Canlı Yayın
Apple yeni iPad’leri tanıtıyor - Türkçe Simultane Çeviri ile Canlı Yayın
Şimdi Ara

Askerlik muaynesi acil bakarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 90 doğumluyum 31 ekim son tarihmiş..

    muayne olacağımda...anadolu yakasındayım

    Herhangi bir askerlik şubesinde muayne olabilirmiyim ?

    Ve neler gerekli bilgilendirirmisiniz ?



  • Valla muayene işlemlerini halledeli çok oldu yeni sistem aynı mıdır bilmem. Fakat kimse yazmadığı için ben yazayım bildiğim kadarını yanlış yönlendirmek istemem.

    Öncelikle eğer nufusa kayıtlı olduğun ilde değilsen ikamet ettiğin ilde yabancı şube de muayene olabilirsin. Benim zamanımda yanlış hatırlamıyorsam 2 adet vesikalık fotograf, kimlik, varsa ehliyet fotokopisi isteniyordu.
  • istediğin her şubede askerlik işlemlerini yaptırabilirsin bunun için subeye göre değişmekle beraber 3 adet nüfüs cüzdan fotokopisi 3 adet varsa ehliyet fotokopisi 3 adet fotoğraf varsa mezun olduğun üni. orjinal belgesi ve 3 adet fotokopisi işlemler bittikten sonra seni askeri hastaneye sevk edecekler ve ordan muayene olduktan sonra celp dönemini bekleyeceksin..kütüğün hangi ile bağlıysa oranın askere alma ayı ne zamansa o tarihte askere alınırsın.
  • 6 Adet vesikalık,2 adet nüfus cüzdan aslı ve ön-arka fotokopisi,tecil ettireceksen diploma aslı+2 adet ön arka fotokopi,eğer istiyorsan ehliyet aslı-fotokopi(pek tavsiye etmem 60 model kamyondan sorumlu olabilirsin).Bunları almadan önce askerlik şubesine gidip sıra alman gerek son günler olduğu için yoğun 2-3 gün sonraya sıra verirler.

    Bu arada haftaya kalırsa muayene telaşeye gerek yok sadece yoklama kaçağı görünüp savcılığa sevk edilirsin ama ceza alma ihtimalin az



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedkum -- 28 Ekim 2009; 19:09:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.