Şimdi Ara

Artes D9702 Dokunmatik Ekran Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ürünü alalı henüz bir ay olmadı. Tabletten son derece memnunum. Fakat daha öncede yazmıştım birkaç parça ölüpixel oluştu. Onun için gerekli işlemleri seyahatte olduğum için henüz gerçekleştiremedim. O bir yana bugün tableti elime aldım bir noktaya basılı tuttuğumda dikey hizasında birçok noktaya dokunmuş gibi oluyor. Tam ölüpixel e üzüntüm hafiflemişken bu sefer bu çıktı. Birde Ekranın sağ alt köşesinde bir çıkıntı var.. Ne yapmalıyım arkadaşlar.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: karizma93

    Arkadaşlar ürünü alalı henüz bir ay olmadı. Tabletten son derece memnunum. Fakat daha öncede yazmıştım birkaç parça ölüpixel oluştu. Onun için gerekli işlemleri seyahatte olduğum için henüz gerçekleştiremedim. O bir yana bugün tableti elime aldım bir noktaya basılı tuttuğumda dikey hizasında birçok noktaya dokunmuş gibi oluyor. Tam ölüpixel e üzüntüm hafiflemişken bu sefer bu çıktı. Birde Ekranın sağ alt köşesinde bir çıkıntı var.. Ne yapmalıyım arkadaşlar.

    Çok basit ne üzülüyorsun direk geri iade et zaten bir ay olmuş olmamış tüketici hakkını kullanacaksın ne dert ediyon zaten artes de seni kesinlikle mağdur etmez güven bana ve yazdıklarıma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.