Şimdi Ara

Aşağıdaki ekran kartlarından hangisi alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ZOTAC GTX560 AMP GDDR5 1GB 256Bit Nvidia GeForce DX11 ( çekirdek hızı 950 - 4400 mhz )

    SAPPHIRE HD6950 GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11 (çekirdek hızı 800 mhz - 5000 mhz )

    Oyunlar için hangisi alınır ??? performans olarak hangisi daha iyi ???
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • GTX560TI desen anlarımda AMP versiyon ti değilki.

    Gözün kapalı bu kıyaslamada HD6950 alınır.

    Ayrıca ATI ile Nvidia kıyaslarken işlemci hızlarını yazman anlamsız. Hatta ayrı seri kartları kıyaslarken bile işlemci hızı anlamsızdır. Ram hızı bir nebze bit ile hesaplayarak kıyaslanabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menow -- 20 Kasım 2011; 1:50:10 >
  • http://www.hwcompare.com/8889/geforce-gtx-560-ti-vs-radeon-hd-6950/

    burdan bakabilirsın benche o model yerine gtx560ti alın yani bu:http://www.vatanbilgisayar.com/asus-engtx560tidciitop-gtx560-ti-directcu-ii-top-gddr5-1gb-256bit-nvida-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=52295



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jinnet -- 20 Kasım 2011; 1:51:07 >




  • GTX 560TI Bence gerçekten güzel kart
  • amp ile tı verilen değerlere göre amp daha ağır basan bir kart .. buraya iyi güzel modeller yaızıyorsunuzda benim istediğim cevap performans olarak hangisi daha yüksek ? 6950 iyi demek yeterli bir cevap değil bence çünkü çoğu test sitelerinde 3d markta 6950 oyunlarda ise 560 amp üstün ? 560 ti eski bir kart
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Micro 1618

    GTX 560TI Bence gerçekten güzel kart

    İlginç ilginç youmlar yazmayın şuraya... adam GTX560 demiş GTX560 Ti değil.
    Her neyse bu durumda 6950 tercih etmek gerekir, BIOS mod yapıp 6970 olarak da kullabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kenriko

    amp ile tı verilen değerlere göre amp daha ağır basan bir kart .. buraya iyi güzel modeller yaızıyorsunuzda benim istediğim cevap performans olarak hangisi daha yüksek ? 6950 iyi demek yeterli bir cevap değil bence çünkü çoğu test sitelerinde 3d markta 6950 oyunlarda ise 560 amp üstün ? 560 ti eski bir kart

    Bazı oyunlarda Nvidia kartların daha iyi performans sağlaması Nvidia'nın politikalarıyla ilgili bir şey , dikkat edersen çoğu oyunun başında Nvidia animasyonu çıkar.
  • yani bende o yüzden oyunlardan dolayı nvdiamı atimi karar veremiyorum bir türlü :S banada ati biraz daha ağır basan bir kart gibi geliyor ama işte her sitede yorumlar çok farklı :S o yüzden karar vermek çok zor bir hal alıyor ama anlamadığım tek şey teknik olarak GTX560 AMP daha ağır basıyor 6950 ye göre ama performansları kıyaslandıgı zaman ati birazcık daha önde kalıyor ? ama oyunlarar bakıldıgı zaman nvida destekli oyunlarda çok fark ediyor bu yüzden karar vermek zor :S
  • bu arada kullandıgım sistem İ5 2600k ram : 12 gb 1600 mhz ddr3 hdd : 128 gb SSD kingston kasa 700 w thermaltake
  • AMP demek Zotac firmasının overclok ettiği kartlardır. Normalde AMP diye bir NVIDIA modeli yok. Sen normal versiyon alıpda aynı değerlere elinle ulaşabilirsin

    AMP, TI'den sonra çıkmış bir kart değil. Öyle bir kartta yok zaten. TI eski bir versiyon değil yani önce bence adam gibi araştır atıp tutmadan.

    TI iyi bi ekran kartı olasa da 6950 ile kıyaslancak bir kart değil. Güzel kart bence demek hızlı demek anlamına gelir genelde ama sizi tatmin edmiyoruz sanırım.

    HD6950, GTX560AMP'dan hızlı bir karttır.

    Umarım bu açıklama hız anlamında düşünmenize yeterli bir açıklamadır. Milyon tane test sitesi var. Neden kararsız kalıyorsun anlamadım. İkiside alınası bir kart ikiside seni pişman etmez ama HD6950 fiyat performans oranı daha iyidir üstüne üstlük performans olarak ta GTX 560AMP veya TI'den daha iyidir.
  • konu başlıgını okumadan böyle boş konuşmanın bir anlamı yok amp diye bir kart yok diyorsun öyle bir kart yoksa neden hangisi alınır diye soruyım ?? bu kart vatan bilg.stoklarında bulunmaktadır üretim tarihlerine kadar konuyu araştırıyorum. konun ne olduğunu bilmiyorsun ? tamamen saldırı amaçlı cevap yazıyorsun .. konuyu kişileştirmenin bir anlamı yok atıp tutmuyorumda senin gibi internetten değil kullanan kişilerden fikir alıyorum .. ukala olmanın bir anlamı yok adam gibi konuya cevap yaz
  • Bak dostum, aklını başına devşir dediklerimi adam gibi dinle ve olayı saçma sapan kişiselleştirmeden oku şu yazdıklarımı. Benim senle bir alıp veremediğim yok. Birşeyleri yanlış biliyorsun düzeltmeye çalışıyorum. İmzamda bu güne kadar kullandığım ekran kartlarına bakarsan boş boş konuşmayacağımı anlarsın. 18 senedir bu piyasa içersindeyim ve senin yaşın kadar ekran kartı kullanmış olma ihtimalim var. Elimden en az 4 tane Zotack ekran kartı geçti.

    AMP, Zotac firmasının her türlü kartına overclok edip sonrada sonuna AMP takısı eklemesinden ibaret. Yani Zotack GTX560 kartı alıyor. Overclok ediyor(hız aşırtıyor) ve sonuna AMP yazısını koyuyor daha pahalıya satıyor. Buda GTX560 AMP oluyor. Tabiki GTX560TI modelini de alır onuda overclok eder ve sonra onuda GTX560TI AMP olarak satar. Zotac aynı mantığı GTX580 de de GTX570 dede aynı şekilde uygular ve sonlarına AMP yazısını ekler ve AMP yazısı olmayan ekran kartarından bir miktar daha pahalıya satar durur.

    Şunu anlamalısın ki AMP bir ekran kartı modeli değildir. Sadece Zotack firması için ekran kartının hız aşırtıldığı ibaresidir. Sen AMP olmayan bir GTX560 alırsın AMP değerlerine hız aşırtırsın olur sana AMP! Anladınmı hocam?

    Anlamadıysanda bu saatten sora daha sana bişey anlatmaya gerek yok nası biliyorsan öyle kalsın. Ama dediklerimi okumaktan çok bana saldıracak ve olayı kişiselleştirecek bir yazı arıyorsan, 17 yaşında ergenler gibi davranmak istiyorsan(tüm ergenler değil tabi) buyur olayı kişiselleştir ve bana saldır dur bu saatten sora konuna yazı zaten yazmam kardeşim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.