Şimdi Ara

ASIL SORUNLAR....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1-futbolcu kadromuz çok iyi değil. üst düzey futbolcu sayabileceğimiz topu topu 3-4 tane oyuncumuz var ha şampiyonluğu yine alamazmıydık yine alırdık ama biliç efendi de bu kapasite ve vizyon yok maalesef

    2-anlamsız şekilde takıntılı bir hocamız var. dönem dönem kerim frei ya şans verdi sonra bu adama hiç vermedi.mustafa pektemeke taktı ısrar etti cenk i sürekli kesti.bi dönem sivoku kesti ondan sonra sivoku aldı takıma tekrar vs vs saçmalıklar hele dün olcayı sağ beke almadı mı şok oldum. geçene haftadan ders almamış gibi yine mustafa yı aldı son vuruşları çok daha iyi olan cenk varken

    3- derby maçlarına gelirsek e be adam hadi yenemiyorsun onu anladık o vizyon yok bari yenilme rakibine de 6 puan gitmesin ama sen napıyorsun kendi evinde yeniliyorsun bari yenilmeeeee.ha çok cesur kadro çıkarırsın yeniliriz ona da eyvallah e oyle pısırık oynatıyorsunki yine yeniliyorsun

    4-hele bi tolga kalecimiz vardi ki evlere şenlik.bi kaleci degajı nasıl orta sahayı geçmez ya her maç dikkat edin orta sahaya ya ulaşır ya ulaşmaz aut vuruşları ve bu kaleci biz gerideykende bile topu tutar sakin olun der 1 dk sonra oyunu başlatır.

    5-gelelim ersanımıza bir tane ya bir tane topu uzun oynayıpta her topu rakibe atmayı nasıl başarıyorsun ya yeminle ben oynasam bi tane uzun topu mutlaka bi arkadaşıma ulaştırım.

    6-sol açık mevkisi olcay şahan gayretli düzgün yüreğiyle oynuyor ama yetmiyor arkadaş bunlar.dripling var mı yok.teknik var mı yok.çalım var mı yok.iyi şut var mı yok.daha ne diyeyim.bir sene boyunca kerime şans verse belki çocuk parlardı..hız var çalım var şut var ve yaş 21 iyi oynamasa ne diyceğiz sanki pırıl pırıl genç

    7-haaaaa bi de oğuzhanımız vardı dimi.hepimiz oğuzhana kızıyoruz ama önce bi teknik adam güvenecek futbolcusuna . maçlar hep berabere giderken ya mustafa pektemeği alıyor biliç efendi ya olcayı çıkarıyor hep aynı terana.iddaa ediyorum bi yıl boyunca olcayın yerine bu çocuk sol açık oynasa ters ayağıyla çok daha iyi işler yapardı.ama biliç efendi sol açık çıkar sol açık koy ön libero çıkar ön libero koy bi alternatif değişik bir versiyon yokki.dün mesela son 10 dakika atınçı alsa ve ileriye demba ba nın yanında koysa uzun oynayın dese hangimiz sesimizi çıkaracağız

    8-maalesef üzülerek söylüyorum hakemle beraber maçı yönetecek futbolcumuz yok.bi melo bi snijder bi emre bi caner yok.penaltı pozisyonumuz oluyor bizden ne itiraz eden oluyor ne hakemin yanına giden oluyor. derbilerde futbolcumuzu araya alıyolar adamı bi dövmedikleri kalıyor bizimkiler film izler gibi izliyor.100. yılda hakemler yanlış bi karar verse bi anda başında 5 tane beşiktaşlı futbolcu olurdu. sergen ,tümer,pancu,zago vs vs.

    9-dönelimde ara transfer dönemine bakalım tam bir fiyasko farkındamısınız aslında biz ara transferde kaybettik şampiyonluğu.bir tolgay iyi çıktı.

