Şimdi Ara

ASOSYALLİK VE SOSYAL FOBİYE İYİ GELECEK REÇETESİZ İLAÇ? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
2
Favori
14.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • dusau kullanıcısına yanıt
    bu gencin dayağa ihtiyacı var.
  • montevo kullanıcısına yanıt
     ASOSYALLİK VE SOSYAL FOBİYE İYİ GELECEK REÇETESİZ İLAÇ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: montevo

    filmlerde gördükleirn gerçek değil.doktora gidince bi koltuğa uzanıp babam beni hortumla dövüyodu diye anlatmıyorsun.adam zaten tipinden anlıyo ne derdin olduğunu.çok uçuk durumlar dışında aşağı yukalrı dertlerimiz aynı.illa ilaç istiyorsan selectra 10mg al.her güğn bir tane iç tok karnına.uyku yapacağından cuma akşam 6 gibi iç.zaten uyku basar yatarsın.eğer pazar gününe kadar uyku durumun düzelmzse ilacı kesersin.zira gündüz de uyutur.ben bir iki gün uyukladım sonra alıştım.emin ol kafandaki tüm sesler kesilecek sanki yüksek sesle çalan müzik kapaılmış gibi hissedeceksin.

    Hocam vermeyin ilaç tavsiyesi. Doktora gitsin. Sizi çıldırtmış yeterince zaten.

    Hayır ilacı bırakınca bu sefer yoksunluk belirtileriyle uğraşacak, belki de kriz geçirecek.

    Asıl ana baba suçlu da neyse.




  • İlaç falan yok tek yapman gereken üzerine gitmek. O ilaçları kullanınca belki bundan kurtulacaksın ama bıraktığın zaman daha beter olacak. Bir ömür boyu ilaç mı kullanacaksın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dusau kullanıcısına yanıt
    Yav kardesim sonucta ilac gibi tonla kimyasal iceren bisey degil bu.. arkadas ilac istemis doktor olmayan kimsenin kimseye ilac tavsiye etmesi dogru olmaz bu yuzden dogal bi cay onerdim fazla laf salatasi yapma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üzerine gitmek ters teptiğinde kişiyi bitirebilecek olan bir yöntemdir.insanalr fabrika çıkışlı değilki herkeste aynı beiyn tepksi olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: montevo

    üzerine gitmek ters teptiğinde kişiyi bitirebilecek olan bir yöntemdir.insanalr fabrika çıkışlı değilki herkeste aynı beiyn tepksi olsun

    Evt insanlar fabrika çıkışlı olmadığı için her ilaç kullananda aynı sonucu vermeyebilir. Ben üstüne giderek büyük oranda astım Bu sorunu. Üstüne gidildiğinde çözülemeyecek sorun yoktur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş gene üsütne git diyorsun.bak ben kızlardan çok çekinirim.yıllardır böyle.üsütne gitmeyi denememe rağmen sonunda daha da kötü oluyorum.çekingenlik tek başına olmuyor yanında aksiyete de geliyor düşük derecede şizofreni geliyor paranoya geliyor.uzaylılar geliyor kıvamında değil ama hayatını kötü etmeye yetiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: montevo

    arkadaş gene üsütne git diyorsun.bak ben kızlardan çok çekinirim.yıllardır böyle.üsütne gitmeyi denememe rağmen sonunda daha da kötü oluyorum.çekingenlik tek başına olmuyor yanında aksiyete de geliyor düşük derecede şizofreni geliyor paranoya geliyor.uzaylılar geliyor kıvamında değil ama hayatını kötü etmeye yetiyor.

    Git bi yerde çalış hocam. Farklı insanlarla muhatap oldukça aciliyirsun emin ol.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 yıldır büyük bi şirkette çalışıyorum yaşım 30.haniş ergenlik varya insanlarda halen devam ediyor.iş yeir hemşiresi anlatıyor eğer iki gün üst üste aynı elbise ile işe gelirsen o gece evinde kalmamış başka bi yerde kalmışsın demek oluyormuş,genelde erkek arkadaşın evinde.namussuza çıkıyormuş adın.o yüzden kadınalr hep farklı elbise ile geliyor dedi.yuhh dedim.bu kafada insanlarla benim gibi çocukluğu 1 bedne büyük al seneye d egiyersin ile büyütülen birisi sittin sene anlaşamz zaten.sorun da burdan çıkageliyor.insanlar seni beni saçından elbisenden konuşma tarzından dolayı ezik görüyor.farklı insan diyorsun bak sana iki örnek vereyim.birisi dişi sineği mikilemenin peşinde öbürü hayvanların mikileşmesinin çok ulvi olduğuna inanmakta.bildiğin mik beyinlinin vücut bulmuş hali.emin ol ergen ergen diye dalga geçiyorlar ya diyenelrde daha çok var.örneğin benim çocuklar ve yaşlılarla ilişkim iyidir.ancka akranlarımda bi sorun var.herkes kendini önemli biri sanıyor.şöyle diyeyim aralarında ileitşim için bi kültür "oluşturmuşlar".ona uymayan dışarıda kalıyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: PearBear

    Yav kardesim sonucta ilac gibi tonla kimyasal iceren bisey degil bu.. arkadas ilac istemis doktor olmayan kimsenin kimseye ilac tavsiye etmesi dogru olmaz bu yuzden dogal bi cay onerdim fazla laf salatasi yapma

    Sarı Kantaronun Yan Etkileri Nelerdir?
    Avrupa da hemen hemen hiç bir yan etki göstermeden kullanılan sarı kantaronun bilinen birkaç yan etkisi bulunmaktadır. Bu yan etkileri şöyle sıralayabiliriz.
    Hamilelik döneminde kullanılmaması gerektiği, hayvanlar üzerinde yapılan testlerle ortaya konmuştur. Bu testlere göre hamilelik döneminde kullanıldığında çeşitli doğum kusurlarına yol açabileceği saptanmıştır.
    Emziren anneler sarı kantaron tüketiyorlar ise bebeklerde, uyku hali ve halsizlik ile kolik, görülebilmektedir.
    Işığa karşı hassasiyet oluşturacağından, açık tenli kişiler, şayet kullanıyorlar ise fazla güneşe çıkmamalı ve solaryuma maruz kalmamalıdır. Hatta bazı kaynaklar, ışığa karşı duyarlılık oluşturmasından dolayı sarı kantaronu, zehirli bitki olarak sınıflandırmışlardır.
    Ağır antidepresanlar, doğum kontrol ilaçları, tansiyon ilaçları ve astım ilaçları ile kullanılmamalıdır.
    Sarı kantaronun şizofreni hastalarında psikoza neden olabileceği belirtilmiştir.
    Bazı kimselerde sindirim bozukluğuna yol açtığı saptanmıştır.
    Organ nakli yapılan hastaların bu sarı kantaronu kullanmamaları gerekmektedir.
    Kemoterapi ve radyo terapi tedavisi gören hastaların da bu bitkiyi kesinlikle kullanmamaları gerekmektedir. Tedavi bitiminden sonra en erken bir ay sonra bitkiden faydalanılabilir.
    Siroz hastalarının kanama riskinden dolayı, sarı kantaron otunu kullanmaları tavsiye edilmez.
    Sarı kantaronun yan etkileri, bünyeden bünyeye değişiklik gösterebilir. Herhangi bir yan etki görüldüğünde hemen kullanımın bırakılması gerekmektedir. Doktor kontrolünde kullanımı daha uygundur.




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.