Şimdi Ara

asosyellikten kurtulmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • çok yanlızım , kimseyle muhabbet döndüremiyorum istesemde ağzım lafa dolaşmıyor , okulda çok dikkat çekiyorum artık nefret etmeye başladım hayattan



  • Yas kaç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17
  • Aynıyım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana oyle geliyodur dikkat cekmiyosundur bazen yoklama kagidini falan bana vermeyi unutuyolar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ygs lys çalışsan daha iyi sanki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asosyal'i dogru yazmayi ogrendigin gun asosyellikten kurtulacaksin %1500

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • asosyal , asosyel , antisosyel , sosyafobi hangisini beğeniyorsanız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumboss -- 19 Mayıs 2016; 23:08:25 >
  • Ölürken pişman olmak istemiyorsan hayatın suyunu, cılkını çıkar. Rezil olacaksan ol, dünyanın sonu değil, unutma kimse seni kabul etmek zorunda değil, kafana göre takıl, öleceksin zaten, ölmek mi rezil olmak mı? (İyi gidiyor çaktırmayın.)

    Neyden çekiniyorsan üstüne git yen onu, belki engebeli olacak belki de sancılı ama bir kez yenince gerisi geliyor, en fazla 1-2 kez rezil olursun sonra unutulup gider sen baki kalırsın, içinden ne geçiyorsa onu yap, hayatın tadını çıkar. İnsanlarla konuşmaktan çekinme, yer yer saçmalayacaksın ama çok eğlenceli olacaktır, insanlar ne senden üstün ne de sen onlardan, ne de bir beklentileri var senden. Canın nasıl davranmak istiyorsa öyle davran, gülerlerse gülsünler ama inan çok mutlu olacaksın. Hadi bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıtarfakxs'a giderek asosyellikten kurtulabilirsiniz. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED7AF69A7 -- 19 Mayıs 2016; 23:13:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke senin gibi olabilsem. Girdiğim ortamda köşeme çekilip oturabilsem, az arkadaşım olsa. Yalnız olsam, sürekli sevgilimle kavga etmesem vs vs. Emin ol sosyallik çokta harika bir şey değil.

    İlla sosyal olman gerekmiyor şu hayatta. Bilgisayar başında da vakit geçirebilirsin. Önemli olan zevk alıp almaman. Hayatında geriye dönüp baktığında bilgisayar başında ne güzel geçirdim diyebiliyorsan sıkıntı yok, ama şu an oturup bu yazıyı okurken ya da facebook, twitter'da insanların mutluluklarını izlerken bıkmış, üzülmüş haldeysen harekete geç.

    Zevk alacağın şeyler yap. Sosyallikten mi zevk alıyorsun? Arkadaş edin. Arkadaş nasıl mı edineceksin? Kendini düzenle, genel kültürünü geliştir. Zevk aldığın şeylerden zevk alan birilerini bul. Spor yap, müzik dinle, hobi edin. Kızlarla konuşurken onların evde pijamasıyla oturan, çoğunun hayatının okul-ev ikilisinden ibaret olduğunu unutma. İki memesi bir kukusu var diye senden üstün gibi düşünme. Kendini geliştir, kişisel gelişim kitapları oku (ben hiç sevmem ama sende işe yarar belki) film izle IMDB top 250yi izle mesela. Yabancı dizi izle. Özellikle yabancı dizi. Sonra Leyla ile Mecnun izle, Ezel İzle, Behzat Ç izle. Başka da Türk dizisi izleme. Yapabileceğin çok şey var dostum. Bunların hepsi seni geliştirecek, geliştikçe asosyallikten kurtulacaksın. 17 yaşında biri için çok zor olmayan şeyleri yazdım sana. Git bara 1 bira 1 hatun kaldır demiyorum, kendi evinde de yapabileceğin şeyleri yazıyorum.

    Ama unutma, kendini zevk alacağın şeyler de geliştir ve hep mutu ol, kimse senden değerli değil.




  • açıkçası ben de hiç sosyal istemiyorum okulda felan çok sıkıntı yaşıyorum malesef özgüvenim olmadığından üstesinden de gelemiyorum herşey bundan ibaret
  • Şuan olduğun hala şükret. Burada hiç birşey yok aşırı gurur kibir ve egodan başka.
    İnsanların muhtaç değilim görüntüsünü vermek için bir yerlerini yırtarken ben onlara gülüyorum.
    Muhtaçlık insanın doğasında vardır Muhtaç olmayan insan yoktur. Kimisi paraya kimisi sevgiye kimisi maneviyata.
    Hep şu söz gelir aklıma **Yoksulluk Korkusuyla Ömrü Servet Peşinde Harcayan da Gördüm, Fakirliğin Özünü**
    Maalesef bu zamanın Sosyalliği bunlardan ibaret insanları.
  • O yaşlarda olur diyolar babamda benim yaşimda boyleymis sonradan gecermiş sen yeterki kendini gelistirmeye bak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuşmak istersen özel mesajda konuşabiliriz.Benim senden farkım var mı he yok şu sıralar iyi gittiğimi düşünüyorum bu bir süreç bir anda sosyal konuşkan bir insan olamazsın.Sanal ortamda hiç olmadığı kadar rahatım 2009'dan beri forumlarda takılırım kendimi iyi ifade edebiliyorum sende ve çoğumuzda ifade edebiliyor bu yönden sıkıntın yok ünlü bir felsefeci der ki (ismi aklıma gelmedi :D sokrates ya da platondu galiba ) Utanma duygusu doğuştan mı gelir ? Bunu bir düşün burada sadece sözlerden ibaretiz birde nick namemiz var ben sana bayan olduğumu söylesem yazacağın şeyler değişecek biraz da saçmalıcaksın (değilim tabi :D) insan da böyle bu forumdaki yazılar gibiyiz etten kemikten ibaretiz kısacası utanma duygusu doğuştan gelmez bu senin edindiğin bir şey ama iyi de bir şeydir yine bunu ayıp bir şeymiş gibi gösteren insanlardır.Başını kaldır ve etrafa gülümse herkesin senin gibi olduğunu göreceksin bazen öyle kadınlar görüyorum ki bunlar insan değil diyorum ama yine de alışıyorum.
    Sana tavsiyem kitap okumaya başla sevdiğin bir tür olsun sıkılıp kenara bırakma mümkün olduğunca samimi arkadaşlarınla muhabbet kur böyle böyle konuşman gelişir bir ortama girdiğin zaman mutlaka selamun aleyküm de ya da bir hocan filansa merhaba hocam diyebilirsin vedalaşırken bir kafa tokalaşma filan yaparsın işte ayştaynın dediği gibi ilk önce oyunun kurallarını öğrenmelisiniz sonra da herkesten iyi oynamayı




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.