Şimdi Ara

asiri isinma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar merhaba.ben a100-192 laptop kullaniyorum.yanliz oyunlarda alsilmisin disinda bi kesekleme var.yeni driverlarini yukledim yine duzelmiyo.ilginc olan ise oyunu 1024-768 acinca kesekliyo.fakat 1280-800 acinca kesekleme cok az oluyo.ayrica goruntu ayarlarini dusunrunce yine kesekliyo.ama hersey full acinca(anti-tril-mipmap.......)keseklemiyo diyebilecegim kadar az kesekliyo.yani tam tersi oluyo.ve son olarak oyunlardaki gunes parlamalarinda cok asiri bi parlaklik var.ve gunes gozukunce nerdeyse donuyo.gamma ve birghtness ayarlariyla oynadim ama duzeltemedim bi turlu.bilmeyenler icin kart x1600 mobile.yardimci olursaniz sevinirim.


    simdiden tesekkurler



  • kardesım kesekleme ne demek? kasıyo mu demeye calısıosunnn? bıde baslıgı asırı ısınma olarak acmıssın ısınmayla ılgılı bısı yazmamıssın?
  • Katılıyorum bişi anlamadım




  • arklar kesekleme dedigim kasma yani.kusura bakmayin.bi de isinma ile yazacaklarimi sona yazacaktim unutmusum.oyuna girdigim gibi bilgisayar 65-70 derece arasi calismaya basliyo bu sizce normalmi.bana pek normal gibi gelmedi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: megadeth61

    arklar kesekleme dedigim kasma yani.kusura bakmayin.bi de isinma ile yazacaklarimi sona yazacaktim unutmusum.oyuna girdigim gibi bilgisayar 65-70 derece arasi calismaya basliyo bu sizce normalmi.bana pek normal gibi gelmedi.

    ısın fazla hangi programla bakıyorsun Notebook Hardware Control programı ile denedin mi

    edit:oyundayı görmemişim açılışta için fazla demek istemiştim ama oyunda ise normal tabi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_inside -- 11 Kasım 2006; 13:21:51 >
  • oyun oynarken sıcaklığın 60-70 derecelere cıkması normal sayılır 70 den yukarı cıkarsa biraz fazladır bence çünkü işlemci boştayken 50-55 derece arsı oyundada o sıcaklığa cıkmasını anormal karşılamamk lasım
  • arklar isiyi everest programiyla kontrol ediyorum.bi de sormak istedigim birkac sey daha var.
    1.ekran karti sicakligini ogrenebilecegim bi program varmi (kart ati-bilmoiyorum bi farki oluyomu)
    2.gecen forumda ramlerle ilgili bi yere denk geldim.4-4-4-5 8-8-8-12 gibi seyler yaziyodu.ve ordaki arkadaslar bunlari degistiriyorlarmis.bunu nasil degistiriyorlar ve bunun ideal olani hangisi.yani bi zarar vermiyeyim sonra.bi program gerekiyomu.

    simdiden tesekkurler arklar.
  • servisine götür. İşlemcinin üzerindeki macunu değiştirsinler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.