Şimdi Ara

Asas için Macro Mouse Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
24.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Pvp'lerde veya steamde kullanabileceğim sağlam macro mouse/klavye tavsiyeniz neler ?
    Bu arada pedal mı daha iyidir yoksa macrolu mouse/klavyemi ?
    Konu ile alakalı pedala en yakın ürünü istediğimi tekrardan belirtmek istiyorum
    Biraz Araştırdığım kadarıyla önerilen ürünler şunlar;
    *LOGITECH G300S
    *Logitech G402
    *LOGITECH G502
    *razer naga hex
    *Razer Deathadder

    Cevaplar için şimdiden teşekkürler.



  • Yapay Zekanın Yanıtı

    Knight Online için Asas Macro Mouse Önerisi

    Knight Online'da asas karakteri oynayan oyuncular için bir makro mouse, oyun deneyimlerini önemli ölçüde geliştirebilir. Makro mouse'lar, oyun içi komutları veya eylemleri tek bir tuş vuruşuyla gerçekleştiren özelleştirilebilir cihazlardır.

    En iyi makro mouse'u seçmek, oyun tarzınıza ve tercihlerinize bağlıdır. Ancak Knight Online için asas karakteri oynayanlar için bazı önerilerimiz mevcuttur.

    Önerilen Makro Mouse'lar:

    • Logitech G300s: Asaslar için uygun bir seçim olan bu mouse, özelleştirilebilir tuşları ve hassas sensörü ile bilinir.
    • Razer Naga Trinity: 12 programlanabilir tuşu olan bu mouse, çok sayıda eylemi kolayca gerçekleştirmenizi sağlar.
    • Corsair Scimitar Pro RGB: MMO oyunları için tasarlanan bu mouse, özelleştirilebilir profiller ve 12 tuşlu yan panel sunar.

    Makro Mouse Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler:

    • Tuş Sayısı: Daha fazla tuşa sahip makro mouse'lar, daha fazla eylemi atamanıza olanak tanır.
    • Ergonomi: Uzun oyun seanslarında rahat kullanım için ergonomik bir tasarıma sahip mouse'ları tercih edin.
    • Sensör Hassasiyeti: Hassas bir sensör, oyun içi hareketleri doğru bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlar.
    • Yazılım Desteği: Özelleştirilebilir tuş atamaları ve profiller oluşturma gibi gelişmiş özellikler sunan yazılım desteği arayın.

    Uygun bir makro mouse seçerek Knight Online'da asas karakterinizle oyun deneyiminizi iyileştirebilirsiniz. Yukarıda belirtilen mouse'lar, oyun içi eylemleri kolaylaştırmak ve performansınızı artırmak için harika seçeneklerdir.

    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • g300 ve g502 kullandım. ikisi arasında fark göremedim. Ama ergonomik olarak g502 daha hoşuma gitti. Bu arada macro yaparken 1 adet minör yetmez en az 3 adet skil bara minör koymak gerekli
  • quote:

    Orijinalden alıntı: worner56

    g300 ve g502 kullandım. ikisi arasında fark göremedim. Ama ergonomik olarak g502 daha hoşuma gitti. Bu arada macro yaparken 1 adet minör yetmez en az 3 adet skil bara minör koymak gerekli

    bu durumda fark etmez diyorsun ?
    Peki mouseler aynı kodları yazsak işler mi ? Mesela g300 deki kodları g502'ye..
    son olarak g300s'e ile knighttaki bütün jobların macrolarını kodlayabilirmiyim ? yani işimi görür mü ?
  • elweda kullanıcısına yanıt
    Evet aynı kodları yazabilirsin. Aynı yazılım üzerinden yönetiliyor hiç bir fark yok. Ben kendim manuel olarak ayarlıyorum.

    Örnek : 2rr2rr warrior kombo
  • Boş yapma kardeşim. Bir mouse 300tl para veriyorum. Senden tabiki de farkım olacak. Sen elle oynamaya devam et bundan bizene ? Ve bizden sanane
  • Benim ekipmanlarımdan sanane ? İstersem imzama kulladığım boxseri bile yazarım. Bide gelmiş tehdit ediyor. Sirke ve maydonuz suyu kullanmaya devam.
  • arkadaşım doğru söylemiş g 402 bu iş için en uygun mausedur e sport'S tarafından bizzat KO cular için üretilmiştir rahatlıkla kullanabilirsiniz 8 tuş atayabilirsiniz tek bir tuşa yani 8 kere minör bastıgını düşün bir anda 300s felan logitech adına giriş sınıfı mause sınıfındadır logitechin mauselarının her biri (G) serisi olanların 90 milyon tıklama garantisi içermektedir teşekkürler :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rivylt-

    arkadaşım doğru söylemiş g 402 bu iş için en uygun mausedur e sport'S tarafından bizzat KO cular için üretilmiştir rahatlıkla kullanabilirsiniz 8 tuş atayabilirsiniz tek bir tuşa yani 8 kere minör bastıgını düşün bir anda 300s felan logitech adına giriş sınıfı mause sınıfındadır logitechin mauselarının her biri (G) serisi olanların 90 milyon tıklama garantisi içermektedir teşekkürler :)

    herhangi bir ban yer miyiz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başka öneri var mı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-00112CF5F

    Bu mesaj silindi.
    Adamsın kardeşim... Ben de Asas'ım. Sonuna kadar katılıyorum! Ben de macro kullanmıyorum, kullanmam da. Bu para meselesi değil. Makine oynayacaksa ne zevk alacam ben bu oyundan... Yanıtı görürsen ulaş bana...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeadLyReacTioN

    Adamsın kardeşim... Ben de Asas'ım. Sonuna kadar katılıyorum! Ben de macro kullanmıyorum, kullanmam da. Bu para meselesi değil. Makine oynayacaksa ne zevk alacam ben bu oyundan... Yanıtı görürsen ulaş bana...

    Alıntıları Göster
    asasta macro şart bro. minor eskisi gibi değil cooldown var. combo yaparken mana minor hp potlamı uğraşacaksın comboya mı odaklanacaksın ?
    hadi yaptın diyelim herif 72-75 vursa çar z'den çıkacak sen elini klavye mouse arası dolandırana kadar adam seni 5 kere keser gider.




  • elweda kullanıcısına yanıt
    Yanlış düşünüyorsun birader. 13 yıldır Asas oynuyorum. Bu zamana kadar macro'suz oynadım ve sayılı kez kesildim. O da dediğin gibi macro'dan kaynaklı. Ama ben bu şekilde keyif alıyorum. Minor'u kendim atmayacaksam o zaman skiller'i de ben atmayayım. Macro onu da yapıyor zaten. USKO Sirius açıldıktan aylar sonra dizdiğim 80 Lvl +7 FS, +7 Hepa's Shard, +6 Mythril set ve old takılarla sağlam item'lı adamları kestiğimi biliyorum. Bileğimi kullanıp; kollarımı omzumdan bileğime kadar ağrıtarak keyif alıyorum. Makine kesince oyun oynamamın bir anlamı yok. Ha farm için macro kullanılabilir o ayrı bir konu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.