Şimdi Ara

Asphalt Streetstrom Ön Kayıtta Mobil Oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gameloft yeni bir yarış oyunuyla karşımızda olacağını Facebook sayfasından duyurdu. Bu yeni mobil oyunun adi Asphalt Streetstrom, Türkçesiyle Asphalt Sokak Yarışları... Oyun hakkında Oynanış ile ilgili detaylı bilgi yok. Gameloft'un paylaştığı videoda oyunun Csr'ye benzediği görülüyor ama bu videodan karar verilmez ama anladığım kadarıyla ve de gördüğüme göre kamera yan açıyla düz bir yolu kaydediyor ve biz sadece gaza basıp devirleri ayarliyoruz. Rakiplerimizi geçmeye çalışıyoruz.

    Oyunla ilgili videolar internette var ve muhtemelen bahsi geçen oyundur. Zira resmi olmasa da belli ki oyun videosu bu. Yine de videolar ocak ayından kalma ve eski değişiklikler olmuştur. Yine de resmi bilgi olmadan fazla konuşmamak gerekir.

    İste Asphalt Streetstrom ile ilgili bilinen ve açıklanan herşey;

    "Dünyanın en gösterişli şehirlerindeki kıyasıya drag yarışlarında motorunun sesini duyur. Bahsi artır, sonra da yağmur, kar, kavurucu güneş demeden yolun altını üstüne getirerek rakiplerinin arabalarını kap."
    http://www.asphalt-streetstorm.com/

    Oyunun internet sayfasından oyunu paylaşıp yayılmasını saglarsaniz sizlere elmas ödülü veriyor ve oyun içi eşyalar satin alabiliyorsunuz. Denemeye değer, şimdilik oyun marketlerde yok, biraz daha hazır hale geldiği zaman marketlerden on kayıt başlayacaktır. Oradan da ön kayıt olabilirsiniz.

    Kaynak:http://www.oyunda.org/2017/05/asphalt-streetstrom-yaknda-mobil.html







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.