Şimdi Ara

artik daraltti bu macbook pro ha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar okadar para verdik aldik makineyi

    daha bir kamerali gorusme yapamiyoruz
    karsi taraf windows ben ise macbook

    dun aidium zaten destek vermiyor amsn denedim olmadi msn messenger denedim olmadi

    nasil ben kamerali gorusecem



    veya artik windowsa donmek istiyorum


    birisi bana nasil windowsa donecegim konusunda yardim edebilir mi


    veya ikinci bir isletim sistemi olarak nasil windows kurarim

    arkadaslar bir yardim lutfen



  • Sırf kameralı görüsme yapamadığınız için mi windows'a geçmeyi düşünüyorsunuz?

    Skype'yi denediniz mi?
  • denedim hocam hicbiri olmuyor maalesef

    nasil kurarim ikinci isletim sistemi olarak windows su

    bir yardim etseniz
  • ..

    BEN MSN MESSENGER ile görüntülü konuşma yapılabiliyorum hatanın ne olduğunu yazarsan buraya belki bir çözüm bulabiliriz. Seninki görüntülü görüşme yapmıyor diye tüm macleri yapmıyor diye düşünme ben gayet stabil bir şekilde görüntülü konuşma yapabiliyorum messenger mac işimi fazlasıyla görüyor. işlemciyi biraz yoruyor ama işini fazlasıyla görüyor. eğer görüşmende nerede sorun yaşadığını buraya yazarsan yardımcı olabiliriz.

    illede windows diyorsan bilgisayarına Parallels Desktop 5 'i indir ve kur. programı kurduktan sonra bir windows cdsi ile mac içinde boot yap 2 işletim sistemini iç içe çalıştır. herşeyin kolayı var macde. ve sanırım sende maci kötüleyecek kadar bilgiye sahip değilsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellbutcher00096 -- 9 Mayıs 2010; 12:54:41 >
  • skype ile gayet sorunsuz yapabiliyorum. msn de ise microsoft tam destek vermiyor buna rağmen yinede bazı yöntemler ile yapılabiliyorsa onu bilemem.
  • Skype ile görüntülü konuşmayı sıkıntısız yapaibliyor olmanız lazım.

    Msn ve türevleri ile görüntülü konuşma yapamamamızın nedeni, bunların windows'a ait olması ve windowsun da rakibini bu anlamda kısıtlamak istemesidir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hellbutcher00096

    ..

    BEN MSN MESSENGER ile görüntülü konuşma yapılabiliyorum hatanın ne olduğunu yazarsan buraya belki bir çözüm bulabiliriz. Seninki görüntülü görüşme yapmıyor diye tüm macleri yapmıyor diye düşünme ben gayet stabil bir şekilde görüntülü konuşma yapabiliyorum messenger mac işimi fazlasıyla görüyor. işlemciyi biraz yoruyor ama işini fazlasıyla görüyor. eğer görüşmende nerede sorun yaşadığını buraya yazarsan yardımcı olabiliriz.

    illede windows diyorsan bilgisayarına Parallels Desktop 5 'i indir ve kur. programı kurduktan sonra bir windows cdsi ile mac içinde boot yap 2 işletim sistemini iç içe çalıştır. herşeyin kolayı var macde. ve sanırım sende maci kötüleyecek kadar bilgiye sahip değilsin.


    arkadsim benim birseyi kotulemeye calsitigim yok
    evet mac konusunda bilgim az cunku daha once hic kullanmadim ve kullananada rastlamadim

    bu arada tavsiyeni dikkate alicam
    paralel destop 5 bende yuklu

    bana nasil yapicagimida bir likten veya biraz bilgi vererek anlatirsaniz ben gerisini hallederim zaten




  • quote:

    Orijinalden alıntı: O.Beverly

    Siz hatayı en başında mac alarak yapmışsınız.Bence Paralels le falan uğraşmak yerine,tertemiz bir Windows kurup kullanın.Umarım işinizi görür

    http://www.apple.com/support/bootcamp/



    cift isletim sistemi kullansam daha iyi olur hocam orjinal halini seviyorm birde yaninda windows 7 cok guzel olur ama nasil yapacam bu konuda destek lutfen driver falan nereden bulacam

    windows 7 im bile yok daha :)

    yani sifir bilgi ama bu islerden cakarim biraz yardim hallederim ben gerisini

    size zahmet




  • Bir Mac alıp Windows ile kullanmak mı?
    Yazık o kadar paraya yahu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erasmus78

    Bir Mac alıp Windows ile kullanmak mı?
    Yazık o kadar paraya yahu.