    9-o kadar daha çok yazılacak şey var ki yoruldum.bunları yazarken bile içim acıyor napalım beşiktaşlılık böyle bişey canımız sağolsun







  • tebrikler bu konuyu açan 1391237192. kişi oldunuz
  • büyük resmi kaçırıyorsunuz. bir takımda her kritik maçta sıkıntı varsa her oyuncu formdan düşüyorsa sıkıntı t.direktördedir.
    ha kulübün borçlar artarken hiçbir kupa kazanılamıyorsa, her yollanan t.direktör,oyuncu tamda yollandıktan sonra suçlu oluyorsa, yönetimden ayrılanlar suçlanıyorsa hep bilin ki sıkıntı başkandadır.

    bakın biliç yollandıktan sonra tüm haberler tüm f.orman demeçlerinde suç üstüne atılacak. aynı samet ve ö.özen kovmaları sonrası gibi...

    1- biliç adlı gitaristi savunacam diye kadroya b.k atmalayalım.
    fenerin kadroyu görüyor musun? yaşlanmış top yapamayan kaç oyuncusu var? emenike vs ne halde? kuyt ölmüş ağlayanı yok. ADAMLAR TEK TRANSFER DİEGOYU ALDI SOSA'NIN YARISINI OYNAMADI.
    gs desen avrupada gelen geçenden 4 yedi. tr'de de kadrosu yetmiyor. savunması berbat olcan adın sol bek sabri sağ bek. yani bizden kötü demiyorum ama bizden üstte değil kadroları.
    yasin diye çıkardıkları kanat oyuncusu emre çolak falan bu 2sinden daha kaliteli töre-frei var bizde.

    2,3-ha işte bu tek sebeptir araya kaynatmayacaksın. BİLİÇ mental olarakta sıfır, kadro adaleti yok, oyunu okuyamıyor, oyuncualrı motive edemiyor. LOSER! derbileri yenildi anladık kritik maç olunca antep-akhisara puan veriyor. son hafta lider çıksak gider g.birliğine yeniliriz.

    4- tolga'yı sakat olmadığı her maçta oynatan kafasız biliç'tir. adam sakatlıktan yeni çıkmış cenk gönen var günay güvenç var gidip tolga zengin'i BRUGGE maçında oynattı.. daha önce de oynattığı maçlar oldu tolga'yı. ne zaman sakatlıktan çıksa hemen formayı verdi. biliç topçudan anlamıyor ki. cenk gönen bu sezon hatasız oynadı. günay güvenç çok az hatayla maçlar çıkardı. AMA TOLGA SAĞLIKLI oldu mu tak diye 11e koyar biliç.. 3 tane kaleci var bu ligi götürürlerdi ama biliç hep formsuz kötü durumda tolga'yı koydu.

    5-rakip takım stoperlerinde kim var hocam? top ustaları mı var lütfen. ersan yetersiz tamamda fenerde-gsde çok acayip birileri varda ben mi göremiyorum? sanki karşımızda barça-madrid stoperleri var oyun kuruyorlarda ersan'ın uzun topları kaldı.

    6- q7'ye 1 sene para verip oynatmadık neden? f.orman'ın egosundan. hepiniz salladınız q7'ye yok olcay daha iyi bilmem ne. olcay ancak sistem işlerse arada iş yapabilir. yoksa YARATAMAZ. takımı ileri TAŞIYAMAZ. ha ama OLCAY'ı holosko'yu almeida'yı oğuzhanı kullanan bir samet aybaba vardı. verim aldı bunlardan. biliç'se çıkardı sahaya yap bişiler dedi.

    7-gene biliçle alakalı bir durum. OĞUZHANI BİTİRDİ. g.töre son 5 haftadır ne hallerde hala 90dk oynuyor. ne kenardan motive ediyor taktik veriyor nede dinlendiriyor.
    G.TÖRE'YE HER MAÇ ÇIK NAPARSAN YAP DİYOR. oğuzhandan önce bitirdiği de fernandes'ti. 10M EUROYA SATMADIK FERNANDESİ AMA O SEZON BİLİÇ BİTİRDİ BEDAVAYA GİTTİ. ferdi de akıllı olsaydı diyenler boşa konuşmasın. görün bakın oğuzhan çocuğun suçu ne? oynayacak ortamı hazırlasan oğuzhan'a deli top oynar ama...

