Şimdi Ara

Arz Bakımından Hangi Coin Tercih Edilmeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sadece arz durumu göz önüne alındığında sizce hangi coinin yükseliş potansiyeli daha fazladır? Dolaşımdaki arzı yüksek coin mi yoksa dolaşımdaki arzı düşük coin mi?


    Benim düşünceme göre dolaşımdaki arzı düşük coin risklidir çünkü dolaşıma yeni coinler sokulduğunda fiyat baskılanır. Dolaşımdaki arzı yüksek coinde ise zaten arzın çoğu dolaşımda olduğu için fiyatlanması daha kolay olur satış baskısı olmaz. Bu yüzden yatırımlarımda dolşaımdaki arzı düşük coinerden uzak duruyorum (APT, SUİ, OP, ARB gibi.). Yanlış mı düşünüyorum?


    HFT coin

    Arz Bakımından Hangi Coin Tercih Edilmeli?

    FLOW coin

    Arz Bakımından Hangi Coin Tercih Edilmeli?







  • kralizasyon K kullanıcısına yanıt
    Çok doğru düşünüyorsun arkadaşım. Sirkğlasyonu düşük olan tokenşn gelecekte enflasypnu yüksek olacak demektir. Arzın büyük bir kısmı piyasada olan tokende emflasyon riski minimum olur. Bu özelliklere sahip, henüz fiyatlanmamış, boğa yaşamamış ve gerçek kullanım alanları olan bir tokene orta-uzun vadede yatırım yapmak daha mantıklı olur. Şahsem ben öyle yapıyorum.
  • Hocam max arzın artmayacağının da garantisi yok, örnek BURGER 21.000.000 max arzla çıkmıştı şu an max arzı 63.000.000 ve birçok kullanıcı bu durumu sorguluyor. BURGER in eski analiz videolarından da arzı teyit edebilirsiniz

  • Bu piyasa da hodl para kazandırmıyor, marjinde 30 saniye sonrasının garantisi yok gelen ufak haberle tüm piyasa alt üst olabiliyor, max arza güven olmuyor , Binance sürekli Delist haberleri çıkarıyor, dün de metamask cüzdanım çalındı ben bu saatten sonra bu piyasaya 1 dolar bile sokmayı düşünmüyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.