Şimdi Ara

Aşırı ram kullanımı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi akşamlar. Toshiba i3 2.40 işlemci 1 710m nvivdia 2 ram laptopum var. Bilgisayar açıldıktan 5dk sonra hiçbir program açık değilken veya zar zor girdiğim chrome açıkken ram%95 97 leri görüyor. Bu ramın azlığından mıdır yoksa başka bir sorun mu var. Karperla tarattım cleannerler temizledim. Formattan sonra da aynısı biraz daha hafif bir şekilde oluyor.1 hafta sonra yine hiç kullanamıyorum. Sistemde win7 home yüklü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 4Karakartal3 4 kullanıcısına yanıt
    Görev yöneticisine girip ram üzerine gelip üzerine tıkla. Yani yoğun kullanım oranını yukrıdan aşağıya doğru sıralanması gerekiyor. O hale getirdikten sonra görev y. tamamının ekran görüntüsünü buraya atarmısınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ccleaner programını kurup calıştırmanı öneririm.
  • Bazen görev yöneticisinin işlemler kısmında gözükmeyebiliyor ama kaynak izleyicide mutlaka gözükür. Büyük ihtimalle svchost.exe(ntsrvc)'dir. İşlemi sonlandır dediğinde pc yavaşlar ama her internete tekrar girdiğinde yine çalışır. Windows güncelleme yapmaya çalıştığında fırlıyor, ya da virüs kaynaklı. Ben windowsu güncelledikten sonra kurtuldum. Ha bir de bu sorunla uğraşırken Avira Antivir ile tarattım, virüs buldu, güvenli modda Antimalwarebytes ile tarattım, orda da bir kaç şey buldu. İlgisi olan virüsler mi bilemem ama çok çok klişe cevap olan "sistemi tarat" önerisi işine yarayabilir. Kolay gelsin.

    Yaa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc ne virus girmiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.