    8- evet hakemle yönetecek oyuncu yokta bu biliç'te hakemlerle bildiğin muhabbet ediyor. itirazın varsa sert şekilde yaparsın bu hakemlere ingilizce pratiği yaptırıyor.
    ayrıyeten fb maçında bütün maç oyuncularına sakin diyende bu. EMRE ZIVANADAN ÇIKMIŞKEN bizim oyuncular ilk yarı 2.yarı en az 4 kez emrenin kafasını okşarken göründü. FUTBOLCULAR ÜZERİNE GİDECEĞİNE EMRE'Yİ SAKİNLEŞTİRMEYE ÇALIŞIYORDU. sen demba ba'ya sosa'ya g.töre'ye hakemle konuşun dedinde konuşmadılar mı? tolgay vs hakemin yanına gidin dedin mi? bu olay anca m.denizli gibisiyle olur zaten.

    9- ara transferde rakiplerin naptı? hiç transferleri yok yav.
    TOLGAY'ı buldu scout ekibi. TOLGAY'ı fb-gs'ye koysan oynar. seneye milli takımda görecez belki. daha ne olsun ara transfer?
    OPARE canlı canlı izledik 80bin taraftar önünde l'pool'u elediysek BİLİÇ sayesinde değil taraftar gazıyla oynadılar da yendik. opare o maç karşısındaki premier ligte çılgın atan j.ibe'yi bitirdi. bütün maç gitti geldi. şimdi motta 3 maçtır kötü koysana bir maç opareyi sol beke dinlendir mottayı bir düzelsin? yok işte biliçin çapı bu.
    ****

    canımız sağolsunda bu f.orman'la kupa falan alamayız demiştim durum aynen devam ediyor. biliç loser'ını getirdi 2 senedir hiç işine karışmadı hala daha kovmadı beceriksiz....


    *3 kupalı basket takımını yok pahasına dağıttı, gsye o basketcileri indirimli olarak verdi falan.
    sponsor bulamadı demeyin. istese milangaz bile sponsorluğa devam ederdi. hadi onları geçtim bekoyla anlaşamadı neden? ÇÜNKÜ PARAYI FUTBOLA AKTARACAKTI. İNTEGRAL FOREXLEDE AYNI MUHABBET OLDU..
    hadi sponsor bulamadın bulduğununda 3 sene parasını peşin istedin!!! bari gitse dese t.özilhan basket takımı birleştirelim tüm kontrol sizde olacak şu an Bjk Efes diye takım olurdu izliyor olurduk. FB Ülker'de nasıl Ülker yönetiyor takımı aynı mantık ama f.orman egospor olduğundan bu durum imkansız.


    fernandes'i 10m a satmayıp bedava yolladı.
    hilbert'i beleşe bıraktı her sezon yeni sağ bek arıyoruz...
    egemen 2m euro alıyor diye bedava bıraktı. 3 senedir 2şer stoper transferi yaptık ve aşı hiç tutmadı. halbuki şu an m.pektemek adlı rezile 1.7m euroluk zamlı kontrat verende bu f.orman.

    BORÇLAR ARTTI, kadro kalitesinin artışı sınırlı.
    Stad bitiyor geçte olsa ama 42000 kişi ama devlet yardımı alamadık. Stadın borçları ve yeni biriken borçlarla kaç sene daha diğer 2 büyükten aşağı kalacaz. UEFADAN transfer yasağı başarısıda f.orman'a aittir ayrı konu. ferdi'yi 10m euroya satmazsın beleşe yollarkende ardından beddue edersin anca f.orman.

    ha bu f.orman adlı lobicininde 300e yakın kongre üyesi olmak isteyen kabataş erkek lisesi mezununu 3 aydır kongre üyesi yapmadığını söyleyeyim. yeni üyeler kongrede oy kullanamaz diye de yeni madde getirdi ki kendisi eski demirörenci satılık oylarla gene başkan seçilsin. l.erdoğan vs her dönem böyle isimleri satın alan bjk'den rant bekleyen f.orman'la bu kadar...




