Şimdi Ara

Asgari Ücret 500 TL olsun Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ülkemizde meydanlarda asgari ücrete zam vaat edenleri yuhlayan asgari ücretli kardeşlerimizi kırmamak adına zam yaparak onları özmek yerine bence indirim yaparak onlara güzel bir yılbaşı hediyesi verelim.

    Asgari ücret net 500 TL olsun...Ekonomi zarar görmesin.....



  • Uyar vallaha zaten milletimiz asgari ücretin fiyatına bakmıyor 5000 tl bile caydırmıyor en iyisi 500 tl yapmaktır...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekmeğe 10 lira vereceğimize 1 lira veririz daha iyi, asgari ücret Türkiye'de göz boyaması sadece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen bir ayda tek başına yaptığın harcamaları hesapla ondan sonra 500TL olmalı dersin. Asgari ücret çalışana keyfi harcamalar yaptırabilecek düzeyde olması lazım, hergün evde yemek yerime dışarıda haftada en az 1 gün sosyal aktivitelere ayırabilecek parası olması lazım. Maliyet hesaplamalarında insana etken gözle değil insan gözüyle bakarsak daha fazla kalkınırız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence 500 lirada cok Calıştıgı gün için 3 ögün bulgur pilavı turşu 2 ekmek versinler daha makbule gecer haftada bir kerede princ pilavı ve cacık verin kendimizi mutlu hissedelim .Elektrik su beleş olsun internete gerek yok trt ahaber yeter
  • 300-400 Tl ile çalışan suriyeliler var. onlar geçinebiliyorsa bizim insanımız da geçinebilir. kefenin cebi yok biraz FEDA şart. yazık işverende düşünülmeli. Çin ile rekabet etmemiz lazım. Daha fazla ŞÜKÜR şart.
  • İnşallah inşallah bir gün şu şirketleriniz iflas eder siz ay da 500 TL bile alamazsınız.
  • Sonuna kadar desteklediğim kampanyadır müminler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sezar312

    İnşallah inşallah bir gün şu şirketleriniz iflas eder siz ay da 500 TL bile alamazsınız.

    Öyle deme dostum,allah hükümetten razı olsun,suriyeli kardeşler ne SGK istiyor ne de zam,valla 500 e çalışmaya razılar da,bu sene inşallah yeni bir Mercedes alacam bu sayede..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leaderjack1

    Bence 500 lirada cok Calıştıgı gün için 3 ögün bulgur pilavı turşu 2 ekmek versinler daha makbule gecer haftada bir kerede princ pilavı ve cacık verin kendimizi mutlu hissedelim .Elektrik su beleş olsun internete gerek yok trt ahaber yeter

    Hocam pilav iyi de turşu demeseydin keşke.Turşu demek ekstra maliyet demek,

    Bir de servis falan iptal edilsin,işçi kardeşlerimiz sağlıkları için yürüyüş yaparlarsa daha iyi olur,hem servis araçlarının yaydığı karbon gazları çevreyi de kirletiyor.

    Temiz bir çevre için Servisleri de iptal edelim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cruzer26

    Sen bir ayda tek başına yaptığın harcamaları hesapla ondan sonra 500TL olmalı dersin. Asgari ücret çalışana keyfi harcamalar yaptırabilecek düzeyde olması lazım, hergün evde yemek yerime dışarıda haftada en az 1 gün sosyal aktivitelere ayırabilecek parası olması lazım. Maliyet hesaplamalarında insana etken gözle değil insan gözüyle bakarsak daha fazla kalkınırız.

    Hocam öyle diyorsun da bizim de maddi sorunlarımız oluyor.İnan bu sene araba eskidi,geçen seneden bu yana epeyce yıprandı,malum trafik falan.Yenilemem lazım.

    Çocukların yurtdışı eğitim masrafları da var ve buna hep döviz ödüyoruz,biliyorsun eğitim önemli .

    Neresinden bakarsan bak,en basiti yeni cep telefonları çıktı.Şimdi onlara da para lazım.Cep tel deyip geçme tanesi 3-4 k civarı.

    Bunları karşılamak için elbette işçilerimiz fedakarlık yapacaklar,yoksa valla memleket batar.İşçinin eline çok para geçerse israf yaparlar.Şükür etmek gerek,bak afganistanda 1-2 dolara çalışan var,

    Bakma paralel medyanın işçileri az ücret alıyorsunuz diye kışkırtmasına,biz milli işçi istiyoruz artık.Milli demek bana 500 TL bile fazla diyen,buna şükür eden işçi demek.

    Ülkemizin gelişmesi için işçilik maliyetinin düşmesi çok gerekli,bu anlamda "asgari ücret 500 TL olsun,yeni türkiyemiz şahlansın" kampanyasına destek vermeni bekliyorum.Oyuna gelme dostum.

    Çünkü hepimiz türkiyeyiz...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.