Şimdi Ara

Artes Q1003 Andorid 4.2.2 (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
1
Favori
8.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ernil_i E kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısının ipad almadık ama ürünün kötü olması lazım değil sonuçta...
    Tablet çok güzel aslında hoşuma gitti. Baskı uygulamayla alakası yok aslında.
    İlk elime alınca ses yok 5-10 dakika sonra başlıyor. Üzerine parmakla dahi dokununca ses geliyor ve içe doğru göçüyor...
    Hatta ekranın ortasına parmakla basınca bir uygulamayı açmak veya birşeyi açmak için bile ses geliyor sağ alt köşeden...

    Benim pimpirikliğim değil diye düşünüyorum... Bakalım para iadesi istedim... Çünkü 2 tane tablet kullandım 1 hafta içinde ikiside sorunlu...
    Sonuçta daha yeni birkaç haftaya iyice ses gelmeye başlar...

    1 senedir kullandığım nexus7 var hiçbir yerinden ne ses geliyor ne birşey... O kadar kullanmaya rağmen...
  • acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    tabiki de az para vermedik sizinki sorunlu muhtemelen. Benimde deiğim gibi ilk gelen ürün arka kapakla ekran ayrıktı. Şimdiki cihazda sıkıntılı olsaydı bende para iade isteyecektim. Ama bunda bir sorun yok gibi. Üstelik özellikle yormaya çalışıyorum çnkü belirli bir zamandan sonra iade hakkımız kalmıyor Yani kesinlikle aynı dilden konuşuyoruz ipad karşılaştırması konusunda. Aslında nexus 10 pek güzel görünüyor. 2. el falan bakındım bende ama ayırabldiğim rakam max buydu :)

    Bu arada konu hep çok dağılıyor :D 4.2.2 ye kesinlikle güncelleştirmelisin çok şey kaçırıyorsun diyen var mı ? Tamam sonuçta batarya süresi vs. gibi artıları ile birlikte geliyor genelde firmwarelar ama 4.1.1 de işimi fazlası ile görüyor.
    s
    Benim tablette switch dediğim anda tablet kapanıyor. Pili full olmasına rağmen pili bitmiş gibi davranıyor. Şarja takınca düzeliyor. O da olmazsa reset atıyorum. Yönetici olarak başlat vs. Forumlarda ve artes teknik servisin dediği herşeyi yaptım. Sıralama konusunda eminim !! İlk bulduğum başka pc ile yeniden deneyeceğim. Çünkü tek farklı yol o kaldı.




  • ernil_i E kullanıcısına yanıt
    Benim tablette switch dediğim anda tablet kapanıyor. Pili full olmasına rağmen pili bitmiş gibi davranıyor.

    Demissiniz,aynisi bende de oluyordu,evde tam 3 tane bilgisayar var,laptop,desktop ve netbook.ucunde de denedim her zaman degil ama genelde bahsettlginiz gibi yapti,yani tablet ekrani karardi,bazende yukler gibi yapti ama sorun olustu dedi,arkadasta ayni artes var,ona verdim,kendi laptopunda sorunsuz olmus,extradan da hicbir sey yap mamis,kendi kablosunu kullandi,ya bilgisayar seciyor meret,ya da kablo.ama evde 3 farkli bilgisayarda kendi kablomla denedim olmadi,arkadas kendi evinde,kendi kablosu ile denedi,bence sorun kabloda da olabilir,baska bir kablo ile deneyin birde bakalim ne olacak,?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabletten cok memnunum. Bugune kadar bircok tablet lullandim. Bunun gibisini görmedim. Aylardir kullaniyorum. Hicbir sorun yasamadim. 4.2.2 bi harika.
    Aklima takilan sadece birsey var. Tablet acikken sarja takinca saatlerce sarji hep ayni kaliyor gibi. Hic dolmuyor azalmiyorda. Sabit kaliyor. Tableti kapatinca ise hizli bir sekie birkac saate doluyor. Neden boyle acaba?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 10kerem10

    Benim tablette switch dediğim anda tablet kapanıyor. Pili full olmasına rağmen pili bitmiş gibi davranıyor.

    Demissiniz,aynisi bende de oluyordu,evde tam 3 tane bilgisayar var,laptop,desktop ve netbook.ucunde de denedim her zaman degil ama genelde bahsettlginiz gibi yapti,yani tablet ekrani karardi,bazende yukler gibi yapti ama sorun olustu dedi,arkadasta ayni artes var,ona verdim,kendi laptopunda sorunsuz olmus,extradan da hicbir sey yap mamis,kendi kablosunu kullandi,ya bilgisayar seciyor meret,ya da kablo.ama evde 3 farkli bilgisayarda kendi kablomla denedim olmadi,arkadas kendi evinde,kendi kablosu ile denedi,bence sorun kabloda da olabilir,baska bir kablo ile deneyin birde bakalim ne olacak,?

