Şimdi Ara

asosyal kiza nasil yanasicaz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • kizimiz benim fakultemde ortulu bir bayan. fikirlerinin cok kati olmadigini dusunuyorum. bu acidan problem yok. arkadas cevresi de rahat tipler. lakin kendisi sadece kiz arkadas cevresi ile iletisim halinde surekli kisik sesle konusan bi tip. baska insanlara pek iletisim kurmaz. konusurken yuzune bakmaz. muhabbet kurmak cok zor. ve bu gicikligindan degil asosyalliginden. herhangi bir sosyal platformda yok. silik bi tip. benim hayat goruslerim de onun yasantisi ile uyumlu. ne yapmali. arkadaslari ile muhabbetim var ama onlardan yardim istemek ozguvensizce geliyor. herturlu sansimi deniycem ama yapmam gereken hareket ne olmali. arkadaslarinin dikkatini cekicek sekilde ortulu bir kizin dibine yapisip da surekli muhabbet kurmaya calismak da cok hos bir hareket olmayabilir. fikirlerinizi bekliyorum. benden daha bilgili tecrubeli usul bilen insanlar da olduguna eminim burda :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Aynı durumdayız kafe tarzı yerlere arkadaş grubuyla beraber davet et tek gelmez ben kendi erkek grubumla onların kız grubunu bowlinge davet etmiştik gelmişti baya kaynaştık telefon numarasını aldım gerisi geldi
  • benim arkadaslarimla onunkiler mesafeli. oldukca zor olucak bu :/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qscvqscv -- 11 Şubat 2013; 0:21:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qscvqscv

    kizimiz benim fakultemde ortulu bir bayan. fikirlerinin cok kati olmadigini dusunuyorum. bu acidan problem yok. arkadas cevresi de rahat tipler. lakin kendisi sadece kiz arkadas cevresi ile iletisim halinde surekli kisik sesle konusan bi tip. baska insanlara pek iletisim kurmaz. konusurken yuzune bakmaz. muhabbet kurmak cok zor. ve bu gicikligindan degil asosyalliginden. herhangi bir sosyal platformda yok. silik bi tip. benim hayat goruslerim de onun yasantisi ile uyumlu. ne yapmali. arkadaslari ile muhabbetim var ama onlardan yardim istemek ozguvensizce geliyor. herturlu sansimi deniycem ama yapmam gereken hareket ne olmali. arkadaslarinin dikkatini cekicek sekilde ortulu bir kizin dibine yapisip da surekli muhabbet kurmaya calismak da cok hos bir hareket olmayabilir. fikirlerinizi bekliyorum. benden daha bilgili tecrubeli usul bilen insanlar da olduguna eminim burda :)

    DH li olarak özgüven problemin olduğunu varsayarak kızla gidip konuşmanı tavsiye edeceğim ama yapamayacaksın




  • ozguvenim saglam. son 1 senedir dh tan uzagim
    fakat sartlar zorlayici



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qscvqscv -- 11 Şubat 2013; 0:42:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam kız asosyalse ne yapacaksınız ki, yani erkeklere haram gözüyle bakan bi kızı ya direk istemeye gitcen ya da merhaba merhaba işte.

    ki zaten sevgili olsanız bile asosyalse nereyi gezip tozcaksınız sakat bence
  • asilabilecek asosallik oldugunu dusunuyorum bunun. yakin arkadaslari ile muhabbetini biraz takip ettim. az cok yasim da geliyo. hem dedigim gibi dini gorusleri cok sert degil saniyorum. ben de yakin fikre sahibim. bunlar dert deil ;) erkek haram mantigi cevresinde degil evlilik disi cinsellik haram cevresinde dusunuyor buyuk olasilikla.

    ben sadece ne sekilde yanasmam idealdir bunu danismak konusmak istiyorum.

    suan aklima gelen bir secenek bana cok yakin olmayan ortak arkadastan yardim istemek yada kizi herkese gostere gostere kovalamak. ne yapmali

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kizi rahat birak bence. Baska kiz mi kalmadi da gidip ortusuyle kendi halinde okumaya calisan birine niyet ediyorsun. Zaten birinci sinifsiniz ki en asagi 4 yil evlenemezsiniz. Bu da kabul eder de devam etseniz bile niyeti olmayan birini inancinin yasakladigi buyuk bir seye -evlilik disi iliski- suruklemek olur, senden ayrilinca - ki bu buyuk ihtimaldir- ya inancindan yada düzenleme hayat tarzindan biraz uzaklasmis olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birinci sinif degilim. yil hesaplarin yanlis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kademeleri olarak defter iste, defterden okuyamadigin bir bolumu burda ne yaziyo diye sor
    and finally ders anlatmasini rica et, anlama tekrar anlattir sonra cok borclandim hic olmazsa bir yemek ismarlayim de, oradan yemegi kopardin mi sinema vs diger aktiviteler gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • defter tutmuyo ama aklimda olsun. olur da tutmaya karar verirse. sagol :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birinci sinif oldugunuzu nerden tespit ettigimi hatirlamaya calisiyorum, bir yerde yaziyor mu diye tekrar butun msjlari okudum ^_^.
    Defter tutmuyorsa silgisi de yoktur. Silgisi olsa isterdin, is cozulurdu. ;-)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.