Şimdi Ara

Askerlik Yeri Öğrenme Şafak Hesaplama Sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Askerlik yeri öğrenme, şafak hesaplama ve e devlet şifresiz askerlik borç sorgulama ekranlarını kullanarak askerlik ile ilgili tüm bilgileri öğrenebilir ve hesaplama işlemlerini yapabilirsiniz. Askerlik çeşitli sınıflandırmalar içerisinde kısa dönem, uzun dönem, as teğmen, mesleki askerlik gibi sınıflara ayrılmaktadır. Tüm bu sınıflandırmalar kendi içerisinde çeşitli hesaplama ve sorgulamalara göre yapılmaktadır. Sizlere bu yazımızda şifresiz olarak yapılan askerlik sorgulamaları sitesi olan http://www.askerliksorgula.net/ sitemiz hakkında detaylı bilgiler vereceğiz. Özellikle 12 ay uzun dönem askerlik için yoğun olarak yapılan sorgulama hizmetleri içerisinde yer alan askerlik şafak hesaplama ve borç sorgulama işlemlerine yönelik detaylı sorgulama işlemini gerçekleştireceğiz. Dilerseniz resimli olarak öncelikle askerlik şafak hesaplama ekranına yönelik bilgilerimizi sizlere sunalım. Resimli yapmamızın asıl amacı görselliklere bağlı olarak daha kolay bir şekilde bilgi alabilmenizdir. askerliksorgula.net sitemize girişinizi gerçekleştirdikten sonra karşınıza aşağıdaki bir bir ekran çıkacaktır.

    Askerlik Yeri Öğrenme Şafak Hesaplama Sitesi

    Anasayfa içerisinde görüldüğü üzere şafak hesaplama ve askerlik yeri öğrenme ekranları bulunmaktadır. Şafak hesaplama ekranında askerlik sürecine bağlı olarak asker olan kişilerin kısa dönem mi yoksa uzun dönem mi şeklinde askerlik süresinin hesaplandığı bir sistemdir. Askere başlangıç tarihine göre ne zaman askerliğinizin biteceği bilgisi ekranda görülecektir. Askerlik yeri öğrenme ekranından ise e devlet alt yapısı kullanılarak kişilerin askerliklerinin nereye çıktığı ile ilgili bilgiler sisteme yansıtılmaktadır. Bu ekranda asıl önemli olan konu sisteme doğru bilgileri girmektir. Biz burada sizlere şafak hesaplama ekranı ile ilgili bilgi vereceğiz Ana sayfadaki şafak hesaplama ya da şu linke http://www.askerliksorgula.net/form.php tıklayarak sayfaya girişinizi yapmanız gerekmektedir. Şafak hesaplama ekranının görüntüsü aşağıdadır.

    Askerlik Yeri Öğrenme Şafak Hesaplama Sitesi

    Yukarıda da görüldüğü üzere form içerisinde askerli şafak hesaplamanın sağlıklı olarak yapılabilmesi için çeşitli bilgiler bulunmaktadır.

    ---- Askerlik süresi( Kısa dönem, uzun dönem)

    ---- Askere başlama tarihi,

    ---- Yol izin hakkı

    ---- Erken Terhis hakkı

    gibi sistemin istemiş olduğu tüm bilgileri doğru bir şekilde sisteme girilmesi gerekmektedir. Bu bilgilerin sisteme girilmesi ile birlikte kısa süre içerisinde askerlik şafak hesaplama yapılmakta ve ne zaman terhis alacağınız bilgileri de sisteme net olarak yansıtılmaktadır. Sizler de askerlik şafak hesaplama ekranını kullanarak askerlik şafak bilginize kısa süre içerisinde ulaşmış olacaksınız. Sisteme bilgileri doğru bir şekilde girmiş iseniz aşağıdaki gibi bir ekran karşınıza çıkacaktır. yanlış bilgide ise sistem sizden doğru bilgileri girmenizi isteyecektir.

    Askerlik Yeri Öğrenme Şafak Hesaplama Sitesi

    Sitemiz üzerinden celp tarihlerini ve Askerlik durum belgesini de öğrenebilirsiniz.

    Askerlik Celp Dönemleri ekranından hangi il, hangi ilçe askere kaç tertip aldığını öğrenebileceksiniz. Böylece memleketinize göre 2017 yılı içinde hangi celp dönemine tabi olduğunuzu öğrenebilirsiniz. 2017 askerlik celp dönemlerine tabi olabilmek için askerlik işlemlerinizi en geç 2016 yılı ekim ayı sonuna kadar yaptırmanızı gerekmektedir. 2018 Askerlik celp dönemleri güncellendikçe sisteme yansıtılacaktır.

    Ayrıca Askerlik Durum Belgesi Alırken;

    ---- Üniversiteye başlama evresinde,

    ---- İşe başlama süresinde işveren tarafından,

    ---- Milletvekilliği adaylık sürecinde

    ---- Devlet memurluğuna atanma süresinde

    Ve sayabileceğimiz benzeri durumlarda talep edilmektedir.

    Önemli Not: Celp dönemleri ile ilgili sorularınızı Askerlik Uzmanlarımıza iletebilirsiniz. celp dönemleri ile ilgili kaynak sayfamızın linki http://www.askerliksorgula.net/blog/askerlik-celp-donemleri-2017 sayfasıdır buradan celp döneminiz ile ilgili tüm ayrıntılara ulaşabileceksiniz.







  • iyi günler bir sorum olacak geçen ay muayene olsum muayene giderken askeriyenin verdiği kağıtta 5.ay yazıyoru daha sonra muayene kağıdını getirip onaylatırken işlemi yapan bayan ocak da yerin belli olur dedi 1. tertip mi giderim 2. tertip mi? işlerim yoğun şubeye de gidemiyorum cevaplarsanız çok memnun olurum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.