    Anlasilan sorunsuz teknoloji olmuyor:) bende orjinal kablosu ile denedim. Usb portundan girisi aldim(host degil) sanirim dediginiz gibi pc seciyor alet.

    Batarya konusu ise bence sikinti olabilir. Teknk destek ile gorustunuz mu. Tablet sarj olacak diye ondan mahrum kalmak bazen can sıkıci olabir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sonucta çin mali bu meret,boyle seyler olmasi bence normal,aci ama gercek
    Allah baska dert vermesin,sonucta elektronik esyanin omru en fazla 2 sene,pili zaten zamanla olmeye baslayacak,ilk aldigimda olu pixel vardi,degistirdim,bunda da bu sorun var,cihazı ben degil,baskasi guncelleyebiliyor
    Siz guncelleme yapabildiniz mi tam anlayamadim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10kerem10 -- 21 Eylül 2013; 15:47:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10kerem10 1 kullanıcısına yanıt
    2 seneden fazla dayanırsa iyi olur bence :) Pil bence sorun değil değiştirilecilir diye biliyorum, bu konuda fikri olan var mı ? Yani değiştirebiliyor muyuz ? Benimkinde ölü pixel sorunu yok hala :D Ki film belgesel izliyorum.

    Evet güncelleştirme yapmadım hala. Uğraşmadım daha fazla, çünkü kilitlenip kalıyor alet, fazla üstüne gidip hepten kafayı yesin istemiyorum
  • ernil_i E kullanıcısına yanıt
    Başka bir yerdeki bilgisayarda yaparsanız eminim ki olacak,kabloya da dikkat etmek gerek sanki
  • Merhaba arkadaşlar,
    Bugün tablet elime ulaştı, arkadaşların yazdığı gibi bende güncelleme yapmaya kalktığımda tablet kapanıyordu, 5-6 deneme sonunda bilgisayarı kapatıp açtım, bilgisayarın internet bağlantısını kestim, virüs programını devre dışı bıraktım ve pdf'de yazılanları tekrar uyguladım sonunda güncellemeyi yaptım.
  • Bende Q1003 ü birkaç gün önce aldım. Tableti 4.2.2 versiyonuna yükseltmek istedim Dün akşam Artes sitesi üzerinden dosyaları indiremedim. Linkin hatalı olduğunu bildikleri yazıyordu, ara ara indirmeyi tekrar denememi yazıyordu. Sabah dosyaları indirdim ve 4.2.2 versiyonunu tablete yüklemeye çalıştım. Belli bir adıma kadar geliyor (pembe rengi görüyorum) ve ardından hata mesajı veriyor ve tablet kapanıyordu. Yaklaşık 5 kez denedim hep buna benzer sonuçlar oldu. Artes i aradım ve sıkıntımı anlattım, bilgisayarda Windows 8.1 olduğunu söyledim. Sonunun büyük ihtimalle Windows 8 den kaynaklandığını söylediler.
    Bende daha eski Windows versiyonu yüklü olan bir bilgisayar kullanarak adımları takip ettim. Bilgisayar, tableti bilinmeyen aygıt olarak gördü ve yazılımını yükledim, ardından sorunsuz olarak firmware güncellemesi gerçekleşti.
    Artık tabletimin versiyonu 4.2.2




  • Bu yeni alan arkadaşlar n11.com üzerindenmi aldı acaba ? En uygun satan yer orası gözüküyor. N11 satıcıyı destekliyor sanırım. Nasıl satabiliyorsa o fiyata ilginç
  • Evet tableti n11 den aldım. 55 lira da Word puan veriyor.
  • 4.2 guncellemesini 64 bit windows 7 ile yapabilen oldu mu? her usb protunu da denedim. Bir türlü connected devices pembe olmuyor. DEvice Manager'de Aygıtın yüklenmesinde sorun yok.
  • Benim portlar USB3'müş. Kullanımda olan USB2 portunu deneyince pembeyi gördük sonunda.
    Hemen arkasından tablette ölü android robot resmi ve pc'deki yazılımda kırmızı uyarı içinde desteklenmiyor uyarısı çıkınca eyvah uçurduk cihazı dedim.
    Neyseki arkadan iğneyle resetleyip dürtünce kendine geldi.

