Şimdi Ara

Assassin's Creed 3 Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
5.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hangi oyunun yapay zekasını iyi gördük ki zaten bütün oyunların en büyük derdi yapay zeka şöyle sağlam bi yapay zekası olan bi oyun daha görmedim görcemide sanmıoyrum şaşırmadım ac de yapay zeka sonuna dövüş sisteminide düzeltcez demişlerdir gene aynı çok kolay bi oyun olucak.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi oldu bu inceleme.

    Teşekkürler BSC.
  • İnceleme güzel olmuş .Oyunu Oyunçeviri'nin Türkçe çeviri çalışması nedeniyle pcye alacağım.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Şarkının adı

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • oyunun 10 chapterinin hepsini %100 sycn ile bitirdim... gemi görevleri dahil... yan görevler ilede çok ugraştım özellıkle köy görevlerıyle ugraştım ki.. yeni icatlarla.. hem para kazanıyorsunuz hemde upgrade edebılıyorsunuz... yeni silahlar yapabılıyorsunuz.. ersin bey sıkılmış dalmış arasına.... oyunun temasının baltalandıgını söyluyor... %100 oynayınca hiçte böyle birşey olmuyor... kumandana ve ondan önce 2 gemiyi sabote etme görevınde cengaver gibi atlarsanız oyundan haz alamassınız... o gemili bölümü 1 saatte zor geçtim... gizli olmanız için taktıklerınızi üretmeniz gerekıyor.. tepeden ve uzak mesafeden atılan ok.. zehirli bıçak ve patrol halınde gezen askerlerın son adamına.. (askerlerın bakış açılarıda oyunda çok önemlıdır) birbirlerini görürken ok atmak... sizi belli eder... ama dart atarsanız işe yarar.. arkadan yürüyen son üyeyi.. dart rope ilede öldürmeniz sessiz ölüm sağlar... oyunu rahat 40 saat oynadım sadece 10. parttayım bitti yan görevleride yapmaya gayet özen gösteriyorum.. %100 sycn ile oynadıgım içinde uzun suruyor.. bahsedilen hatalardan yama ile kurtulabılıyorsunuz... bende ps3 te oynuyorum.. erken aldıgım için kodlarım çalışmıyor aynı sorun sizdede varsa yazın lütfen..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • çok teşekürler

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Adam o kadar sadık ki, dalın üstünde saatlerce tüneyebilir
  • Gece gece tüylerimi ürpettin Ersin abi :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omer4294

    hangi oyunun yapay zekasını iyi gördük ki zaten bütün oyunların en büyük derdi yapay zeka şöyle sağlam bi yapay zekası olan bi oyun daha görmedim görcemide sanmıoyrum şaşırmadım ac de yapay zeka sonuna dövüş sisteminide düzeltcez demişlerdir gene aynı çok kolay bi oyun olucak.


    Gir bi witcher 2 oyna oyunda ormana gir adamı nasıl öpüyorlar izle.Bu oyundada öyle birşey yapsalar keşke...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JohnMartson!

    Şarkının adı


    imagine dragons radioactive

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyuna puanın az verildiğini düşünüyorum. Oyunda olan çeşitli buglar, hatalar sonuçta bunlar yeni çıkan güncellemelerle giderile bilecek şeyler. Adamlar aynı oyunu yamalayıp karşımıza koymamışlar çeşitli görevler, yenilenmiş dövüş animasyonları, en önemli diğer serilerde olduğu gibi müthiş bir senaryosu olan Ac 3 karşımızda. Sadece oyunu çıkış tarihine yetişdirmek için aceleye getirdiklerini düşünüyorum. 1 ay ertelenerek buglardan arındırılmış komple bir oyun çıkara bilirlerdi.
  • Revelations oynayım, sıra buna da gelecek..
    Kızılderili olayı güzel değil. Oyundan soğudum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yağmurun Sabahı

    Adam o kadar sadık ki, dalın üstünde saatlerce tüneyebilir

    ORda bende çok güldüm
  • Oyunu xbox360'da oynuyorum, grafik kısmında değinilen npclerin kaybolması, havada kalan silah/kutular gibi buglardan bir tanesine bile rastlamadım. Sanırım xbox versiyonu daha bir stabil olmuş.
  • İmagine Dragons - Radioactive
  • 01:42

    tüm incelemedeki en beğendiğim sahne buydu. o karakter bu seriden çıkartıldığından beridir ben bu oyundan zevk alamıyorum. suikastçılık temasınıda en iyi veren serisi ac 1 di bana göre.
  • Beni çeken tek etken isminin assasins's creed olması, amerikan devrimi gram merak uyandırmıyor ben de.
    Önceki oyunda mis gibi rönesans devriydi o aydınlanma çağını hissediyorduk.
  • Yapay zeka nasıl iyi degil anlamıyorum.Dovuslerde beni araya aldılar mı kaçacak yer arıyorum.ben hiçbir ac oyununda bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum.tamam verilen puan guzel ama videonun sonunda beklentilerimizi karşılayamadi diyor ya bittim orada.Beklenti neydi acaba? Hem bir sürü yenilik var deniyor hem istediğimiz gibi çıkmadı diyor.bir önceki oyundan şikayet neydi? Hep aynı dinamikler aynı oynanislar filan.Ee adamlar ne yapacak daha.Bi arkadasın dediği gibi sırf gemi savaşları icin bile alınır bu oyun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stun

    oyunun 10 chapterinin hepsini %100 sycn ile bitirdim... gemi görevleri dahil... yan görevler ilede çok ugraştım özellıkle köy görevlerıyle ugraştım ki.. yeni icatlarla.. hem para kazanıyorsunuz hemde upgrade edebılıyorsunuz... yeni silahlar yapabılıyorsunuz.. ersin bey sıkılmış dalmış arasına.... oyunun temasının baltalandıgını söyluyor... %100 oynayınca hiçte böyle birşey olmuyor... kumandana ve ondan önce 2 gemiyi sabote etme görevınde cengaver gibi atlarsanız oyundan haz alamassınız... o gemili bölümü 1 saatte zor geçtim... gizli olmanız için taktıklerınızi üretmeniz gerekıyor.. tepeden ve uzak mesafeden atılan ok.. zehirli bıçak ve patrol halınde gezen askerlerın son adamına.. (askerlerın bakış açılarıda oyunda çok önemlıdır) birbirlerini görürken ok atmak... sizi belli eder... ama dart atarsanız işe yarar.. arkadan yürüyen son üyeyi.. dart rope ilede öldürmeniz sessiz ölüm sağlar... oyunu rahat 40 saat oynadım sadece 10. parttayım bitti yan görevleride yapmaya gayet özen gösteriyorum.. %100 sycn ile oynadıgım içinde uzun suruyor.. bahsedilen hatalardan yama ile kurtulabılıyorsunuz... bende ps3 te oynuyorum.. erken aldıgım için kodlarım çalışmıyor aynı sorun sizdede varsa yazın lütfen..


    online kodum benimde çalışmıyor neden olduğunu söyleyebilecek var mı acaba

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • hasretle bekliyoruz gelsin artık pcye
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.