Şimdi Ara

Askerlik Tecil ve Yüksek Lisans

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.


    Benim 14.06.2021 tarihine kadar askerlik ile ilişiğim bulunmuyor. 4 yıllık üniversite mezunuyum ve mezuniyet sonrasında erteleme hakkımı kullandım. Ertelenmiş hali ile tarih 14.06.2021'dir. Buna ek olarak Almanya'da bir üniversiteden yüksek lisans daveti aldım, bu okula öyle ya da böyle kaydımı yaptırım TC simülasyonunu tamamlamayı düşünüyorum. (Ne olursa olsun) Yüksek lisans eğitimimin başlama tarihi 01.09.2021.


    Bu durumda askerlik şubeyi arayıp durumu izah ettiğimde erteleyemeyeceğim söylendi ve telefon yüzüme kapatıldı. Bu durum hakkında biligisi olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim zira telefonu açan kişinin konu hakkında bilgisi olduğunu sanmıyorum, varsa da paylaşmaya pek niyetli değildi.


    1. Ben yüksek lisans eğitimini öne sürüp, kabul belgemi göstererek askerliğimi tekrar ertelemek için kullanabilir miyim?
    2. Diyelim erteleyemedim ve benim askerlik tarihim geldi, askerlik şubeye gidip yoklamaya dahil olmasam ve Ağustos gibi yurtdışına çıksam ne olur? Askerlik vakti gelenlere pat diye yurtdışı yasağı koymuyorlardır sanırım.


    Tavsiyelere ihtiyacım var.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.