    Aynı adımları usb2'den tekrar denedim ve oldu nihayetinde.

    Bu arada cihazı yeni alanlar, ekran üzerinde gelen kalın film koruma filmi değildir. Bunu çıkarmayı unutmayın, sonra ekran neden hassas değil demeyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi splater -- 5 Şubat 2014; 11:08:14 >
  • Çok sinir oldum arkadaşlar yandex diskten dosyalar silinmiş indiremiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 10kerem10

    maalesef dediğiniz gibi yaptım ama olmadı.Artesin sitesinde belirtilen yükleme prosedüründe 6.maddede :
    Tablet açıldıktan sonra Rockchip Batch Tool Programında Connected Device 1 simgesinin rengi pembe
    olacaktır. (Bilgisayarınızın Usb Portlarından dolayı Connected Device Bağlantı numarası değişik olabilir) yazıyor,bu esnada tablette
    USB bağlandı,Cihazınızı USB ile bilgisyaranıza bağladınız.Bilgisayarınız ile Androidinizin SD kartı arasında dosya kopyalamak istiyorsanız aşağıdaki düğmeye dokunun diye yazıyor ve aşağıdaki düğmede de USB belleğini aç yazıyor

    bunu açıyorum ama gene aynı hatayı veriyor,açmasam da aynı hatayı veriyor,nerede yanlış yapıyorum acaba

    hocam aynı sorun bende de vaar. sen çözebildin mi acaba? ben de deniyorum ama bir türlü 4.2 ye geçemedim. Rockchipe bir türlü tableti gösteremedim. yardımcı olabilecek var mı acaba? teşekkürler




  • Artes d1003 modeli pipo nun hangi modeline denk geliyor rom için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam bir yıldır Q1003 kullanıyorum. Gayet memnundum.

    Bir süre önce Artes'in sistesindeki 4.2.2 versiyonuna başarılı bir şekilde (driveri tanıtarak) geçtim.

    Gayet güzel görünüyor, kullanımı daha kolay. Daha önceki 4.1 versiyonunda yaşadığım, durup dururken şarjı olmasına rağmen cihazın kapanması ve dügmesine bassam da açılmaması sorunu vardı.
    Ancak adaptörü takıp elektriği verince açılıyordu. Arada sırada olan bu sorun simdilik yok oldu gibi gozukuyor.

    Amaa, ne zaman bir browser açsam, kendi üzerinde gelen veya chrome cakilip kaliyor, bekliyorum en az 10 sn.
    Çoğunlukla cevap vermiyor kapatayim mi bekler misin diye soruyor.
    Sadece browser değil her zaman olmasa da neyi açsam bekliyor takılıyor, daha önce yapmazdı, gayet hızlı idi.
    Videoları seyrederken böyle bir problem yaşamıyorum.
    Benim yaşadığım sorunu yaşayanlar var mı içinizde ?

    Kısa bir süre sonra 4.1'e geri dönmeyi düşünüyorum. Eski model olsun ama hızlı çalışsın




  • Temmuz 2013’de 643 TL’ye Artes Q1003 3G’li tablet almıştım. 2 yıl gayet güzel kullandım. 3 ay önce yani Ağustos 2015’de tablette şarj sorunu oluştu. Şarj göstergesi birdenbire iniyordu. Şarjı çabuk bitiyordu. Artes yetkililerini aradım. Garantisi bitmesine rağmen cihazı kargoyla göndermemi ve cihazın arızasına ücretsiz bakacaklarını söylediler. Bende cihazı kargoyla yolladım. Yaklaşık 1 ay sonra cihazın yapılamadığını ve cihazın sıfırını vereceklerini söylediler. Yapılamadığına dair bana rma raporu yolladılar. Bende o raporu ve faturayı tableti aldığım internet sitesi firmasının adresine yolladım. İki firma yazıştıktan sonra cihazdan ellerinde bulunmadığı için para iadesine karar verdiler. Hesap numaramı verdim. Geçen hafta 643 TL yatırdılar. Benim için sürpriz oldu. Hem cihazı 2 yıl kullandım. Garantisi bitmesine rağmen arızasıyla ilgilendiler. Yapılamayınca ellerinde aynı model sıfır cihaz varsa yollayacaklarını yoksa para iadesi yapılacağını söylediler. Çok mutlu oldum. Artes gerçektende müşteri memnuniyetinin esas alan büyük bir firmaymış. Helal olsun adamlara.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.