    ya benim bir sikintim yok sadece su msn yi kullanmak icin windowsu kurmak istiyorum ikinci bir isletik sistemi olarak


    sadece bana ikinci isletim sistemini nasil kuracagim konusunda biri yardim ederse cok sevinirim
  • mac ler hakkında bilgim olmadığı için teknik bişeyler yazamıycam ama gerçekten yukarıda bi arkadaşda yazmış "mac almakla en büyük hatayı yapmşsnz" die ona katılıyorum..bir macbooka verilen o kadar parayla piyasadaki en güçlü donanıma sahip notebooklardan birini alıp çatır çatır keyfini sürmek varken mac almak pek mantıklı bi seçim değil bana göre..
  • ya tamam arkadasla katiliyorum

    HATA YAPTIM MAC ALDIM

    ama yardim elinizi uzatin haha

    biriniz bana ikinci bir isletim sistemi olarak windows 7 yi kurmayi anlatabilir mi
  • adnanturkoz

    msn sart mı, gmail hesabı ile de görüntülü sohbet mümkün. Eger şart değilse bi' msn için o kadar zahmet cekmeyin.

    http://www.google.com/chat/video?hl=tr
  • Arkadaş başka birşey diyor siz ne diyorsunuz

    Arkadaşım ikinci bir işletim sistemi kurmak istiyorsan ilk önce Bootcamp üzerinden Windows kuracaksın.Dilim döndüğünce anlatayım:İlk önce Finder'a gir oradan Applications'a tıkla. Applications da Utilities diye bir klasör olması lazım. O klasörün içinde bootcamp assistantı çalıştır. Şimdi bir sayfa açılacak önüne Continue de geç. Continue dedikten sonra Windows kuracaksın ya Hdd de ne kadar alanı windowsa ayırman gerektiğini seçeceksin. Yeterli alanı seçtikten sonra (Önerim 32 gb veya daha üstü) Partition tuşuna tıkla alan yaratılacak. Biraz bekledikten sonra işlem bitecek ve start installation a tıklayacaksın ama tıklamadan önce yüklemek istediğin Windows Cd'sini Mac'e tak sonra start installation a tıkla. Ondan sonrası bildiğin Windows kurulumu. Yine de bi yerde takılırsan şu videonun 1.47 den sonrasına bak. Hadi kolay gelsin.

    http://www.youtube.com/watch?v=QlxC0KKtkhI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esthell -- 9 Mayıs 2010; 18:29:58 >




  • BootCamp'e falan gerek yok parallels programı ile aynı anda hem mac os x hem de windows çok güzel çalışıyor. kurması basit, programı yükle adımları takip et hiç zorlu birşeyi yok. ihtiyacın olan fazladan şey ise bir windows dvdsi. programın arayüzü kolay hemen alışırsın.

    edit: oyun oynayacaksan parallels ile bir seviyeye kadar oyun oynarsın, daha iyisi için bilgisayarı direk windows üzerinden boot etmen gerekir. Onun için BootCamp ile windows kurulması gerekir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiberdono -- 9 Mayıs 2010; 18:38:54 >
  • arkadaslar sagolasiniz tek bir sorun kaldi
    bir windows 7 bulmak

    driver lara falan gerek var mi??
  • Nedir bu bizim millette ki msn sevdasi ya, kur hocam skype mis gibi konus herkesle. Ben ABD okuyorum butun herkesle skyptan konusuyorum msn den cok daha kaliteli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 31AsDeR

    Nedir bu bizim millette ki msn sevdasi ya, kur hocam skype mis gibi konus herkesle. Ben ABD okuyorum butun herkesle skyptan konusuyorum msn den cok daha kaliteli.
    ]

    hocam abd de nasil okuyon yaa hehe konu degisti ama ulan arkadas bi biz gidemedik su ulkeye be
  • Windows 7'yi Parallels ile kurarsan driver a gerek yok. Ama bootcamp ile kullanacaksan Mac install dvdsini takman lazım windows açıldıktan sonra. Sen bir kurda gerisine yardımcı oluruz.
  • hakikaten adamcağız bir soru sormuş, kimisi mac lere saldırmış kimisi windows kuruyo diye adamı afaroz edecek başka bir gurupta msn kullandığı için yerin dibine sokmuş...

    Hocam amacın sadece windows üzerinden msn kullanmak ise yada office gibi programlar, yapacağın en verimli yöntem parallels desktop kurmaktır (oyun oynamak istersen boot camp i kurman kesinlikle tavsiye edilir)..

    Parallels programını kurunca zaten sana adım adım söylüyor (windows cd sini takın, vs.. gibi). zaten windows cd sini taktıktan sonra parallels kalan işi kendisi otomatik olarak yapıyor (driver,vs ile uğraşmıyorsun).

    sonrasında kurduğun windowsu ister bir program gibi pencere görünümünde istersende windows osx in bir parçasıymış gibi başlat menusunu dock a ekleyerek kullanabilirsin (coherence mode).

    ama dediğim gibi eğer windows üzerinden yüksek işlem gücü isteyen 3 boyutlu oyunlar oynamak istersen kesinlikle boot camp ile kurmanı tavsiye ederim çünki parallels haliyle osx altında çalışan bir program olduğudan bilgisayarının tam gücünü asla alamıyorsun..




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.