Şimdi Ara

Aşk mı Gurur mu ? Sevmenize rağmen artık çok mu geç ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Aşk mı Gurur mu ? Sevmenize rağmen artık çok mu geç ?


(En Son Oy Tarihi: 15.7.2016)
Giriş
Mesaj
  • Evet dostlar 2 yıllık bir ilişkinin sonunda daha birbirinizi daha fazla yıpratmamak için sancılı bir ayrılık yaşıyorsunuz.Ayrıldıktan 1 ay sonra daha acısı hafiflememişken eski bir arkadaşıyla sevgili olduğunu öğreniyorsunuz. Hemde arada hala konuşup edip bunu bilmiyorken. Büyük bir yıkım tabii o devreyi anlatmaya gerek yok. 3-4 ay sonra tekrar bir şans doğuyor.Hala da çok seviyorsunuz karşı tarafta istiyor naparsınız acaba?

    Not: Aslında güvenim de kalmadı ciddi düşünme gibi bir durumda değilim ama seviyorum.Ayrıca arkadaşlar falan da herşeyi bilicek... Herşeye rağmen neyi seçersiniz. Gerçekten aklım çok karışık dedikleriniz ve yorumlarınız çok önemli.



  • Bu yazdıklarımda kesinlikle ciddiyim: Unutur ve başka ilişkiler için yelken açardım. Kimse kimseye muhtaç değil. Ve kimse kimsenin vazgeçilmezi değil. Sana rağmen bunu rahatlıkla yapabiliyorsa, o kişi kazanılmaya değer değildir. Benden sana tavsiye gerçekten unut. Onun bu noktandan sonra hakikaten mutlu olmasını dile çünkü ona mutluluk dilemeden asla kendin mutluluğu bulamazsın. Bu unutmanın altın kuralıdır. Yeni ilişkiler, yeni insanlar, yeni duygular... Artık bunlara odaklan.
  • gurur servettir.
  • ne yaparsan yap ayıplayamaz kimse seni içinden nasıl geliyorsa öyle yap
  • Aşkta gurur olmaz ama salaklık olurEğer geri dönersen senin yapıcağın şey gururundan ödün vermek değil salaklık olur.Çünkü burda sana yapılan bir kötülük var.Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi önüne bak çünkü o iyi biri değil ve kazanılmaya değmez.
  • Arkadaşım her zaman aşkın peşinde gitceksin. Ama bu aşk karşılıklı olacak. Belli ki o seni senin onu sevdiğin kadar sevmiyor. Böyle bir durumda da gurur daha baskın kalıyor.
  • Ya insanlar bence senin yorumunu okumadan ankete oylayıp çıkıyor. Onun da etkisi var.
  • Aşk diyenler daha az Bize bu yüzden kütük diyolar abicim
  • sakın öyle bir hata yapma daha çok üzülürsün.
    yeni biriyle oyalan unutursun.insanoğlu her şeye alışıyor :)
  • Yaşadıklarının Benzerlerini yaşadım. Asla gururundan ödün verme, zaten böyle bi hata yapmışsa tekrar yapar affetsen bile. Ben yaptım öyle bir salaklık ve durum bu kadar hafif değildi. Çok pişman oldum ve çok geçmeden vazgeçtim. Başkaları çıkar mutlaka sen takma kafana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana kendi tecrübelerimden yola çıkarak şunları söyleyeyim.Seni sevse kimseye gidemezdi sadece bu kadarı yeter.Seven insan kimseye bakamaz başka.Yok unutmak içinmiş vb. bunlar fasa fiso.Yoksa ilerde kafana vurursun demedi deme.Sevdiğini peşinden git saçmalıktan ibaret.İki tarafta gidecek sevdiğini peşinden ortada bulusulacak...
  • Çok iyi anlıyorum seni. Sana yaptıklarının hepsini unutmaya hazırsın, tek seferde bütün olanları unutup tekrar birleşmeyi istiyorsun. Ama insan nankördür, affedersin yine yapar yine affedersin yine yapar. Sevse zaten şu anda bu durumda olmazdınız. Aynı şeyleri bir daha yaşamamak için devam etmelisin yoluna, bu yolda karşına çok daha iyileri çıkıcaktır zaten :)
  • Gururudanda öte bence mantığınla düşünmelisin.

    Bence kız senden sıkıldı sen her istediğini yapan biriydin arada ufak tepek sorunlar olsada gül gibi geçinip gidiyordunuz ama yaptığınız şeyler hep aynıydı. Tabi kızda yeni heycanlar farklı kişiler peşindeydi karşısına öküz biri çıkınca az çok senin değerini anladı ve hiç yoktan hali hazırda eski sevgilime dönüyim dedi.

    Bundan sonrasına şunu yap bunu yap diyemem ama tüm bu olanları kaldırsın yada kaldıramazsın o senin biliceğin iş.

    Böyle bi olay yaşamadım ama bazı şeyler yıprakdıktan sonra eski tadını alamıyorsun bu konuda tecrübeliyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.