eleştiri yapmadım iyi okuyunuz Bu oyun Assasins Creed değil dedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış görmediysem durma play de oyun 177₺ den satılıyor. Daha uyguna satan varsa alıntılasın oradan alalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 29 Eylül 2018; 16:15:41 >
  • Voidu 164TL
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.