  • evet haklısın şu konuda ne fenerin ne gs nin kadrosu kesinlikle bizden iyi değil.fener zaten çok yaşlı bir kadrosu var sadece tecrübelerinden ve çok zorlayarak buraya geldi. gs de hamza gazı ile geldi. ama gsliler görecek bu hamza gazını gelecek sene.iddaa ediyorum teneke bağlayıp gönderecekler seneye hamzayı.

    asıl konuya gelirsek evet maalesef biliç loser bir hoca bu çok farklı bir şey herkes de bulunmaz.biliç de bu yok.aslında geçen senenin yine tekrarını yaşıyoruz direkt şampiyonlar ligine gidecktik biliç bey geçen sezon üst üste 3 maçtan 1 puan aldı çok iyi hatırlıyorum hatta sivas 3-0 yenmişti bizi ve gs son ramakta bizi geçti.tam bir fiyaskodur biliç .kesinlikle telaşa kapılıyor kontrolü kaybediyor.saçma sapan işer yapıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Veli Kavlak

    tebrikler bu konuyu açan 1391237192. kişi oldunuz

    ondan dolayı foruma bi giriyorum yok sergenler yok şifolar dan hala bahsediliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: o3

    büyük resmi kaçırıyorsunuz. bir takımda her kritik maçta sıkıntı varsa her oyuncu formdan düşüyorsa sıkıntı t.direktördedir.
    ha kulübün borçlar artarken hiçbir kupa kazanılamıyorsa, her yollanan t.direktör,oyuncu tamda yollandıktan sonra suçlu oluyorsa, yönetimden ayrılanlar suçlanıyorsa hep bilin ki sıkıntı başkandadır.

    bakın biliç yollandıktan sonra tüm haberler tüm f.orman demeçlerinde suç üstüne atılacak. aynı samet ve ö.özen kovmaları sonrası gibi...

    1- biliç adlı gitaristi savunacam diye kadroya b.k atmalayalım.
    fenerin kadroyu görüyor musun? yaşlanmış top yapamayan kaç oyuncusu var? emenike vs ne halde? kuyt ölmüş ağlayanı yok. ADAMLAR TEK TRANSFER DİEGOYU ALDI SOSA'NIN YARISINI OYNAMADI.
    gs desen avrupada gelen geçenden 4 yedi. tr'de de kadrosu yetmiyor. savunması berbat olcan adın sol bek sabri sağ bek. yani bizden kötü demiyorum ama bizden üstte değil kadroları.
    yasin diye çıkardıkları kanat oyuncusu emre çolak falan bu 2sinden daha kaliteli töre-frei var bizde.

    2,3-ha işte bu tek sebeptir araya kaynatmayacaksın. BİLİÇ mental olarakta sıfır, kadro adaleti yok, oyunu okuyamıyor, oyuncualrı motive edemiyor. LOSER! derbileri yenildi anladık kritik maç olunca antep-akhisara puan veriyor. son hafta lider çıksak gider g.birliğine yeniliriz.

    4- tolga'yı sakat olmadığı her maçta oynatan kafasız biliç'tir. adam sakatlıktan yeni çıkmış cenk gönen var günay güvenç var gidip tolga zengin'i BRUGGE maçında oynattı.. daha önce de oynattığı maçlar oldu tolga'yı. ne zaman sakatlıktan çıksa hemen formayı verdi. biliç topçudan anlamıyor ki. cenk gönen bu sezon hatasız oynadı. günay güvenç çok az hatayla maçlar çıkardı. AMA TOLGA SAĞLIKLI oldu mu tak diye 11e koyar biliç.. 3 tane kaleci var bu ligi götürürlerdi ama biliç hep formsuz kötü durumda tolga'yı koydu.

