Şimdi Ara

AS Roma El Roma oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şeyh Maktum, 550 milyon dolara Italpetroli yöneticileri ile el sıkıştı

    24.04.2008 14:22
    El Maktum’un amiral gemisi Emirates Grup, ünlü yatırımcı Soros’un da talip olduğu İtalyan futbol devi AS Roma’yı 550 milyon dolara satın alıyor.


    Emirates CEO’su Ahmed Maktum “Anlaşmayı yaptık. Kuzenim (Şeyh Maktum) futbolu sevdiği için Roma’yı satın alıyoruz” dedi.

    İtalya’da birinci ligde yer alan ve Avrupa’nın en büyük futbol kulüpleri arasında gösterilen Roma Futbol Kulübü son dönemde ciddi bir borç batağına saplanmış durumda. Kulübün yaklaşık 200 milyon dolarlık borcu olduğu ve AS Roma’nın yüzde 100 hissesine sahip olan İtalyan şirket Italpetroli’nin satış için yatırımcılarla görüştüğü biliniyordu. Son olarak kulüple Soros’un ilgilendiği belirtilirken, milyarder yatırımcının bu hafta Roma’ya teklifini sunması bekleniyordu.

    Kuzenim için alıyoruz

    Ancak Dubai Şeyhi son dakikada harekete geçerek Roma Kulübü için 550 milyon dolarlık bir teklif vererek Italpetroli yöneticileri ile el sıkıştı. Emirates CEO’su Ahmed Maktum Roma futbol kulübüyle anlaştıklarını açıklayarak şöyle konuştu: “Roma Kulübü ile anlaşmayı yaptık. Ailem her zaman değerli markaların satın almasında dünyada söz sahibi olmak ister. Roma’da onlardan bir tanesi. Üstelik kuzenim (El Maktum) futbolu çok seviyor. Ben futboldan anlamam ama kuzenim için Roma Kulübü’nü satın alıyoruz” dedi.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.