Şimdi Ara

Aşık olanlar Yeni sevgili olanlar bir baksin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar tecrubelerimden faydalanarak size tavsiyeler vermek istedim. Oncelikle unutmayin hayat acimasizdir size her aciyi yasatabilir aşk acisi, evlat acisi bir cok aciyi yasatabilir demek istedigim ya hazir olun yada tavsiyelerime uyun. Arkadaslar oncelikle unutmayin bir kiz arkadasiniz varsa sakin mesajlasarak gecirmeyin gunlerinizi mesela benim iliskimde gunde nerdeyse her dakika konusuyorduk( mesajla ) ama noldu ? Zamanla sevgim azaldi onun azalmadi ama benim azaldi cunku hergun ayni sey bikiyor insan.

    2- Sevginizi belli etmeyin

    Seni cok seviyorum asigim senin icin olirum filan demeyin her defasinda siz kendinize asik etmeye bakin duzgun adam gibi konusun cunku sevgiyi her seferinde belli etmek ( sozlerle ) kizi biktirir deneyin gorun isterseniz. Bakin sevginizi belli etmeyin derken sozlerle belli etmeyin demek istedim :)

    3- Sakin baglanmayin

    Arkadaslar ozellikle 15-20 yas arasi grubundaysaniz kesinlikle kendinizi baglamayin ona siz kendinizi baglayin cunku evlenmiceksin o iliski biticek son bulucak ne gerek var cekme aci cunku gittikten sonra aglayan taraf sen olursun degmez..

    Unutmayin kacan kovalanir..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Aşktan soğuttun
  • Okumayın zebani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kisilikli adam

    Aşktan soğuttun

    Kardesim tecrubelerim bunlar dost aci soyler 15-20 yasinda olan tanistiginiz hic bi kiz sizin olmaz anca mucizeler cunku duygularin cabuk degistigi yillar hepsu tecrube baglanirsaniz bitersiniz bunu unutmayin hayatinizi mahvedebilir bile dedigim
    gibi hepsi tecrube uzulmemek icin en iyi yollar bunlar baska bisi yapmaniza gerek yok zaten kiz sizi seviyorsa ve siz ona civik olmazsaniz sizin pesinizden o kosar o sizin kuklaniz olur boyle olursada hem mutlu olursunuz hemde kiza karsi sogumazsiniz zamanla :) daha cok seversiniz yani ama yine unutmayinki hepsi gelip gecici neyse iyi forumlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4s deseydin anlardık niye bu kadar uzattın ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.