    5-rakip takım stoperlerinde kim var hocam? top ustaları mı var lütfen. ersan yetersiz tamamda fenerde-gsde çok acayip birileri varda ben mi göremiyorum? sanki karşımızda barça-madrid stoperleri var oyun kuruyorlarda ersan'ın uzun topları kaldı.

    6- q7'ye 1 sene para verip oynatmadık neden? f.orman'ın egosundan. hepiniz salladınız q7'ye yok olcay daha iyi bilmem ne. olcay ancak sistem işlerse arada iş yapabilir. yoksa YARATAMAZ. takımı ileri TAŞIYAMAZ. ha ama OLCAY'ı holosko'yu almeida'yı oğuzhanı kullanan bir samet aybaba vardı. verim aldı bunlardan. biliç'se çıkardı sahaya yap bişiler dedi.

    7-gene biliçle alakalı bir durum. OĞUZHANI BİTİRDİ. g.töre son 5 haftadır ne hallerde hala 90dk oynuyor. ne kenardan motive ediyor taktik veriyor nede dinlendiriyor.
    G.TÖRE'YE HER MAÇ ÇIK NAPARSAN YAP DİYOR. oğuzhandan önce bitirdiği de fernandes'ti. 10M EUROYA SATMADIK FERNANDESİ AMA O SEZON BİLİÇ BİTİRDİ BEDAVAYA GİTTİ. ferdi de akıllı olsaydı diyenler boşa konuşmasın. görün bakın oğuzhan çocuğun suçu ne? oynayacak ortamı hazırlasan oğuzhan'a deli top oynar ama...

    8- evet hakemle yönetecek oyuncu yokta bu biliç'te hakemlerle bildiğin muhabbet ediyor. itirazın varsa sert şekilde yaparsın bu hakemlere ingilizce pratiği yaptırıyor.
    ayrıyeten fb maçında bütün maç oyuncularına sakin diyende bu. EMRE ZIVANADAN ÇIKMIŞKEN bizim oyuncular ilk yarı 2.yarı en az 4 kez emrenin kafasını okşarken göründü. FUTBOLCULAR ÜZERİNE GİDECEĞİNE EMRE'Yİ SAKİNLEŞTİRMEYE ÇALIŞIYORDU. sen demba ba'ya sosa'ya g.töre'ye hakemle konuşun dedinde konuşmadılar mı? tolgay vs hakemin yanına gidin dedin mi? bu olay anca m.denizli gibisiyle olur zaten.

    9- ara transferde rakiplerin naptı? hiç transferleri yok yav.
    TOLGAY'ı buldu scout ekibi. TOLGAY'ı fb-gs'ye koysan oynar. seneye milli takımda görecez belki. daha ne olsun ara transfer?
    OPARE canlı canlı izledik 80bin taraftar önünde l'pool'u elediysek BİLİÇ sayesinde değil taraftar gazıyla oynadılar da yendik. opare o maç karşısındaki premier ligte çılgın atan j.ibe'yi bitirdi. bütün maç gitti geldi. şimdi motta 3 maçtır kötü koysana bir maç opareyi sol beke dinlendir mottayı bir düzelsin? yok işte biliçin çapı bu.
    ****

    canımız sağolsunda bu f.orman'la kupa falan alamayız demiştim durum aynen devam ediyor. biliç loser'ını getirdi 2 senedir hiç işine karışmadı hala daha kovmadı beceriksiz....


    *3 kupalı basket takımını yok pahasına dağıttı, gsye o basketcileri indirimli olarak verdi falan.
    sponsor bulamadı demeyin. istese milangaz bile sponsorluğa devam ederdi. hadi onları geçtim bekoyla anlaşamadı neden? ÇÜNKÜ PARAYI FUTBOLA AKTARACAKTI. İNTEGRAL FOREXLEDE AYNI MUHABBET OLDU..
    hadi sponsor bulamadın bulduğununda 3 sene parasını peşin istedin!!! bari gitse dese t.özilhan basket takımı birleştirelim tüm kontrol sizde olacak şu an Bjk Efes diye takım olurdu izliyor olurduk. FB Ülker'de nasıl Ülker yönetiyor takımı aynı mantık ama f.orman egospor olduğundan bu durum imkansız.


    fernandes'i 10m a satmayıp bedava yolladı.
    hilbert'i beleşe bıraktı her sezon yeni sağ bek arıyoruz...
    egemen 2m euro alıyor diye bedava bıraktı. 3 senedir 2şer stoper transferi yaptık ve aşı hiç tutmadı. halbuki şu an m.pektemek adlı rezile 1.7m euroluk zamlı kontrat verende bu f.orman.

    BORÇLAR ARTTI, kadro kalitesinin artışı sınırlı.
    Stad bitiyor geçte olsa ama 42000 kişi ama devlet yardımı alamadık. Stadın borçları ve yeni biriken borçlarla kaç sene daha diğer 2 büyükten aşağı kalacaz. UEFADAN transfer yasağı başarısıda f.orman'a aittir ayrı konu. ferdi'yi 10m euroya satmazsın beleşe yollarkende ardından beddue edersin anca f.orman.

    ha bu f.orman adlı lobicininde 300e yakın kongre üyesi olmak isteyen kabataş erkek lisesi mezununu 3 aydır kongre üyesi yapmadığını söyleyeyim. yeni üyeler kongrede oy kullanamaz diye de yeni madde getirdi ki kendisi eski demirörenci satılık oylarla gene başkan seçilsin. l.erdoğan vs her dönem böyle isimleri satın alan bjk'den rant bekleyen f.orman'la bu kadar...


    Sence Adalı Orman' dan iyi midir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Liverpool 22 Chelsea 3 kez şampiyon oldu diye biliyorum. R Madrid 32 Barcelona 22 kez. Ne liverpool chelsea den büyük, ne madrid barcelona dan. Bizi 3. büyüklüğe düşüren şampiyonluk sayımız değil yıllık gelirimiz ve vizyonumuzdur. Orman devraldığında yıllık 144 m tl geliri olan bir kulüptük ve rakibimiz 80 m tl geliri olan Trabzondu. 450 m tl lik gs ve fb değil. Bu yüzden benim için başarı kriteri mali başarıdır. Orman kulübün yıllık gelirlerini 400 m tl ye çıkaracaksa kalsın isterim. Çıkaramayacaksa gitsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: matias_27

    evet haklısın şu konuda ne fenerin ne gs nin kadrosu kesinlikle bizden iyi değil.fener zaten çok yaşlı bir kadrosu var sadece tecrübelerinden ve çok zorlayarak buraya geldi. gs de hamza gazı ile geldi. ama gsliler görecek bu hamza gazını gelecek sene.iddaa ediyorum teneke bağlayıp gönderecekler seneye hamzayı.

    asıl konuya gelirsek evet maalesef biliç loser bir hoca bu çok farklı bir şey herkes de bulunmaz.biliç de bu yok.aslında geçen senenin yine tekrarını yaşıyoruz direkt şampiyonlar ligine gidecktik biliç bey geçen sezon üst üste 3 maçtan 1 puan aldı çok iyi hatırlıyorum hatta sivas 3-0 yenmişti bizi ve gs son ramakta bizi geçti.tam bir fiyaskodur biliç .kesinlikle telaşa kapılıyor kontrolü kaybediyor.saçma sapan işer yapıyor.

    fener geldi bizim sahamızda maçı alın da 2. olun diye önümüze serdi o maçta bile beraberliğe yattı biliç...
    sivastan yediği 3...

    diyorum abicim adam son haftaya önde girsek gene kaybettirir bize...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.